Singlereizen.nl

Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)

Je vliegt met Corendon naar Faro. Hier staat onze reisleiding op je te wachten. De reisleiding zal ervoor zorgen dat het jou aan niets zal ontbreken tijdens deze vakantie en dat het een onvergetelijke ervaring gaat worden.

Portimão is een gezellig stadje met veel restaurants, barretjes en winkels. Voor wie niet de hele dag aan het strand wilt liggen is er de mogelijkheid tot het bijboeken van excursies zoals een bezoek aan een Portugese wijnproeverij. Of houd je meer van een sportieve activiteit? Neem dan deel aan een excursie zoals kajakken, surfen of een mountainbike tocht.  
De mooiste zandstranden vind je op 150 meter van het hotel. 

Op ongeveer 2 km vind je de beachclub NoSoloAgua waar je heerlijk kunt relaxen aan het strand of bij het zwembad. Met name in juii, augustus en september vinden hier heel veel leuke feestjes plaats, andere leuke uitgaansmogelijkheden vind je in Praia da Rocha.

 

Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)

Activiteiten

Cruise
Dit wordt een heerlijke dag! De zeilboot de Osiris legt aan bij het hotel en vaart daarna richting Lagos. We leggen aan bij een baaitje, waar je lekker kan zwemmen, zonnen en genieten! Ook gaan we dan met kleinere bootjes de grotten verkennen. De kapitein maakt intussen de lunch voor ons klaar. Rond 17 uur zijn we terug in het hotel. Wie weet zien we ook nog dolfijnen onderweg!

Prijs voor de boottocht is € 50 inclusief lunch en drankjes (wijn, fris en sangria). Er kunnen nog taxi kosten bijkomen voor de transfer naar de haven (dit is een paar euro).

Jeepsafari
Ontdek de ongerepte Algarve tijdens deze onvergetelijke safari! Je komt op plaatsen waar je normaal gesproken niet kunt komen en waar zelfs sommige locals nog nooit zijn geweest! De chauffeur is ook meteen je gids. Je rijdt over paden die aangelegd zijn voor de brandweer en daardoor kom je op de meest afgelegen plekken van de Algarve. Vergeet niet om zwemspullen mee te nemen, want onderweg stop je bij een rivier om lekker af te koelen. Volgens onze vakantiegangers die je voor zijn gegaan was dit de leukste activiteit, dus iets wat je echt niet mag missen!
Prijs voor de jeepsafari is € 55, inclusief lunch met 1 drankje (wijn of limonade).

Mountainbiken
We fietsen door de binnenstad van Portimão, langs kleine boerderijtjes en via het binnenland naar Alvor. In Alvor brengen we een bezoek aan de visafslag en fietsen we langs het strand terug naar Praia de Rocha. De tocht is deels offroad, hiervoor hoef je geen ervaring te hebben. (N.B. de tocht wisselt elke keer, dus kan van het bovenstaande afwijken)
Prijs voor de fietstocht is € 35.

Surfen
Het ziet er altijd zo cool uit en aan het einde van deze dag kan jij het ook: surfen! Het vertrek is wat vroeg, maar het is het meer dan waard! Afhankelijk van de golven gaan we richting de westkust of blijven we in Praia da Rocha. Je krijgt twee keer een les van 90 minuten. Er zijn lessen voor beginners en gevorderden.
Prijs voor het surfen is € 50 exclusief lunch.

Kajakken
We worden om 13:00 uur opgehaald en naar Lagos gereden. Lagos ligt ook aan de kust en het is ongeveer 35 minuten rijden. De kajaktocht duurt 3 uur en je peddelt langs de mooie kust. Je gaat grotten in en uit en halverwege de tocht zullen we een pauze houden op een klein strandje waar gesnorkeld kan worden.
Prijs voor de kajaktocht inclusief transfer is € 35.

Wijnproeverij
Ga je mee naar Tiago? Hij heeft een hele leuke bar in het oude centrum van Portimao en is helemaal gek van wijn! Hij laat je verschillende Portugese wijnen proeven en kan je er alles over vertellen. Bovendien worden er heerlijke tapas geserveerd, dus dit wordt een top avond!
Prijs voor de wijnproeverij en tapas is € 25.

Uitgaan
Je kan elke avond lekker stappen in Praia da Rocha. Leuke bars, pubs en clubs vind je aan de boulevard. Ook zijn er de leukste feestjes bij beachclub No Solo Agua met name in juli en augustus.

Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)

Verblijf

Verblijf Presidente Aparthotel

Beschrijving

Presidente Aparthotel ligt op een klif aan zee en het strand ligt op ca. 150 meter en is via een trap te bereiken. Het centrum van Praia da Rocha bevindt zich op circa 2 kilometer afstand. Het gezellige centrum van Portimão met tal van leuke winkels ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. De dichtstbijzijnde restaurants en bars vind je op zo’n 500 meter en op ongeveer 50 meter van het complex vind je een bushalte.

Faciliteiten: Presidente Aparthotel
Presidente Aparthotel telt 107 appartementen verdeeld over één gebouw met 8 verdiepingen. In de lobby vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant. Bij de poolbar kun je een drankje bestellen. Buiten ligt een heerlijk zwembad met adembenemend uitzicht over zee, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Bij de receptie en de bar kun je tegen betaling gebruikmaken van wifi.

Jouw appartement:
De 2-kamerappartementen (1-2 personen) in Presidente Aparthotel zijn verzorgd ingericht en beschikken over een woon-/slaapkamer met slaapbank, een aparte slaapkamer, kitchenette met 2 kookplaten, magnetron, broodrooster, koelkastje, waterkoker, telefoon, airconditioning (borg), satelliettelevisie en huurkluisje. De badkamer bestaat uit een bad, douche en toilet. Ook is er een balkon of terras met zitje.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Presidente Aparthotel
Presidente Aparthotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Groepsgrootte
De groepen voor deze reis bestaan uit maximaal 40 personen. We doen er alles aan om een goede man/vrouw verhouding te krijgen en die is er dan ook (bijna) altijd!

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar de Algarve (HBO+)

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer