Singlereizen.nl

Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)

Tijdens deze singlereis verblijf je in het 3-sterrenhotel Perle d’Or wat op 2,5 km van het prachtige Eagle Beach, één van de mooiste stranden van Aruba, ligt. Drie keer per dag gaat er een gratis shuttleservice naar/van de stranden. Ook is er twee keer per week een gratis shuttleservice naar Oranjestad, de kleurrijke hoofdstad van het eiland. Ontdek hier de historie van Aruba of slenter door de gezellige straatjes. Op ca. 500 m van Perle d’Or vind je een bushalte en een grote supermarkt ligt in de directe omgeving.

Naast lekker luieren en zonnen kan je nog veel meer doen op Aruba! Lekker eten en drinken in trendy bars en restaurants, loungen bij mooie beachclubs en we hebben natuurlijk ook de leukste activiteiten voor je uitgezocht!

Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)

Activiteiten

Hieronder vind je activiteiten die op het programma zullen staan. Alle activiteiten zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma kan afwijken en krijg je ongeveer een week voor vertrek.

Watersport
Als je van watersport houdt dan is Aruba echt een top bestemming. Je kan kajakken en snorkelen maar ook bijvoorbeeld SUPpen. Of wat dacht je van yoga op een SUP? Dat moet toch wel de beste start van je dag zijn!

Ontdek Oranjestad
De kleurrijke hoofdstad van Aruba is uiteraard een bezoek waard. Je vindt hier veel koloniale gebouwen, winkels, bars, restaurants en clubs.

Arikok National Parc
Dit nationale park beslaat maar liefst 20% van het eiland. Ontdek tijdens een wandeling de lemen cunucu-huisjes, eeuwenoude rotstekening van Indianen, een natuurlijk zwembad en een enorme aantal cactussen! Wie weet zie je ook een leguaan!

Huur een auto
Huur een auto en ontdek de wat verder weg gelegen strandjes van Aruba. Ga bijvoorbeeld naar Baby Beach wat zijn naam dankt aan het ondiepe water. Of wat dacht je van MooMba Beach? Op dit bruisende strand valt er altijd wel wat te beleven!

Mountainbiken
Wil je meer van het binnenland van Aruba zien? Dan kan je het beste mee op onze mountainbike tocht. Het terrein is redelijk vlak, dus echt vermoeiend wordt deze trip niet!

Boottocht
Niks beters dan een fijne boottocht met een catamaran! De boottocht duurt circa 2,5 uur en er wordt een stop gemaakt bij een Duits scheepswrak uit de Tweede Wereldoorlog en het Arashi Reef. Op deze twee plekken kan je prachtig snorkelen!

Er valt nog veel meer te doen op Aruba! Wat dacht je bijvoorbeeld van duiken, paardrijden of golfen? Maak deze singlereis zo actief of relaxt als jij zelf wilt!

Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)

Verblijf

Verblijf Perle d'Or

Beschrijving

Het gezellige Perle d'Or hotel telt 96 kamers die verdeeld zijn over 4 gebouwen. In het hoofdgebouw vind je naast de 24-uursreceptie ook de lobby, en een gezellige bar met restaurant. Perle d’Or biedt op het hele complex gratis wifi aan. Je verblijft in Perle d’Or op basis van logies en ontbijt.

Het prachtige zwembad nodigt uit tot een frisse duik. Op het zonneterras staan de ligbedden en parasols al voor je klaar zodat je na een plons in het water heerlijk in de zon kan opdrogen en relaxen! Perle d’Or biedt een gratis badhanddoekenservice aan dus dat scheelt weer ruimte in je koffer! Het hotel beschikt verder over gratis parkeergelegenheid en biedt wasservice en roomservice tegen betaling aan.

Je verblijft in een recentelijk gerenoveerde kamer (1-2 personen), voorzien van gratis airconditioning, kabeltelevisie, koelkastje, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en wifi. De badkamer beschikt over een toilet, inloopdouche en föhn. De kamer heeft een balkon of terras met zitjes.

Let op! Het is gebruikelijk op Aruba dat bij aankomst in de accommodatie een borg wordt gevraagd, deze kan je doorgaans met cash of creditcard voldoen. Tijdens jouw verblijf kan je met deze borg consumpties ‘op rekening’ bestellen. Wel zo handig!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Perle d'Or
Perle d'Or

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

...
De Arubaanse florin (AWG) is de officiële munteenheid op Aruba, maar ook de Amerikaanse dollar is een betaalmiddel. Je kunt overal op het eiland dollars pinnen. Natuurlijk kan je ook gebruikmaken van een creditcard of Mastercard. Aruba is een eiland waar veelal contant wordt betaald. Het prijsniveau is vergelijkbaar met Nederland. Vanwege veiligheidsredenen hebben de meeste banken betaalpassen standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Als je op vakantie gaat buiten Europa kan je jouw pinpas kosteloos ‘aan’ zetten bij jouw bank.

...
Het is gebruikelijk op Aruba dat bij aankomst in de accommodatie een borg wordt gevraagd, deze kan je doorgaans cash of met creditcard voldoen. Tijdens jouw verblijf kan je met deze borg consumpties ‘op rekening’ bestellen. Wel zo handig!

...
Normaliter vul je in het vliegtuig een ED-kaart in wanneer je naar Aruba afreist. Op dit formulier vul je jouw gegevens in, vervolgens lever je de ED-kaart in bij de douane. Tegenwoordig is het tevens mogelijk om de ED-kaart vooraf online in te vullen en op te sturen. Via een e-mail krijg je een ontvangstbevestiging. Neem een uitgeprinte versie hiervan mee op reis. Het invullen van de online versie van de ED-kaart is tot maximaal 24 uur voor jouw vertrek naar Aruba mogelijk. Alle info over de online ED-kaart vind je hier.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Aruba (HBO+)

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer