Singlereizen.nl

Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)

Zodra je op vakantiebestemming Kos uit het vliegtuig stapt en de zonnestralen over je gezicht voelt dansen, kan het ultieme genieten beginnen. De veelzijdigheid van het Griekse fietseiland biedt aan iedereen een perfecte vakantie. Ben je op zoek naar natuurschoon, een heerlijk klimaat, prachtige zandstranden, leuke stadjes en cultuur? Dan ben je op eiland Kos aan het juiste adres.

Noot van de redactie:
Recentelijk was er een aardbeving op Kos, waarbij het St. Constatin hotel beschadigd is geraakt. Voor alle vertrekdata wordt er een andere hotel gezocht. Heb je deze vakantie geboekt en wil je weten hoe het nu verder gaat? Of wil je deze vakantie boeken maar vraag je je af of je dat met een gerust hart kunt doen?

Alle singles die deze reis geboekt hebben krijgen persoonlijk bericht over de wijziging van het hotel. Uiteraard zal dit een gelijkwaardig hotel zijn.

Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)

Activiteiten

Uiteraard organiseren we elke avond een diner en laten we je weten wat de leukste plekken zijn om te stappen. Hieronder vind je het voorlopige programma van de activiteiten die je kan doen tijdens je vakantie. Voor vertrek krijg je het definitieve programma (met prijzen)!

Dag 1: Drop je spullen in je kamer, trek je vakantie outfit aan en schuif aan in de gezellige taverna op het strand. Geniet van het heerlijke eten en leer je mede reisgenoten kennen!

Dag 2: Vandaag gaan we wat meer van het eiland zien. We gaan per fiets dit eiland verkennen! Voor circa € 20 huur je een fiets. Kos is lekker vlak, dus met weinig inspanning kom je een heel eind!

Dag 3: Ga je mee naar Bodrum? Deze gezellige Turkse stad ligt op slehcts 1,5 uur varen en je waant je echt in een andere wereld!

Dag 4: Tijd voor wat beweging! Ga je mee hiken? We beklimmen de hoogste berg van Kos en gaan daarna van de zonsondergang genieten in het dorpje Zia.

Dag 5:  Ga je mee op boottocht? Met de boot bezoeken we maar liefst 3 eilanden! 

Dag 6: Ga je mee naar het mooiste strand van het eiland? Paradise beach moet je gezien hebben!

Dag 7: Vandaag staat er niks op het programma, want het is alweer de laatste dag :( Wat gaat zo een week snel!

Dag 8: Weer terug naar Nederland. We hopen dat je genoten hebt van deze single reis naar Kos!

N.B. Ter plaatse kunnen we nog veel meer regelen qua activiteiten!

Dit zijn de ca. prijzen:
Diners kosten ong. € 25
Boot: € 45
Fiets: € 20
Bodrum: € 25
Hike: € 40
Paraidse Beach: € 20 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud.  

Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)

Verblijf

Verblijf Marie Hotel

Beschrijving

Je verblijft in het 2-sterren hotel Marie op basis van logies en ontbijt. Het hotel wordt gerund door een familie en is ideaal gelegen op 50 meter van het strand en 300 meter van de haven van Kos.

De kamers zijn ca. 15 vierkante meter en beschikken over een telefoon, airconditioning (tegen betaling), televisie, koelkast en gratis wifi. Je hebt een badkamer met douche, toilet en föhn. Verder is er een balkon. Je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Op 300 meter vind je Michel appartementen waar je gebruik kunt maken van het zwembad. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Marie Hotel
Marie Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Gegarandeerd vertrek
Deze reis is in het verleden altijd door gegaan. We gaan ervan uit dat deze reis ook nu door gaat en er minimaal 15 deelnemers zullen zijn.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Kos (HBO+)

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer