Singlereizen.nl

Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus

Tijdens je verblijf zul je je geen minuut vervelen. We hebben een mooi activiteiten programma voor je samengesteld én in de buurt van het hotel vind je prachtige stranden zoals Alagadi, waar schildpadden in de zomer hun eieren leggen! Onder het tabblad 'activiteiten' kun je van dag tot dag zien wat we allemaal gaan beleven op Cyprus.

Noord-Cyprus heeft naast prachtige stranden ook hoge bergen en mooie, authentieke dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan! Elke avond hebben we een gezellig diner op het programma staan: in de vele leuke restaurantjes kan je heerlijke mediterrane en locale, oriëntaalse getinte gerechten eten. Aan heerlijk eten zal het dus niet ontbreken deze week!

Voor Cyprus dient je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart die bij terugkomst in Nederland nog 3 maanden geldig is. Je ontvangt een toeristenvisum bij aankomst op de luchthaven. Je hoeft hier niets voor te betalen.

 

 
Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus
Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus

Activiteiten

Alle activiteiten zijn uiteraard optioneel en we vragen 1 of 2 dagen van tevoren of je wel/niet mee wilt doen. Elke avond organiseren we een diner. Dit gaan we ter plaatse regelen, dus de informatie hierover krijg je bij aankomst! De prijzen voor de diners zullen ongeveer €25,00 zijn inclusief minimaal 1 drankje. Het programma is onder voorbehoud en kan ter plaatse gewijzigd worden.

Cruise
We gaan een heerlijk dagje varen met een gület, een traditioneel houten schip. Het schip is 23 meter lang en heeft een groot dek waar je heerlijk zult genieten tijdens het varen. Je kan zwemmen, snorkelen, zonnebaden en genieten van een echte Cypriotische mezze lunch aan boord! Er is voldoende schaduw aan boord, maar neem je zonnebrand mee! Dit wordt echt een topdag! Prijs voor de boottocht is € 35 inclusief lunch

N.B Er kunnen ook andere mensen aan boord zijn die niet bij de groep horen.

Eilandtour – Famagusta
We vertrekken rond 9 uur per bus richting Famagusta. Als eerste brengen we een bezoek aan de ‘Ghost City’ Varosha, een wijk die sinds de Turkse bezetting in 1974 compleet verlaten is en waar alleen de skeletten van de vele luxe hotels en resorts nog staan.

De gids neemt ons vervolgens mee naar het ommuurde centrum van Famagusta. We bezoeken de oude St. Nicholaas kathedraal wat tegenwoordig een moskee is.

Na wat vrije tijd die je kunt gebruiken om te winkelen, door straatjes te dwalen of gewoon een lekker kopje koffie te drinken, neemt onze gids ons mee naar de ruïnes van Salamis. Hierna kan je een duik nemen in zee of wat eten bij Bedi’s restaurant. Tot slot brengen we nog een bezoek aan het klooster van St. Barnabas en dan gaan we terug richting Kyrenia.

Een super indrukwekkende tocht die je eigenlijk niet mag overslaan tijdens je bezoek aan Cyprus! Prijs voor de eilandtour (excl. lunch) is €50

Jeep Safari
Deze excursie is vorig jaar uitgeroepen tot de leukste excursie op Cyprus! De jeepsafari brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Via onverharde wegen verken je dit prachtige eiland en kom je op de mooiste plekken! Vergeet je camera dus niet! Onderweg gaan we ook heerlijke lunchen. Prijs voor de jeepsafari is €50 inclusief lunch

Bezoek Nicosia
Nicosia, de in tweeën gedeelde hoofdstad van Cyprus, is uniek en dé manier om meer te leren over de rijke historie van het eiland. We brengen onder andere een bezoek aan de Selimiye moskee, de bazaar en de Arab Ahmet wijk. Een gids laat je de mooiste plekken zien. Daarnaast is er ook voldoende tijd om lekker zelf rond te kijken en te slenteren door de smalle straatjes van deze geheimzinnige stad! De prijs voor deze excursie naar Nicosia is ca. €45 

Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus
Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus

Verblijf

Verblijf Olive Tree

Beschrijving

Olive Tree ligt op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Catalkoy en op circa 7 kilometer van het centrum van Kyrenia. Het strand ligt op ongeveer 2 kilometer. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand en Kyrenia (op vaste tijden).

Faciliteiten: Olive Tree
Olive Tree telt 115 kamers verdeeld over diverse gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. In de prachtige lobby met zitjes vind je de receptie die dag en nacht voor je klaar staat. Er zijn geen liften aanwezig.

In het restaurant worden heerlijke Turkse en internationale gerechten geserveerd en voor je drankje kan je terecht bij de diverse bars, waaronder de pool bar en de Mezzanine Lounge.

In de tuin vind je het zwembad. Op het zonneterras, rondom het zwembad, kan je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en handdoeken en genieten van het prachtige uitzicht.

Verder biedt Olive Tree een minimarkt, een winkeltje, een kapsalon en roomservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kan je gratis gebruikmaken van wifi en het hotel biedt gratis parkeergelegenheid.

Let op: Vanwege de niveauverschillen is dit hotel niet geschikt voor mindervaliden.

Jouw hotelkamer:
De standaardkamers (1-2 personen) in Olive Tree zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, satelliet televisie, huurkluisje, koelkastje, telefoon en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:
Op sportief gebied kan Olive Tree de volgende activiteiten bieden: een fitnessruimte, tafeltennis en tennis (verlichting tegen betaling). Biljart is tegen betaling.

Het Spa Center bied je de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen in de sauna. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Olive Tree
Olive Tree

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus
Singlereis Je mooiste vakantie naar Cyprus

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer