Singlereizen.nl

Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)

Kijkt je elk jaar weer met veel plezier uit naar jouw zomervakantie? Dan hebben wij alvast nieuwe inspiratie voor je. Sunny Beach is namelijk een moderne badplaats in opkomst en steeds meer mensen ontdekken deze bruisende hotspot aan de Bulgaarse Zwarte Zee. Sunny Beach is enorm geliefd bij jong én oud en dat komt vooral door het fantastisch lange, goudgele zandstrand met een lengte van maar liefst 8 kilometer. Daarnaast is het ook nog eens lekker breed, waardoor er altijd ruimte genoeg is om met jouw handdoek neer te strijken. Natuurlijk valt er nog veel meer te ontdekken in Sunny Beach.  

Nessebar (Nesebur) is een historische kustplaats gelegen in de buurt van Sunny Beach. De stad is ongeveer 3.000 jaar geleden gesticht en is dankzij haar schitterende zandstrand, rijke historie en moderne hotels uitgegroeid tot een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Bulgarije. Ontdek de charme van Nessebar zelf!

Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)

Activiteiten

Programma
Er valt ontzettend veel te doen in de omgeving van het hotel, dus deze zomervakantie is ook prima geschikt voor actievelingen die niet alleen maar op het strand willen liggen! Alle excursies zijn uiteraard optioneel, dus je kan je vakantie indelen zoals jij wilt. Ongeveer een week voor vertrek krijg je het exacte programma opgestuurd en daar zullen ook de prijzen vermeld staan (onderstaande prijzen zijn circa prijzen).

Boot tour
Niks beters dan een dagje varen! De Zwarte Zee is hier uitermate geschikt voor. Een heerlijk dagje luieren wordt dit. We maken een stop in een kleine baai waar je naar het prachtige strand kunt gaan en lekker kunt zwemmen. Verder kan je proberen een vis te vangen! De lunch is in buffetvorm en zal aan boord plaatsvinden.
De boottocht kost ca. € 45.

Jeep Safari
Ga je mee naar het binnenland van Bulgarije? Via onverharde paden ga je dit prachtige land verkennen. Je brengt o.a. een bezoek aan een traditioneel dorp waar je ook getrakteerd wordt op een heerlijk stukje taart, de lokale distilleerderij wordt uiteraard ook niet overgeslagen en we lunchen op een unieke locatie met fantastisch uitzicht!
De prijs voor deze onvergetelijke dag is € 40.

Mountainbiken en hiken 
Houd je wat meer van actief bezig zijn? Ga dan te voet of te fiets het mooie landschap verkennen. Onze lokale gidsen nemen je mee naar de mooiste plekken.

Wijntour
Wist je dat er heerlijke wijnen in Bulgarije gemaakt worden? We gaan uiteraard ook een chateau bezoeken en de Bulgaarse wijnen proeven!

Feestjes
In de zomer vinden er veel feesten (op het strand) plaats. Uiteraard zorgen we ervoor dat we bij de leukste feestjes aanwezig zijn!

Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)

Verblijf

Verblijf Galeon Residence Spa

Beschrijving

Het prachtige appartementencomplex Galeon Residence Spa ligt in het zuidelijke deel van Sunny Beach en op loopafstand van het strand en diverse winkels en restaurants. De moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Tevens biedt Galeon Residence Spa een heerlijk buitenzwembad en een Spa Center.

Ligging: Galeon Residence Spa nabij Sunny Beach
Galeon Residence Spa ligt op ongeveer 300 meter van het strand en op circa 3 kilometer van het centrum van Sunny Beach. Het centrum van Nessebar ligt op ongeveer 1,5 kilometer. Op loopafstand vind je diverse restaurants, supermarktjes en een taxi standplaats.

Faciliteiten: Galeon Residence Spa 
Galeon Residence Spa telt 140 appartementen verdeeld over één gebouw met 7 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de receptie en 4 liften.

Voor maaltijden of een snack kan je terecht in het restaurant en bij de pool bar en de lobby bar kan je terecht voor een drankje.

In de tuin vind je een zwembad en een apart kinderbadje, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.

Tevens biedt Galeon Residence Spa een wasservice, een doktersservice, een winkeltje en roomservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kan je gratis gebruikmaken van wifi.

Jow appartement:
De 2-kamer appartement (1-2 personen) in Galeon Residence Spa is modern ingericht en beschikken over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, kluisje (gratis), gratis wifi en een kitchenette met koelkast en oven. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Een balkon met zitje. Er is een aparte slaapkamer.

Sport & Ontspanning:
Tijdens jouw verblijf in Galeon Residence Spa kan je gratis gebruikmaken van het binnenzwembad en de kleine fitnessruimte.

In het Spa Center kan je gebruikmaken van de sauna, het stoombad, het Turks bad en massages (alle tegen betaling).

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Galeon Residence Spa
Galeon Residence Spa

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Gegarandeerd vertrek
Deze reis is in het verleden altijd door gegaan. We gaan ervan uit dat deze reis ook nu door gaat en er minimaal 15 deelnemers zullen zijn.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)
Singlereis Je mooiste vakantie naar Sunny Beach (HBO+)

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer