Singlereizen.nl

Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis

Wilde je al jaren kennis maken met twee van de meest fascinerende landen ter wereld, maar was het toch te duur? We hebben een interessante aanbiedingsreis samengesteld, waardoor je goedkoper dan ooit naar deze landen kunt. De wonderschone Taj Mahal, de mysterieuze Ganges, de besneeuwde Himalaya, de vallei van Kathmandu én het hectische Delhi; ze staan zeker op het programma. Een prima geprijsde India en Nepal rondreis van 22 dagen, waarbij je de mooiste bezienswaardigheden van deze twee landen ziet? Nu boeken!

Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis
Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis

Activiteiten

Dagprogramma

Dag 1 - Delhi

Je India en Nepal rondreis begint met een vlucht naar de Indiase hoofdstad Delhi. Je komt aan het eind van de avond / begin van de ochtend aan op Indira Gandhi Airport (tijdstip afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt).

Dag 2 - Delhi
Vrije dag na aankomst. Delhi is een apart gebied dat bestuurd wordt door de federale regering en is gesplitst in twee delen: New Delhi en Old Delhi. Het verschil tussen beiden zou haast niet groter kunnen zijn. Het oude gedeelte van de stad is grotendeels gebouwd in de tijd van de Moghuls en het nieuwe gedeelte moest dienen als ‘de parel in de kroon’ van het Britse keizerrijk. Bezoek in het oude en drukke gedeelte van de stad het Rode Fort en de Jama Masjid. Wandel ook eens over de markt van Chandi Chowk, waar Indiase kleding en accessoires (souvenirs!) worden verkocht. Vanuit deze hoofdstraat wandel je door naar Khari Baoli en Nai Sarak, een heerlijk geurende kruidenmarkt.

Dag 3 - Delhi
Vrije dag. In New Delhi valt meteen de India Gate op, een triomfpoort aan het oostelijke uiteinde van de koninklijke avenue Rajpath waar de eeuwige vlam voor de onbekende soldaat brandt. Niet ver weg bevindt zich de Lotustempel van de Bahai religie in de vorm van een kolossale waterlelie, opgetrokken uit wit marmer. Je kunt ook een bezoek brengen aan de Sikh tempel in Bangla Sahib en natuurlijk mag een bezoek aan het Qutab Minar complex niet ontbreken. Hier vind je onder andere de beroemde 73 meter hoge minaret te midden van prachtig aangelegde tuinen en bijzondere architectuur. Zin in een kopje koffie? Op Connaught Place vind je de CCD (Café Coffee Day), de Indiase tegenhanger van Starbucks.

Dag 4 - Delhi – Jaipur
Je reist naar Jaipur, de ‘Roze Stad’. In het noordoosten van Jaipur ligt het oude ommuurde gedeelte van de stad, waar je ook de meeste bezienswaardigheden vindt. Wandel echter niet alleen van trekpleister naar trekpleister, want de kleurrijke bevolking is ook een lust voor het oog! De mannen dragen hier tulbanden en hebben enorme snorren. Vrouwen behangen zichzelf met sieraden en dragen prachtige felgekleurde sari’s. Aan de noordkant wordt Jaipur omgeven door heuvels vol forten en paleizen. De Hawa Mahal (Paleis der Winden) is één van de merkwaardigste paleizen met zijn prachtige façade, die bijna 1000 ramen en een heleboel balkonnetjes en nissen telt. Zo konden de haremvrouwen van de maharadja de gewone mens op straat gade slaan, zonder zelf gezien te worden.

Dag 5 - Jaipur
Vrije dag in Jaipur. Bezoek vandaag het beroemde City Palace, een mix van Moghul en Rajasthaanse architectuur met duidelijke Europese invloeden. Het is niet lastig om je in te beelden hoe ontzettend overdadig de maharadja’s hier vroeger leefden. Het City Palace is een complex van gebouwen, binnenplaatsen en tuinen. Bezoek ook het nabijgelegen Observatorium (Jantar Mantar of ‘instrument voor berekeningen’), gebouwd in 1728 voor Jai Singh, die erg geïnteresseerd was in astronomie.

Dag 6 - Jaipur
Vrije dag in Jaipur. Optioneel kun je vandaag mee op excursie naar Amber, dat niet ver buiten Jaipur ligt en vroeger de hoofdstad van het gebied was. Statig staat het indrukwekkende Amber Fort bovenop een heuvel die aan alle kanten is omgeven door nog meer heuvels met vestingwerken. De vorstelijke vertrekken in het fort hebben marmeren vloeren en zijn versierd met inlegwerk van mozaïek en spiegeltjes.

Dag 7 - Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra
Je vervolgt je India rondreis in alle vroegte naar Fatehpur Sikri (entreegeld niet inbegrepen), een verlaten keizersstad niet ver van Agra. Je kunt de monumenten optioneel bekijken. De Jama Masjid (Grote Moskee) heeft, naar men zegt, de grootste toegangspoort van heel Azië, de Buland Darwaza. Deze stad werd gesticht door de geliefde keizer Akbar, omdat een moslimheilige voorspeld had dat hij hier met één van zijn 5000 haremvrouwen eindelijk een zoon zou krijgen. Akbar genoot aanzien over de gehele wereld vanwege zijn tolerante houding tegenover andere religies. Toen de watertoevoer naar de stad een probleem bleek, werd de stad echter helemaal verlaten. Na je bezoek aan de spookstad Fatehpur Sikri vervolgt je rondreis naar Agra, de stad van de Taj Mahal.

Dag 8 - Agra – Varanasi
Sta vandaag op tijd op, want 's morgens is de Taj Mahal misschien wel op zijn mooist. De Taj Mahal is een mausoleum en ligt aan de heilige Yamuna rivier. De keizer liet het in 1631 bouwen voor zijn vrouw, die overleed tijdens het bevallen. Alleen het beste was goed genoeg voor zijn echtgenote en ongeboren kind, dus de weduwnaar liet marmer uit Rajasthan halen en legde prachtige siertuinen aan. Per jaar bezoeken wel 2.000.000 mensen dit mooiste monument ooit gebouwd uit liefde. Bezoek ook het Rode Fort en struin over de bazaars in het oude gedeelte van de stad.

Dag 9 - Varanasi
Vrije dag in Varanasi. Welkom in de stad van Shiva, de machtigste der hindoegoden. Varanasi (of Benares of Kashi) is de belangrijkste theologische stad ter wereld. Door Varanasi stroomt namelijk de heilige Ganges, waarin mensen hun zonden van zich af wassen, heilige koeien schoonpoetsen en ook de as van de gestorvenen verspreiden om zo toe te treden tot het nirwana, wat het eind van de levensloop is. Langs de ‘ghats’, de trappen langs de Ganges, spelen zich allerlei taferelen af. Een wandeling over de ghats is een fascinerende ervaring en ook een boottocht valt zeker aan te raden. De stad, die 3000 jaar geleden door Shiva werd gesticht, is een pelgrimsoord voor Hindoes.

Houd er rekening mee dat door de moesson in India (met name in augustus) de waterstand van de Ganges hoog is en daarmee de stroming gevaarlijk. Om die reden is het bij de Indiase wet dan verboden om te varen op de Ganges. Deze wijziging kan per dag door de overheid in Varanasi gewijzigd worden.


Dag 10 - Varanasi

Vrije dag in Varanasi. Ook de binnenstad van Varanasi is interessant. Hier vind je naast veel tempels (zoals de Durga, Sankat en Kashi Vishwanath tempel) en gebedsruimten ook de Chawk, een kleurrijke en bruisende bazaar. Je kunt ook een zijde fabriek binnenlopen om te zien hoe de befaamde ‘Benares zijde’ gemaakt wordt. Natuurlijk kun je ook vandaag met een glaasje mierzoete melkthee plaats nemen op één van de ghats en de rituelen waarnemen die zich afspelen in het bruine water van de Ganges.

Dag 11 - Varanasi – Lumbini
Je laat India nu achter je. Een lange dag in de bus brengt je (na de douaneformaliteiten) in het Nepalese plaatsje Lumbini, waar je overnacht. Onderweg kan er natuurlijk wel af en toe gestopt worden, maar zorg dat je voor onderweg ook wat te eten en te drinken bij je hebt. Dit is de plaats waar Boeddha als de jonge prins Siddhartha werd geboren. De hoogzwangere koningin Maya baarde hem in een park toen zij het niet meer redde om te wachten tot aankomst in het ouderlijk paleis. Net als Jezus werd Boeddha dus ook onderweg geboren.

Dag 12 - Lumbini – Chitwan Nationaal Park
Je vervolgt je rondreis door India en Nepal met een bezoek aan het Chitwan Nationaal Park. Je slaapt net buiten het park in het dorpje Sauraha. Chitwan staat vooral bekend om de Indiase neushoorns die hier rondlopen. Ex-koning Mahendra verklaarde Chitwan in 1973 tot een reservaat toen hij het schokkende nieuws ontving dat er nog maar 100 Indiase neushoorns en 20 tijgers leefden. Voor die tijd werd er ongeremd gejaagd (vooral door de adel) en gestroopt. Ook werd de grond door een grote groep boeren gebruikt als landbouwgrond. Nog steeds wordt er gestroopt in Chitwan, omdat de pelzen van de Bengaalse tijgers erg geliefd zijn in China en Tibet. Wel is het aantal Bengaalse tijgers en Indiase neushoorns sinds het natuurgebied tot UNESCO Werelderfgoed is verklaard flink gestegen.

Dag 13- Chitwan NP
Vrije dag in Chitwan Nationaal Park. Het Chitwan NP bedekt in totaal een oppervlakte van 932 km² en er staan voornamelijk salbomen, een subtropische boomsoort. Ook zijn er weides, waar het gras soms wel 8 meter in de hoogte rijkt en dus uitstekende dekking voor de neushoorns en tijgers biedt. Vogelaars genieten hier volop van het gezang van ruim 540 verschillende vogelsoorten. In de moerasgebieden tref je misschien wel een krokodil en in de meren zwemmen de zeldzame Gangesdolfijnen.

Dag 14 - Chitwan Nationaal Park – Pokhara
Op weg naar Pokhara heb je schitterend uitzicht en je wordt na de lange rit naar Pokhara beloond met spectaculaire vergezichten over de Himalaya. De ‘Macchapuchare’ kun je niet missen vanuit Pokhara. Hemelsbreed is het zo'n twintig km naar deze uiterst spitse top die door de Nepalezen wordt aanbeden als goddelijk en desondanks luistert naar de onwelriekende naam 'Fish Tail'. Dit is één van de steilste bergpieken in het Himalaya massief en hij wordt wel eens vergeleken met zijn kleine broertje in de Alpen, de Matterhorn. Het is heerlijk om plaats te nemen op een terrasje aan het blauwgroene Phewa-meer, waar je kunt varen en zwemmen. Je slaapt vandaag in een eenvoudig maar comfortabel hotel.

Dag 15 - Pokhara
In de omgeving van Pokhara kun je waanzinnig mooie wandelingen door de Himalaya maken. Zo kom je ook in contact met de vriendelijke bergbewoners. Klim bijvoorbeeld eens naar het uitzichtpunt bij Sarangkot en wandel dan door de bossen en rijstvelden terug naar het meer.

Dag 16 - Pokhara
Het is mogelijk om een fiets te huren en zo de hindoeïstische en boeddhistische tempels, de Devi-watervallen en Tibetaanse tapijtweverijen aan te doen. In Pokhara kun je eten uit elke cuisine krijgen, dus als jij zin hebt gekregen in een Italiaanse pizza moet je in Pokhara je kans grijpen. Natuurlijk kun je ook een fijn terrasje aan het meer pakken en zo genieten van dit waanzinnige landschap.

Dag 17 - Pokhara – Bhaktapur
Een flinke rit vandaag. Je reist naar Bhaktapur, de kleinste van de drie koningssteden. In pracht en praal kan Bhaktapur zich niet meten met Kathmandu en Patan. Bhaktapur bezoekers worden eerder naar het middeleeuwse stadje getrokken vanwege de authentieke sfeer. De smalle straatjes leiden naar sfeervolle pleintjes, waar potten gebakken worden en prachtig houtsnijwerk gemaakt wordt. Het entreegeld voor Bhaktapur is inclusief in je reissom.

Dag 18 - Bhaktapur – Nagarkot
Ook vandaag heb je nog even de tijd Bhaktapur te verkennen. In de loop van de dag reis je naar het bergplaatsje Nagarkot. Dit is het bekendste en mooiste uitzichtpunt om de toppen van de Himalaya te zien, zoals de Ganesh Himal en de Lhotse. Vooral in het eerste ochtendlicht (indien het weer dit toelaat) zijn de vergezichten op deze reuzen spectaculair.

Dag 19 - Nagarkot – Bhaktapur – Kathmandu
Je maakt vandaag een trekking van vier à vijf uur over een pad met prachtige uitzichten en door lieflijke dorpjes. Deze trekking is niet moeilijk: je loopt voornamelijk bergafwaarts van Nagarkot naar Bhaktapur. Je bagage hoef je niet te dragen, we zorgen voor het vervoer. Neem alleen een dagrugzakje mee voor onderweg, en... vergeet je camera niet! Als je liever niet mee wilt lopen, kun je later op de dag met onze bus van Nagarkot naar Bhaktapur. Als de groep compleet is vertrek je naar Kathmandu. De hoofdstad lijkt onveranderd sinds de middeleeuwen, wanneer je de kleurrijke bewoners van de stad hun dagelijkse routine ziet vervullen in het antieke decor. Anderzijds is het volop in ontwikkeling. Vijftig jaar geleden moest men om naar de hoogtevlakte van Tibet te komen nog een week wandelen. Tegenwoordig zie je een ontelbare hoeveelheid brommers en busjes in de Kathmanduvallei. Geniet de komende dagen van deze magische hoofdstad en de omliggende vallei. Je kunt bijvoorbeeld een dag gaan raften.

Dag 20 - Kathmandu
Vrije dag in Kathmandu. De tempels in de Kathmandu-vallei zijn gebouwd tussen de 16de en de 19de eeuw, toen er een architectonische overtreffingsstrijd was tussen de drie koningssteden van Nepal (Kathmandu, Bhaktapur en Patan). Dit resulteerde in de aanleg van een grote hoeveelheid tempels, waar je nu nog van kunt genieten.

Dag 21 - Kathmandu
Vrije dag. Meng je tussen de bedevaartgangers, straatventers en heilige koeien en ontdek de vele tempels die op het plein staan. Op het Durbar Square is het huis van de Kumari een bezoek waard. Een Kumari is een godin die in het lichaam van een jong meisje woont, dat tot haar eerste menstruatie aanbeden wordt. Kumari’s moeten mooi zijn, een goede stem hebben en niet bang zijn. Swayambunath (de Apentempel) ligt op een heuvel aan de rand van de stad. Loop net als de boeddhisten met de klok mee om de stoepa en draai aan de gebedsmolens om zo je gebeden de wereld in te slingeren. Andere bekende tempels zijn Bodnath (waar een stukje bot van Boeddha ligt) en Pashupatinath, aan de heilige rivier Bagmati.

Wanneer je vliegt met Qatar Airways, Emirates/FlyDubai of Etihad Airways vertrek je vandaag aan het einde van de middag naar de luchthaven van Kathmandu.


Dag 22 - Kathmandu

Vlucht van Kathmandu naar huis waar je in de loop van de dag zult aankomen. Hier eindigt deze spectaculaire India en Nepal singlereis.

Zakgeld
Voor deze reis heb je ongeveer €275,- p.p. per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.


Reisintensiteit

Deze reis is ingedeeld in schaal 2. Deze reis is voor ieder fit persoon te maken. Het gedeelte van de reis in Inda is drukker dan dat in Nepal. Er moet rekening gehouden worden met lange busriten en dat de reis zich afspeelt in ontwikkelingslanden. 

Reisafstanden
Delhi naar Jaipur: 240 km (7 uur)
Jaipur naar Agra: 250 km (8 uur)
Agra naar Varanasi: 600 km (14 uur, nachttrein)
Varanasi naar Lumbini: 365 km (11 uur)
Lumbini naar Chitwan: 180 km (4 à 5 uur)
Chitwan naar Pokhara: 200 km (5 à 6 uur)
Pokhara naar Bhaktapur: 215 km (7 uur)
Bhaktapur naar Nagarkot; 14 km (½ uur)
Nagarkot naar Bhaktapur: 16 km (wandelen)
Bhaktapur naar Kathmandu: 14 km (½ uur)

Bovengenoemde reisafstanden vormen een richtlijn en zijn afhankelijk van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, wegconditie, politiecontroles en het weer. De genoemde tijden zijn exclusief pauzes en stops onderweg. 

Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis
Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis

Verblijf

Verblijf Accommodatie SQQ

Beschrijving

De hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Niet ieder hotel tijdens deze rondreis beschikt over Wifi, andere hotels hebben Wifi soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten.

Je verblijft tijdens deze reis is op basis van logies.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de éénpersoonskamertoeslag. De single kamers zijn vaker kleiner dan de tweepersoonskamers. Houd hier rekening mee.

De hotels die we (onder voorbehoud) gebruiken zijn:

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Accommodatie SQQ
Accommodatie SQQ

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisbegeleiding
Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek. Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement
Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Reis boeken 'op aanvraag'
Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat
Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling
De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties
Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen
Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven.  Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Wel inbegrepen

  • Hotelovernachtingen op basis van logies
  • Entreegeld Bhaktapur
  • Wandeling van Nagarkot naar Bhaktapur
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Alle transport met (mini)bus
  • Treinreis Agra-Varanasi

Niet inbegrepen

  • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
  • Optionele excursies
  • Overige entreegelden
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum
Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis
Singlereis India & Nepal 22-daagse rondreis

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer
06-07-2024 27-07-2024 22 € 2643,00 18-45 jaar
06-07-2024 27-07-2024 22 € 2992,00 18-45 jaar
20-07-2024 10-08-2024 22 € 3501,00 25-35 jaar
20-07-2024 10-08-2024 22 € 3850,00 25-35 jaar
05-10-2024 26-10-2024 22 € 2493,00 18-45 jaar
05-10-2024 26-10-2024 22 € 2842,00 18-45 jaar
09-11-2024 30-11-2024 22 € 1995,00 25-35 jaar
09-11-2024 30-11-2024 22 € 2344,00 25-35 jaar
23-11-2024 14-12-2024 22 € 1995,00 18-45 jaar
23-11-2024 14-12-2024 22 € 2344,00 18-45 jaar
14-12-2024 04-01-2025 22 € 2359,00 18-65 jaar
14-12-2024 04-01-2025 22 € 2708,00 18-65 jaar