Singlereizen.nl

Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca

Op welke plek in Europa vind je de mooiste combinatie van natuur, hike- en bike-mogelijkheden en zon, zee en strand? Juist, Mallorca.

Adembenemende uitzichten, overweldigende natuur, prachtige wandelroutes en wegen die bij uitstek geschikt zijn om te wielrennen. En dan ‘s avonds de vermoeide beentjes lekker strekken bij het zwembad of aan het strand.

Heb je energie over (en da’s heel gek, maar dat heb je, ondanks de pittige dag), dan vind je op een paar honderd meter ook nog eens het uitgaansleven van Can Pastilla. Geniet ervan.

Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca
Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca

Activiteiten

Op Mallorca ga je een weekje lekker wielrennen, wandelen en/of mountainbiken. De omgeving is er meer dan ideaal voor. Je zult zien dat alles perfect geregeld is. Goede gidsen, mooie routes en een prima hotel. Maar het allerbelangrijkst is uiteindelijk de groep, met wie je deze week gaat beleven.

Dat zijn straks 40 hoger opgeleide singles tussen de 30 en 49 jaar. Het zonnetje, de heerlijke omgeving en alle leuke gesprekken die je gaat hebben. Heb je trouwens even geen zin in ‘de groep’, dan kun je ook heel makkelijk even aan het strand gaan liggen met een boek of tijdschrift. Ons hotel zit namelijk direct aan het strand van Can Pastilla.

WANDELEN, WIELRENNEN, MOUNTAINBIKEN: HOE WERKT HET?
Tijdens deze vakantie zijn we lekker actief. Lokale gidsen nemen je 5 dagen mee om prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Zaterdag is een rustdag waarbij je heerlijk kunt relaxen of een mooie excursie kunt doen.

Je kiest één hoofdactiviteit voor deze reis. Wil je een dagje wisselen, bijvoorbeeld wandelen in plaats van racefietsen? Dit is in overleg mogelijk, op basis van beschikbaarheid (let op: huur je een fiets? Deze huur je voor de hele week). De groepen worden ingedeeld op twee niveau’s:

HUUR EEN RACEFIETS OF MOUNTAIN BIKE

Op Mallorca staan goede fietsen voor ons klaar om mooie tochten mee te maken. Deze modellen zijn in elk geval te huur:

Gezelligheid op Mallorca
Hoewel je de hele week overdag lekker actief bent, is het aller-, allerbelangrijkste bij onze 'Mallorca-actief-weken' de gezelligheid.

Of het nu gaat om het borrelen aan het zwembad na een dagje wandelen of fietsen of een stapavond in het bruisende Mallorca: je zult nog vaak terug denken aan de vele gezellige uurtjes met de groep. 

Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca
Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca

Verblijf

Verblijf Hotel El Cid

Beschrijving

Dit luxe 4-sterrenhotel ligt op ca. 1 minuut lopen van het strand. Het is een geweldige uitvalsbasis om alles wat Mallorca biedt te ontdekken.

Er is altijd wat te doen in dit complex, dat over 3 zwembaden (1 verwarmd), tuinen, een tennisbaan, een fietsenstalling en tafeltennis beschkt. Er is ook een sauna, stoombad en fintessruimte.

Alle kamers beschikken over gescheiden bedden.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel El Cid
Hotel El Cid

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Alleen voor singles
Deze reis is echt alleen voor singles, niet voor alleengaanden

Aantal deelnemers als beloofd
Je krijgt de garantie dat het aantal deelnemers altijd minimaal 70% en maximaal 135% van het aangekondigde aantal is. 

Man-vrouw verhouding
Man/Vrouw verhouding altijd in balans (max. scheefheid 40-60).

HBO/WO
Om mee te kunnen met deze reis moet je over HBO- of WO-niveau beschikken. Dat hoeft niet altijd een diploma te zijn, maar het moet echt werk- en denkniveau zijn. 

Transparantie
Geen onaangename verrassingen 'als je eenmaal binnen bent'. Heel veel is inclusief. 

Kwaliteit
Persoonlijk en servicegericht - kwalitatief hoogwaardige accommodaties - aandacht voor details in verzorging.

Vertrekgarantie
Deze reis heeft vertrekgarantie.

Leeftijdsgarantie
Groepen altijd volgens de aangegeven leeftijd. We maken geen uitzonderingen binnen de leeftijdscategorie. Je kunt er dus van op aan dat er bij deze reis geen singles mee gaan die jonger of ouder zijn dan de vermelde leeftijden.

Annuleren
Bij deze reis geldt dat je tot 6 weken voor vertrek van de reis nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren. Voor weekenden geldt dat je nog kosteloos (met uitzondering van €25,- boekingskosten) kunt annuleren tot 3 weken voor vertrek.

Leeftijdlimiet bij sommige weekenden
Bij sommige weekenden gelden er leeftijdslimieten voor vrouwen: groep 30-45 jaar: vrouwen max. 40 jaar, groep 35-49 jaar: vrouwen max. 45 jaar, groep 40-55 jaar: vrouwen max. 49 jaar.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca
Singlereis Hike en Bike (HBO-WO) op Mallorca

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer