Singlereizen.nl

Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza

Heb je zin in een weekje ontstressen, yoga beoefenen, genieten van het strand en de zon, heerlijk eten, mooie wandelingen maken en als herboren terugkomen in Nederland? Ga dan mee op deze Body & Mind reis naar Ibiza!

Er hangt een bepaalde sfeer op Ibiza die eigenlijk niet goed te omschrijven valt en die je gewoon moet ervaren. Alles is relaxt, de natuur is ongelooflijk mooi, de aardstralen schijnen fantastisch te zijn en de mensen zijn super aardig en open. Je zult direct de ontspanning voelen die dit eiland je geeft en er is geen betere plek dan Ibiza om yoga te beoefenen.

Het is een groot resort met veel mensen, dus absolute rust zal je hier niet vinden. Als je echter én lekker vakantie wilt vieren én yoga wilt beoefenen, dan is dit hotel een aanrader. 

Ontdek de prachtige stranden, de mooiste baaien, de magische rots Es Vedra, zonsondergangen waar je u tegen zegt en een prachtige, kristalheldere zee waar je gewoon in moet springen!


Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza
Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza

Activiteiten

Er zullen 10 yoga/meditatie sessie gegeven worden door een yoga docente. De yoga- en meditatiesessies zullen plaatsvinden op het strand. Tijdens deze singlereis wordt er ook een meditatieve wandeling gemaakt.

Naast yoga en meditatie hebben we uiteraard ook verschillende excursies op het programma staan zodat je meer van Ibiza kunt zien. Alle excursies zijn optioneel dus je kan deze vakantie net zo druk of rustig maken als jij zelf wilt.

Ibiza-stad
Je bent in 30 minuten met de bus in Ibiza stad. Je vindt hier leuke winkeltjes, gezellige bars, heerlijke tapas restaurants en de oude stad is echt prachtig! Dwaal lekker rond en drink dan een sangria op één van de leuke pleintjes!

Eilandtour
Huur een auto of scooter en ontdek het prachtige eiland op eigen houtje. Het binnenland is prachtig groen en je komt langs de leukste dorpjes. Rijd naar de mooiste stranden van Ibiza zoals Cala de Boix, Cala Conta (voor de mooiste zonsondergang), Cala Tarida met de mooie beach club Cotton waar je heerlijk kunt eten, Cala Xuclar en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Verder is Es Vedra ook een magische plek die je gezien moet hebben!

MTB-en op Formemtera
In een half uurtje vaar je van Ibiza naar het prachtige eiland Formentera. Hier staan MTBs klaar en kan je een prachtige tocht maken. Geen zin om te fietsen? Ga dan lekker loungen in één van de mooie beachclubs op Formentera.

Hippiemarkt
Een bezoek aan de hippiemarkt mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je verblijf op Ibiza! Score hier mooie souvenirs, leuke kleding of een mooie tas!

Let op: alle activiteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza
Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza

Verblijf

Verblijf Marble Stella Maris

Beschrijving

Tijdens deze vakantie verblijf je in hotel Marble Stella Maris. Op loopafstand vind je de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Het mooie complex ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mediterrane tuin. De hoger gelegen hotelkamers zijn bereikbaar via een gratis hotelshuttle. Het hotel is rustig gelegen op ca. 3 km van San Antonio en 20 km van Ibiza-Stad. Je verblijft in het hotel op basis van All Inclusive.

De kamers zijn modern en sfeervol ingericht. Lichte zandkleuren, stevig geweven stoffen met linnen look, een vloer met een Ibiza patroon en robuuste houten meubels zorgen voor een sfeervol en relaxt verblijf. Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. De kamers voor alleengebruik hebben een éénpersoons bed.

Je kamer heeft de volgende faciliteiten:

Het hotel heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis high speed wifi
  • 24-uurs receptie
  • Fitness
  • Souvenirshop
  • Tennisbanen
  • Beachvolleybalveld
  • Mountainbike/fietsverhuur
  • Gratis handdoekenservice
  • 3 bars
  • Buffet- en à-la-carterestaurant

Je verblijft op basis van All Inclusive en die voor komend jaar nog verder verbeterd is!

  • Marble buffetrestaurant: ontbijt 07.30 - 10.30 uur, lunch 12.30 - 14.30 uur en diner 18.30 - 21.30 uur
  • Snackcorner in de Foodcourt met o.a. hotdogs, tosti's, friet, pasta en kipsnacks 12.30 - 17.00 uur
  • Ijs in Piazetta poolbar 14.00 – 16.00 uur
  • Geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes 10.00 - 00.00 uur

Tegen betaling:

  • Import bier & cocktails
  • Snacks in Coffee Bazar Good Things, o.a. patisserie, croissants, en gebakjes 10:00 – 18.00 uur
  • Don's Kitchen à la carte met o.a. huisgemaakte houtoven pizza's: 12.30 - 21.30 uur
  • Las Tapas à la carte voor een avond in Spaanse sferen: 19.00 - 22.00 uur

Betaalmethode restaurants en bars: pinpas of creditcard.

Openingstijden en concept restaurants en bars onder voorbehoud.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Marble Stella Maris
Marble Stella Maris

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Repatriëring Garantie
Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. Wij zullen samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

PCR test
Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest af te laten nemen. Hierover sturen we je ongeveer 2 weken voor een mail met alle informatie.

Kamer voor alleen gebruik Ibiza
Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleen gebruik. De kamers voor alleen gebruik hebben een éénpersoons bed.  

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza
Singlereis HBO+ Body & Mind op Ibiza

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer