Singlereizen.nl

Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire

De prijzen en data voor deze singlereis zijn medio september/oktober 2022 bekend. Meld je aan via het tabblad ‘Vertrekdata, prijzen & groepsinfo’ om op de hoogte te blijven.

Ben jij op zoek naar een authentieke en relaxte zonvakantie? Dan is onze nieuwe singlereis naar Bonaire écht iets voor jou! Dit vrolijke ABC-eiland heeft een ongedwongen sfeer, een fantastisch klimaat, prachtige natuur én je kunt hier ontzettend veel zien en doen. Er wonen op het eiland ongeveer twintigduizend mensen, dus dit is de perfecte bestemming voor rustzoekers.

Bonaire staat bekend om de witte tropische stranden én de adembenemende onderwaterwereld! Het eiland wordt niet voor niets "Diver's Paradise" genoemd, want dankzij het kraakheldere water met koraalriffen en talloze vissoorten kun je hier prachtig duiken en snorkelen. Vooral de mogelijkheid om direct vanaf de kant te duiken maakt dit een unieke duikbestemming.

Naast de prachtige onderwaterwereld, kun je nog veel meer bewonderen op Bonaire. Ontdek bijvoorbeeld de schitterende natuur van Washington Slagbaai National Park, ga windsurfen bij Sorobon Beach of struin door de gezellige straatjes van Kralendijk. De hoofdstad kent veel gezellige restaurants en barretjes.

Tijdens deze singlereis hebben wij uiteraard een leuk programma voor jou samengesteld met een perfecte mix tussen actief en lekker relaxen op een strandbedje. Wij weten zeker dat je hier zult genieten van een top vakantie met een gezellige groep singles!

Verlenging
Vind je 9 dagen te kort? Het is ook mogelijk (op aanvraag) om deze singlereis te verlengen met 3 dagen. De 12-daagse vakantie kost ongeveer €2049. De prijs is berekend op basis van een kamer voor alleengebruik. Als je hier geïnteresseerd in bent kun je contact met ons opnemen via telefoon of mail.
Let op: de prijs voor de 12-daagse vakantie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire
Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma van jouw singlereis kan afwijken van het onderstaande. Je krijgt ongeveer een week voor vertrek het definitieve programma.

4x4 Washington Park Tour
Deze tour wil je niet missen! We ontdekken de onaangetaste natuur van Washington Slagbaai National Park met 4x4 jeeps. De lokale gids neemt je mee naar de mooiste plekjes van het park. Denk aan verlaten stranden, blowholes, cactuswouden en zoutmeren. Daarnaast heeft het park ook een interessante geschiedenis.

De excursie kost ca. €80 incl. snacks, lunch en drinken en excl. entreegelden en Stinapa-penning voor het park. De excursie duurt 7 uur.

Boottocht Klein Bonaire
Tijdens deze heerlijke boottocht naar Klein Bonaire kun je alleen maar genieten. Het onbewoonde eiland ligt op 800 meter afstand vanaf de kust van Kralendijk. Je vind hier prachtige hagelwitte stranden! Er worden er 3 snorkelstops gemaakt bij de mooiste riffen.

De excursie kost ca. €65 incl. snacks, lunch en open bar en excl. Stinapa-penning. De excursie duurt 5 uur.

Mountainbike tour per e-bike
Per elektronische mountainbike ontdekken we de highlights van de ruige en relatief onontdekte oostkust van Bonaire. Tijdens deze excursie bezoeken we onder andere de ‘Longest Tree’. Dit is een unieke must-see! Dankzij de e-bikes is deze tour voor iedereen goed te doen.

De excursie kost ca. €40 excl. lunch. De excursie duurt 2,5 uur.

Mangrove Kayaktour & Snorkelen
Het mangrovebos van Lac Bay is de kraamkamer voor veel van de Bonairiaanse vissen. Ontdek dit prachtige stukje natuur en leer onder begeleiding van een ervaren gids/kayakinstructeur zowel de boven- als onderwaterwereld kennen.

De excursie kost ca. €55 excl. lunch en Stinapa-penning. De excursie duurt 3 uur.

Let op: Alle excursies zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire
Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire

Verblijf

Verblijf Eden Beach Resort

Beschrijving

Voor onze singlereizen zoeken we altijd met grote zorg onze accommodaties uit. Tijdens deze reis verblijf je in het 3,5-sterren Eden Beach Resort. Het hotel ligt direct aan het schitterende zandstrand dus je loopt gemakkelijk de azuurblauwe zee in voor een verfrissende duik!

Het Eden Beach Resort telt 71 comfortabele studio's en kamers, verspreid over 6 gebouwen met 2 etages. Er zijn geen liften aanwezig. Je verblijft in dit hotel op basis van logies. Het hotel heeft een restaurant waar je tegen betaling gebruik kunt maken van het ontbijt in buffetvorm, lunch en diner à-la-carte.

Bij het relaxte zwembad en op het privéstrand kun je gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols. Ook biedt het hotel een handdoekenservice tegen borg. Zin in een verfrissend drankje? Dan kun je bij de gezellige beachbar terecht! Het hotel biedt (tegen betaling) verschillende watersporten aan waaronder duiken.

Verder heeft Eden Beach Resort een receptie, bagageruimte, een lobby en gratis wifi in de openbare ruimtes en op de kamers. Verder biedt het hotel tegen betaling een wasservice. Mocht je een auto willen huren op Bonaire, dan kun je gratis gebruik maken van de privé parkeergelegenheid bij het hotel.

De standaardkamers (1-2 personen) zijn ruim (24m2) en verzorgd ingericht. De kamers beschikken over airconditioning, televisie en wifi. De badkamers hebben een douche en toilet.

Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een kamer op indeling neemt kom je samen met iemand van dezelfde leeftijd (en hetzelfde geslacht) op een kamer. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten of jij de kamer met iemand wilt delen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Eden Beach Resort
Eden Beach Resort

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Repatriëring Garantie
Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. Wij zullen samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

Nature Fee Bonaire
De kustlijn van Bonaire en Klein Bonaire vormen het Bonaire Marine Park en is beschermd gebied. Om dit water te mogen betreden heb je een Stinapa-penning nodig. Als je gaat duiken dan dien je een penning aan te schaffen van 45 dollar en als je alleen gaat zwemmen/snorkelen dan dien je een penning aan te schaffen van 25 dollar. De vergoeding betaal je per kalenderjaar en je hoeft de Stinapa-penning dus maar één keer aan te schaffen. Voor een bezoek aan Washington Slagbaai National Park heb je het Stinapa-penning van 45 dollar nodig. Indien je de penning van 25 dollar hebt aangeschaft, dan hoef je alleen nog een e-ticket van 20 dollar bij te betalen. De Stinapa penning is verkrijgbaar bij hotels, duikscholen en VVV (Tourism Corporation Bonaire). Ook kun je deze voor vertrek hier online aanschaffen. Dit is een non-profit organisatie en alle opbrengsten gaan naar het behoud van het Bonaire Marine Park.

PCR test
Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest af te laten nemen. Hierover sturen we je ongeveer 2 weken voor een mail met alle informatie.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire
Singlereis HBO+ Paradijselijk genieten op Bonaire

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer