Singlereizen.nl

Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Vakantie in eigen land zal mogelijk zijn deze zomer! Op vakantiepark de Sallandshoeve ga je een heerlijke singlevakantie beleven samen met een gezellige groep. Het park ligt in de provincie Overijssel, vlakbij het prachtige natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. In de omgeving vind je leuke dorpen en oude steden met veel geschiedenis die een bezoek waard zijn. De natuur leent zich voor een heerlijke wandeltocht, verschillende rivieren zijn geschikt voor een mooie kayaktocht en als je nog energie over hebt is mountainbiken ook een absolute aanrader! In de omgeving zijn ook verschillende sporen van de Tweede Wereldoorlog terug te vinden, denk aan het Memory Vrijheidsmuseum en de Canadese begraafplaats. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden om te doen, te zien en te beleven in Overijssel!

Tijdens deze singlereis verblijven wij op vakantiepark de Sallandshoeve en kun je kiezen tussen een bungalow op indeling of voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Het verblijf is op basis van logies. Op de dag van aankomst organiseren we een welkomst-BBQ zodat de gezelligheid meteen van start kan gaan. We bieden bovendien heel veel leuke activiteiten aan tijdens deze singlereis. Wat dacht je van een boswandeling met de boswachter, een pubquiz, kayakken, mountainbiken, etc. De BBQ, wandeling met de boswachter en de Pubquiz zijn inbegrepen in de prijs.

Vind je een week te lang? Ga dan een weekend mee! 

Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug
Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma van jouw singlereis kan afwijken van het onderstaande. Je krijgt ongeveer een week voor vertrek het definitieve programma.

Fietstocht
De omgeving leent zich om een heerlijk fietstocht te maken! Fiets over de Sallandse Heuvelrug, door de bossen en langs de heidevelden en geniet van de prachtige vergezichten van het Reggedal. Bezoek mooie monumenten onderweg, stop bij een terrasje voor een kop koffie en bezoek één van de vele boerderijwinkels voor heerlijke streekproducten.

Boswandeling met de boswachter
Wie anders dan de boswachter kan jou de mooiste en beste plekken van het bos aan je laten zien? Tijdens de wandeling zal er regelmatig gestopt worden om één en ander uit te leggen en te laten zien. Als we geluk hebben komen we nog een edelhert of ander wild tegen!

Mountainbiken
Op de Sallandse Heuvelrug zijn meerdere mountainbikeroutes uitgezet. Mooier kan het niet: onverharde paden, voor Nederlandse begrippen grote hoogteverschillen en een gevarieerd landschap. Je fietst door bossen, over heidevelden, berg op en berg af. Het noordelijke deel van de Sallandse Heuvelrug is door zijn heuvelachtige karakter zeer geliefd bij mountainbikers.

Kayakken
Het Overijsselse kanaal en de Regge zijn zeer geschikt voor een heerlijke kano- of kajaktocht. Er zijn verschillende routes en de ene route is wat pittiger dan de andere. Onderweg zijn er genoeg stops voor een kop koffie, een heerlijke lunch of voor een borrel.

Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zwolle
De middeleeuwse Hanzesteden Zwolle en Deventer liggen beiden aan de IJssel. Niet voor niets waren deze steden vroeger belangrijk voor de handel. Bezoek in Zwolle de oude Sassenpoort, beklim de Peperbus en sla zeker een bezoekje aan Waanders in de Broerenkerk niet over. Haal een ijsje bij één van de beste ijssalons van Nederland, Salute, en loop langs de oude gracht. Sluit de dag af op één van de vele gezellige terrassen. Deventer is de stad van het Dickens Festijn en de Boekenmarkt. Breng een bezoek aan de Grote of Lebuïnuskerk met zijn imposante toren, het prachtige historische stadhuiscomplex en het Bergkwartier. Ook in deze stad vind je vele leuke winkeltjes, kleine lunchrooms en leuke terrassen.

Pubquiz en andere activiteiten op het park
Gezelligheid zal niet ontbreken deze week! Onze reisleiding ter plaatse verzorgt een welkomst-BBQ en een gezellige spelletjesavond. Deze twee activiteiten zijn inbegrepen. Verder organiseren we ook een bowlingborrel, een suffe spelletjes avond en een bingo.

Yoga en bootcamp
Wil jij fit blijven tijdens jouw vakantie? Doe dan mee aan één van de Yoga of Bootcamp lessen! Er moet voldoende animo zijn om de les door te laten gaan. Hiervoor krijg je voor vertrek van ons een enquête toegestuurd.

Let op: alle activiteiten zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende Covid-19-maatregelen.

Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug
Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Verblijf

Verblijf Sallandshoeve

Beschrijving

We verblijven op vakantiepark de Sallandshoeve in Nieuw Heeten, Overijssel. Het ligt in het prachtige natuurgebied de Sallandse Heuvelrug aan de voet van de Holterberg. Deventer ligt op slechts 20 minuten rijden. Het vakantiepark heeft een restaurant, snackbar, midgetgolf en bowlingbaan. Ook kan je fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Je verblijft tijdens deze singlereis op basis van logies.

De bungalow is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over een keuken met gasstel, magnetron, koelvriescombinatie en koffiezetapparaat. Verder is er een televisie, centrale verwarming en zijn er tuinmeubels op het terras aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, het toilet is apart. De bungalow heeft twee slaapkamers. Tevens is er ruimte voor 1 auto bij de bungalow.

Je kunt kiezen tussen een bungalow op indeling of een bungalow voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een bungalow op indeling neemt deel je deze met iemand van ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten met wie jij de bungalow wilt delen.

Let op: alle activiteiten en faciliteiten zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende Covid-19-maatregelen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Sallandshoeve
Sallandshoeve

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug
Singlereis HBO+ Ontdek de Sallandse Heuvelrug

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer