Singlereizen.nl

Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe

Er komen voor deze reis helaas geen nieuwe vertrekdata in 2022 bij. We hopen vanaf januari meer duidelijkheid te kunnen geven over nieuwe vertrekdata in 2023.

Op zoek naar gezelligheid en natuur? En geen zin om naar het buitenland te gaan? Ga dan met ons mee op singleweekend naar de Veluwe en geniet van een ontzettend relaxt weekend. Samen met een gezellige groep singles ontdek je de prachtige natuur van het Nationale Park de Hoge Veluwe, maak je de fijnste wandelingen of fietstochten en kom je helemaal tot rust. In de omgeving is ontzettend veel te doen en te zien, dus je zult je geen seconde vervelen! En zeg nou zelf: het is toch heerlijk om er even uit te kunnen zijn?!

Op recreatiepark de Boshoek hebben we onze eigen villa en dat zal jouw verblijf extra gezellig maken! Met maar liefst elf slaapkamers en vier badkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. Op de dag van aankomst organiseren we een welkomstdiner met aansluitend een potje bowlen zodat de gezelligheid meteen van start kan gaan. We bieden bovendien heel veel leuke activiteiten aan tijdens deze singlereis. Wat dacht je van een prachtige wandeling met de boswachter, een pubquiz, buggyrijden en we hebben nog veel meer leuke activiteiten op het programma staan!

Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe
Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma van jouw singlereis kan afwijken van het onderstaande. Je krijgt ongeveer een week voor vertrek het definitieve programma.

Bowlingborrel en tafelgrillen
We beginnen het weekend met een ouderwets potje bowlen! Na het bowlen gaan we gezellig tafelgrillen. Dat wordt een gezellige eerste avond! Deze activiteit is inbegrepen.

Fietsen op de Hoge Veluwe
Per fiets gaan we het Nationale Park de Hoge Veluwe ontdekken. We fietsen langs alle landschapstypes van het Park; loof-, naald- en gemengde bossen, over natte en droge heidevelden en door stuifzandlandschappen. Verder kun je een bezoek brengen aan het Kröller-Müller museum en het Jachthuis Sint Hubertus. Het wordt een heerlijke dag!

Boswandeling met de boswachter
Wie anders dan de boswachter kan jou de mooiste en beste plekken laten zien? Tijdens de wandeling zal er regelmatig gestopt worden om één en ander uit te leggen en te laten zien. Als we geluk hebben komen we een edelhert of ander wild tegen!

Buggyrijden
Zin in een beetje actie? Ga dan mee buggyrijden en ontdek de prachtige Veluwe. Kies voor een korte route voor een georganiseerde dag vol activiteiten of trek er wat langer op uit voor een langere buggyrit waarbij je zelf dient te navigeren.

Escaperoom
Hoe snel ontsnap jij uit de Escape room? Ga de uitdaging aan om de snelste tijd neer te zetten om te ontsnappen uit de Boeren Escape room! Er moeten minimaal zes aanmeldingen zijn.

Let op: alle activiteiten zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende Covid-19-maatregelen.

Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe
Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe

Verblijf

Verblijf Groepsvilla de Boshoek

Beschrijving

We verblijven op recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen, Gelderland. Het park heeft o.a. een zwembad, supermarkt, eetcafé en restaurant. Dit heerlijke vakantiepark ligt midden in De Veluwe en dat is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa en daarom weten wij zeker dat je hier een heerlijke vakantie gaat beleven met vele hoogtepunten. Voorthuizen ligt centraal in Nederland waardoor het goed te bereiken is vanuit alle hoeken van ons land.

De luxe en grote groepsvilla heeft maar liefst 11 slaapkamers en vier badkamers. Er is voldoende ruimte voor iedereen! Op de begane grond van de villa vind je een ruime woonkamer met een grote comfortabele bank, TV en sfeerhaard, een compleet ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser en drie eettafels, vier slaapkamers met comfortabele boxspring bedden, twee badkamers en twee aparte toiletten. De overige zeven slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping van de villa, evenals de twee badkamers. Tevens is er op de eerste verdieping ook een apart toilet te vinden.

Beddengoed en handdoeken zijn exclusief. Dit kun je ter plaats huren. De kosten voor een set bedlinnen bedraagd €8,50 en voor een set handdoeken €3. 

Verder heeft de groepsvilla een overkapping met schuur, een ruime omheinde tuin met veel privacy, een fijne veranda en voldoende tuinmeubels. Genoeg dus om ook rondom de villa heerlijk te relaxen!

Je verblijft tijdens deze singlereis op basis van logies.

Je kunt kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een kamer op indeling neemt deel je deze met iemand van ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten met wie jij de kamer wilt delen.

Camping De Boshoek heeft de volgende faciliteiten:

Let op: alle activiteiten en faciliteiten zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende Covid-19-maatregelen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Groepsvilla de Boshoek
Groepsvilla de Boshoek

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe
Singlereis HBO+ Weekendje weg op de Veluwe

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer