Singlereizen.nl

Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale

De prijzen en data voor deze singlereis zijn medio september/oktober 2022 bekend. Meld je aan via het tabblad ‘Vertrekdata, prijzen & groepsinfo’ om op de hoogte te blijven.  

Ga je mee met onze singlereis naar Passo Tonale in de Italiaanse Dolomieten? Passo Tonale heeft een groot skigebied met gletsjer en veel zon. In tegenstelling tot andere Italiaanse skidorpen heb je hier best wat après-ski mogelijkheden. Het dorp ligt op bijna 1900 meter hoogte. Het is een oud dorp met moderne wintersportfaciliteiten. Het skigebied kent bijna geen wachttijden en is nog niet door de massa ontdekt. Passo Tonale is onderdeel van skigebied Val di Sole, dat over een uitgebreid aanbod van pistes beschikt.

We verblijven tijdens deze wintersport in hotel La Mirandola op basis van halfpension. Dit voormalige klooster uit 1127 is prachtig gelegen op de berg. De piste vind je op 50 meter. Daarnaast biedt het hotel ook een shuttleservice aan naar het dorp, ideaal dus voor beginnende wintersporters. Het hotel is zeer sfeervol en in het gezellige restaurant kan je genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Na een dagje lekker skiën of snowboarden kan je helemaal bijkomen in de spa.

Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale
Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale

Activiteiten

Overdag ski je of snowboard je met mensen die even goed zijn als jij. De begeleiding gaat uiteraard ook mee en stippelt samen met jou de route uit! Als je nog niet kan skiën raden we je wel aan om eerst een paar dagen skiles te nemen.

Elke middag spreken we bij één van de terrassen op de piste af. Dit is het moment waarop iedereen bij elkaar komt en je je (sterke) skiverhalen aan de anderen kan vertellen. Daarna is het tijd om je op te frissen en te gaan dineren.

Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale
Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale

Ski-info

SKIGEBIED Ponte di Legno-Tonale

Ponte di Legno in Tonale staat bekend als een gevarieerd en sportief skigebied. Het gebied bestaat uit drie met elkaar verbonden dorpen rond de Passo del Tonale. Het skigebied is ruim opgezet waardoor je je op de pistes helemaal kunt uitleven. Er zijn genoeg blauwe en rode pistes te vinden en een aantal zwarte pistes. Ideaal dus voor de beginnende én gevorderde wintersporter! 

Ook de sneeuwkwaliteit is hier van goede kwaliteit. De beginnende skiërs zijn hier helemaal op hun plek. Vanaf het dorpje Tonale ski je zo de prachtige lange pistes op. Door de hoog gelegen skigebieden is de sneeuwkwaliteit in dit gebied vaak erg goed. Een ander voordeel: wachttijden bij de liften zijn hier niet vanzelfsprekend!

Naast het heerlijk vertoeven op de pistes, geniet je tussendoor van de heerlijke Italiaanse keuken en een goede kop koffie. 

Verblijf

Verblijf La Mirandola

Beschrijving

Hotel La Mirandola heeft alle ingrediënten voor een fantastische wintersportvakantie. Geniet vanuit dit kleinschalige hotel van het betoverende uitzicht, de heerlijke spa en het geweldige Italiaanse eten. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij. Het hotel is zeer gunstig gelegen op 50 meter van de piste. Wil je na een dag wintersporten nog even een drankje doen in het dorp? Met 15 minuten loop je naar de dichtstbijzijnde kroeg. We moeten wel eerlijk bekennen dat de terugweg iets zwaarder zal zijn omdat je dan weer de berg op moet, maar een paar biertjes zullen wonderen verrichten voor de terugweg.

Het hotel telt 29 kamers en beschikt over een lift. De kamers zijn basic, maar zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Je kamer beschikt over een televisie, kluisje en badkamer met bad of douche. Er is wifi bij de receptie. Het hotel beschikt verder uit een spa die bestaat uit een jacuzzi, sauna, Turks stoombad en massage (tegen betaling). Verder heeft het hotel een zeer sfeervol restaurant waar je heerlijk zult eten en een bar waar je aan het einde van de dag een gezellig drankje kan drinken met je medereizigers.

Je kunt kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een kamer op indeling neemt kom je samen met iemand van dezelfde leeftijd (en hetzelfde geslacht) op een kamer. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten met wie jij de kamer wilt delen.

In Italië dien je bij het uitchecken toeristenbelasting te betalen. Dit is circa € 2 per persoon per dag.

Wanneer je met de auto komt kan je gratis parkeren op het parkeerterrein. Er is ook een parkeergarage. Een plek in de garage is op aanvraag en kost € 10 per dag.

Let op: in het hotel worden alle op dat moment geldende Covid-19-maatregelen in acht genomen. Hierdoor kunnen sommige faciliteiten niet of beperkt geopend zijn.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

La Mirandola
La Mirandola

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

PCR test
Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest af te laten nemen. Hierover sturen we je ongeveer 2 weken voor een mail met alle informatie.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale
Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer