Singlereizen.nl

Singlereis HBO+ Genieten op Bali

Heb je zin in een heerlijke singlereis op een magische plek? Ga dan mee naar Bali! Bali heeft een goede mix met van alles; er valt verschrikkelijk veel te zien en te doen (een week is eigenlijk niet voldoende), je kan er heerlijk eten, luxe genieten bij mooie beachclubs en tot in de vroege uurtjes stappen als je daar zin in hebt! Tijdens deze vakantie zullen de hoogtepunten zich opstapelen!

Je vliegt met Turkish Airlines via Istanbul naar Bali en je verblijft in een luxe 4* hotel in het centrum van Seminyak. We hebben een geweldig programma voor je gemaakt zodat je én veel van het eiland kunt zien én lekker kunt relaxen. Bali kent een tropisch klimaat met een hoge luchtvochtigheid. De temperatuur ligt rond de 30 graden. Door het heerlijk warme klimaat is Bali een perfecte vakantiebestemming in de zomer en in de winter! Ga je mee op deze onvergetelijke singlereis?

Singlereis HBO+ Genieten op Bali
Singlereis HBO+ Genieten op Bali

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma van jouw singlereis kan afwijken van het onderstaande. Je krijgt ongeveer een week voor vertrek het definitieve programma.

Tana Lot tempel
Op een half uurtje rijden van het hotel vind je deze prachtige tempel. We gaan hier aan het einde van de middag heen en genieten hier van de prachtige zonsondergang. Bij laag water is de tempel net wel of net niet met droge voeten te bereiken via een zanddam (wantij) van zo'n twintig meter lang. De toegang is echter beperkt tot de eerste vijf meter van het mini eilandje. Op het toegankelijke deel is een 'grot' met een magische bron. Alhoewel de tempel in de zee ligt, komt er zoet water uit deze bron. Tanah Lot is een van de drukst bezochte toeristische attracties op Bali. De toegangsweg naar de tempel is dan ook een moeizaam voorbij te komen toeristenmarkt. Tegen zonsondergang stromen de vele terrassen met uitzicht op de tempel vol en ontstaat er een waar oerwoud aan fotostatieven.
Je betaalt alleen de transfer naar Tana Lot. Dit zal ongeveer €10 zijn.

Fietstocht Ubud
Iedereen die Eat, Pray, Love heeft gelezen moet mee naar Ubud! En iedereen die de prachtige rijstvelden wil zien ook! Dit wordt echt een waanzinnig mooie dag.
We worden ’s ochtends vroeg opgehaald en rijden dan richting Ubud. We gaan eerst lekker ontbijten op een tradtionele Balinese compound met uitzicht over een prachtige tuin.
Vervolgens gaan we mountainbiken en maken we verschillende stops. We lopen bijvoorbeeld door de rijstvelden, bekijken een Balinese koffieplantage en bezoeken een kleine tempel. We lunchen op een erg bijzondere plek, namelijk bij onze gids thuis. Ervaar de Balinese gastvrijheid en maak kennis met de Balinese cultuur en gebruiken!
Tijdens deze tour is het volgende inclusief: pick-up en return naar het hotel, mountainbike en helm, ontbijt en lunch, mineraal water tijdens de tour, gids die je alles vertelt over de Balinese cultuur en een verzekering.
De tour duurt van ongeveer van 8:00u tot 16:00u. De prijs is ca. €50.

White Water Rafting
In de ochtend worden we opgepikt bij het hotel en na ongeveer een uurtje komen we aan bij de rivier Ayung waar we gaan raften. Stroomversnellingen en kalmere stukjes van de rivier wisselen elkaar af. In totaal raft je zo’n 14 km rivierafwaarts door een prachtige omgeving! Een mooie manier om het binnenland van Bali te ontdekken en te genieten van al het moois dat dit prachtige eiland te bieden heeft!
Het raften kost €50 p.p. en is inclusief pick-up, lunch, een Engelssprekende gids, verzekering, helm, reddingsvest, etc. en een waterproof tas om je spullen in te doen. Vergeet niet om droge kleding mee te nemen voor na het raften!

Surfen
Het ziet er altijd zo cool uit en aan het einde van deze dag kan jij het ook: surfen! We worden in de ochtend opgehaald en gaan dan richting het strand. Afhankelijk van de golven wordt op de dag zelf de locatie gekozen. In totaal krijg je 2,5 uur surfles.
Er zijn lessen voor beginners en gevorderden. De enige voorwaarde om aan deze activiteit mee te kunnen doen is dat je kan zwemmen.
Prijs voor het surfen is ca. €35. Dit is inclusief materiaal huur en les.

Jeeptour
Als je het westen van Bali wilt ontdekken dan moet je mee met deze prachtige tour!
We worden ’s ochtends opgehaald met VW 181 jeeps. Je hoeft niet zelf te rijden, want elke jeep wordt bestuurd door een chauffeur die tevens de gids is.
Als eerste gaan we naar de Taman Ayun tempel, ook wel de Garden Temple genoemd. De tempel ligt aan een meer en is gebouwd in de 16de eeuw. Na een prachtige tour door adembenemede landschappen gaan we naar het bergdorp Bedugul, waar we een bezoek brengen aan de prachtige botanische tuin. Vervolgens gaan we door naar de Beratan en Buyan meren en we gaan zwemmen bij de waterval van Munduk!
Tot slot drinken we nog een heerlijk kopje koffie op de kruidenplantage van Belimbing.
Deze dag kost €70 en is inclusief chauffeur en gids, alle entree fees, lunch in een lokaal restaurant en verzekering.

Balinees koken
’s Ochtends word je opgepikt in het hotel en meegenomen naar de traditionele markt in Ubud. Hier kan je zien welke kruiden en ingrediënten nodig zijn om heerlijke Balinese gerechten te maken. Vanaf de markt ben je in 5 minuten in het Balinese huis. Daar leer je, met hulp van lokale koks, hoe je een Balinese feestmaaltijd met maar liefst 9 gerechten klaar moet maken. Het heerlijke menu bestaat o.a. uit gerookte eend, gerookte kip, saté, tempé en tofu, gefrituurde noedels, gado-gado, pindasaus en natuurlijk sambal! Rond 12:30u ben je klaar met koken en kan je genieten van je eigen lunch. Daarna ga je weer terug naar het hotel.
De prijs is €50 en dit is inclusief transfer, kookles, kookboek en lunch.

Let op: alle activiteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Singlereis HBO+ Genieten op Bali
Singlereis HBO+ Genieten op Bali

Verblijf

Verblijf Jambuluwuk Oceano

Beschrijving

Tijdens de reis naar Bali verblijf je in het 4-sterren hotel Jambuluwuk Oceano. Het hotel ligt in het hart van Seminyak en op loopafstand van het strand. Het resort biedt volop faciliteiten voor een heerlijk ontspannen vakantie, zoals 2 zwembaden, een restaurant op het dak, een Spa Center en een tropische tuin. Je kunt hier heerlijk relaxen en in de avond kun je het uitgaansleven van Seminyak ontdekken!

Jambuluwuk Oceano Seminyak ligt in het drukke centrum van Seminyak en op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Petitenget strand. Op korte loopafstand vind je tal van winkeltjes, restaurants en bars.

Het hotel telt 138 kamers verdeeld over één gebouw. Je vindt er een 24-uursreceptie, een lobby met zitjes en 2 liften. Voor je maaltijden kun je terecht bij het Club House Restaurant gelegen op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht. Je kunt ook terecht in het Frestro à-la-carterestaurant (tegen betaling). Bij de 3 bars kun je terecht voor een drankje of een lichte snack.

Voor verkoeling biedt het resort 2 zwembaden, een zwembad met glijbaan en een zwembad op het dak. Rondom de zwembaden staan ligbedden en parasols voor je klaar. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte en ontspannen in de hamam, de sauna en de jacuzzi. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Twee avonden per week is er livemuziek.

Verder biedt het hotel tegen betaling een wasservice, een winkeltje, een doktersservice en roomservice. In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

De superiorkamers (1-2 personen) zijn comfortabel ingericht en beschikken over telefoon, airconditioning, televisie, koelkastje, kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten en wifi (gratis). De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Jambuluwuk Oceano
Jambuluwuk Oceano

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie
Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO
De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd
Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten
Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding
Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!
Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?
Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Repatriëring Garantie
Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. Wij zullen samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

Paspoort en visum Bali
Je paspoort moet minstens nog 6 maanden geldig zijn op de dag dat je vertrekt vanuit Bali. Tijdens de vlucht krijg je een inreisformulier dat tot het vertrek in je paspoort blijft. Naast je paspoort heb je ook een visum nodig. Dit is gratis en krijg je bij aankomst in Denpasar.

Inentingen Bali
Voor Bali heb je de volgende vaccinaties nodig: Gele koorts: deze inenting geeft je een bescherming van 10 jaar. De vaccinatie moet je minimaal 10 dagen voor vertrek halen. DTP (difterie, tetanus en polio): deze vaccinatie geeft 10 jaar bescherming. Het beste is om deze inenting een tot twee weken voor vertrek te halen. Hepatitis A: deze inenting geeft 1 tot 3 jaar bescherming. Bij herhaling van deze inenting heb je een bescherming van 25 jaar. Deze vaccinatie moet je minimaal 2 weken voor vertrek halen. BRM: dit wordt aanbevolen als je geen mazelen of een vaccinatie tegen mazelen hebt gehad. Deze vaccinatie geeft levenslange bescherming. Deze vaccinatie moet je minimaal twee weken voor vertrek halen. We raden je aan om voor vertrek informatie in te winnen bij je huisarts of bijvoorbeeld naar de GGD te gaan. Zij kunnen je het beste informeren welke inentingen jij nodig hebt.

PCR test
Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest af te laten nemen. Hierover sturen we je ongeveer 2 weken voor een mail met alle informatie.

Bali verlengen
Je kunt altijd verlengen. Dit kost ca. € 70 per nacht. Als je wilt verlengen geef dit dan aan in het boekingsformulier. Let op: verlengen is altijd op aanvraag, dus we laten je na je boeking weten of het wel/niet mogelijk is.

Gegarandeerd vertrek
Deze reis is in het verleden altijd door gegaan. We gaan ervan uit dat deze reis ook nu door gaat en er minimaal 15 deelnemers zullen zijn.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis HBO+ Genieten op Bali
Singlereis HBO+ Genieten op Bali

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer