Singlereizen.nl

Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg

Kirchberg is de perfecte plek voor een echte wintersportvakantie, daarbij is de ligging van 4* Hotel Zentral ideaal! Binnen 5 minuten ben je met de skibus bij de liften, het luxe hotel heeft een goede wellness en in het dorp kunnen we gezellig genieten van borreltjes tijdens de apres-ski. Overdag staan we op de piste ons best te doen en daardoor verdienen we ook een lekkere borrel en diner. We moeten de spieren ook vakantie gunnen, dus kom helemaal tot rust in het wellness gedeelte van het hotel. Ben jij klaar om dit prachtige skigebied te ontdekken, met een gezellige groep singles? 

Op wintersport en één en al gezelligheid? Een rustig gelegen en sfeervol hotel, 300 meter van het gezellige centrum vol après-ski en feestbars. Adembenemende uitzichten en een heerlijk uitgebreid skigebied waar je iedere dag een andere piste kunt trotseren: welkom in het Oostenrijkse Kirchberg. 

De singlereis in Kirchberg beleef je hier! Samen met een gezellige groep singles en onze enthousiaste reisleiding ga jij een geweldige wintersportvakantie beleven in de sneeuw: overdag skiën of snowboarden op je eigen tempo, op ontdekkingstocht of een spannende skisafari en ’s avonds lekker dineren en borrelen. Maar dat is niet het enige: deze single reis in Tirol zit boordevol gezelligheid!

Kirchberg ademt gezelligheid en après-ski en is al jaren een populaire wintersport bestemming onder de Nederlanders. Voor een leuk feest zit je hier dan ook helemaal goed en zijn o.a. Wolter Kroes, Dries Roelvink en Tom Haver en graag geziene gasten die hier jaarlijks een leuk optreden verzorgen in de populaire bars.

Buiten de gezellige après-ski zijn Kirchberg en Kitzbühel sinds jaar en dag klinkende namen in de wintersportwereld. Afdalingen op alle niveaus, moderne liftsystemen en sneeuwkanonnen maken dat de meest verwende wintersporter zich hier thuis zal voelen. Ook de gezellige berghutten nodigen uit voor een lekkere lunch met lokale gerechten of een lekkere snaps.

Iedere dag kun je een andere route nemen in het uitgebreide skigebied wat wel 215 kilometer aan pistes telt en misschien kom je ook nog wel terecht in het mondaine Kitzbühel! Hier kun je zeer uitgebreid shoppen in de meest luxe winkels en kun je in de omgeving mooie, winterse wandelingen maken in deze sfeervolle, moderne plaats of genieten van een drankje in de champagnebar?

Genoeg te beleven in de Kitzbuhler Alpen en wil je lekker een beetje tot rust komen? Dat kan natuurlijk ook in ons heerlijke 4- sterren hotel met sauna. 

Verzorging
Het verblijf in 4-sterren hotel Zentral is op basis van Halfpension. Iedere ochtend wordt er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, met onder andere diverse soorten verse broodjes, zoet en hartig beleg, eitjes, yoghurt, muesli en vers fruit. Daarnaast is ook koffie, thee en vruchtensap beschikbaar. ’s Avonds schuiven we aan voor een 4-gangen diner. Vooraf een huisgemaakt soepje of voorgerecht (wisselt per dag), de keuze uit 2 hoofdgerechten, een uitgebreid aanbod aan salade en antipasti in buffetvorm en tot slot een heerlijk dessert. Eén keer per week wordt er een Tiroler Buffet-avond georganiseerd.

Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg
Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg

Activiteiten

Je gaat natuurlijk voornamelijk op wintersport om overdag van het skiën of snowboarden te genieten, maar daarnaast heb je misschien ook zin in wat extra activiteiten die jouw vakantie afwisselender maken.

Zo kun je naast het skiën ook gaan langlaufen op de verschillende langlauf-loipes in de omgeving of kunnen we een avond gaan nacht-skiën op de verlichte pistes van de Gaisberg. Natuurlijk duiken we ook de Eisbar, Heidi&Peter en de andere gezellige barretjes in met z’n allen voor de après-ski!

Snow-tuben
Er zijn nog andere manieren dan met de ski’s en boards de helling naar beneden te glijden. De nieuwste sneeuwpret heet 'snowtubing'. Suis met je Snow Tube, een soort opgeblazen band, de helling af! 
Duur ca. 2,5 uur incl. materiaal en transport. Vanaf € 18,-

Avondje rodelen
Wie zich overdag nog niet genoeg heeft uitgeleefd, kan dit op de verlichte rodelbaan van 3,5km inhalen. Wat is leuker, dan in het besneeuwde winterlandschap een rodelrace met de groep te ondernemen? Zowel aan het begin van de rodelbaan als halverwege de route vind je nog gezellige berghutjes, waar we onze energie even kunnen opladen. 
Duur ca. 2,5 uur incl. materiaal. Vanaf € 28,-

Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg
Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg

Ski-info

SKIGEBIED Kitzbühel - Kirchberg

Je kent dit skigebied waarschijnlijk wel van de bekende dorpen Kitzbühel en Kirchberg en anders vast wel om zijn gevarieerde aanbod of fantastische après-ski. We hebben het natuurlijk over het skigebied Kitzbühel - Kirchberg!

Er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in dit skigebied. Oude liften zijn vervangen of gerepareerd en dankzij het moderne liften netwerk hoef je hier maar weinig te wachten. Je vindt in Kitzbühel - Kirchberg veel beginnersweides en blauwe pistes, wat ideaal is voor de beginnende wintersporter. Ook is het hier al snel mogelijk om leuke tochten te maken. Je vindt hier geen extreem hoge toppen, maar de gevorderden kunnen hier wel mooie tochten maken en de bekende Streif afdalen. Daarnaast zijn er ook genoeg zwarte en rode pistes. Je zou het misschien niet helemaal verwachten, maar in Kitzbühel - Kirchberg vind je ook heel mooie off-piste afdalingen. Mocht je graag off-piste willen gaan, moet je zeker eens naar de Kitzbüheler Horn.

Dit skigebied is dankzij de vele sneeuwmachines sneeuwzeker van december tot april.

Verblijf

Verblijf Hotel Zentral - Kirchberg

Beschrijving

Het viersterren Hotel Zentral is gelegen op een rustige locatie, in het centrum van het bruisende Kirchberg. Binnen 5 minuten ben je met de skibus bij de piste, binnen 6 minuten loop je naar de leuke après-ski tentjes toe. In het hotel vind je alles wat je graag wilt hebben tijdens jouw wintersport: heerlijke maaltijden, comfortabele kamers en een fijne wellnessruimte waar je kosteloos gebruik van kunt maken.

Faciliteiten
Geniet ’s avonds van een goede wijn uit de wijnkelder, een witbiertje of een ander drankje in de gezellige, vernieuwde bar van het hotel. Gezellig even na borrelen kan hier absoluut!

Laat spierpijn na een dag op de piste verdwijnen als sneeuw voor de zon in de wellnessruimte van het hotel. Relax in de Finse sauna, infraroodcabine, stoom- en kruidencabine en kom tot rust in de rustruimte met waterbedden, warmtebanken of onder de belevings- en stortdouche.

Kom je met de auto? Dan kun je gratis gebruik maken van de parkeerruimte bij het hotel.

Kamers
Alle comfortabel ingerichte kamers beschikken over een zithoekje met TV, telefoon en een kluisje (tegen betaling). De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet, föhn en spiegel. Handdoeken zijn aanwezig. De meeste kamers beschikken over een balkon.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een eenpersoonskamer met eigen badkamer tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
We verblijven op basis van halfpension. Iedere ochtend wordt er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, met onder andere diverse soorten verse broodjes, zoet en hartig beleg, eitjes, yoghurt, muesli en vers fruit. Daarnaast is ook koffie, thee en vruchtensap beschikbaar. ’s Avonds schuiven we aan voor een 4-gangen diner. Vooraf een huisgemaakt soepje of voorgerecht (wisselt per dag), de keuze uit twee hoofdgerechten, een uitgebreid aanbod aan salade en antipasti in buffetvorm en tot slot een heerlijk dessert. Eén keer per week wordt er een Tiroler Buffet-avond georganiseerd.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Zentral - Kirchberg
Hotel Zentral - Kirchberg

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen *
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. Heb je een eigen reisverzekering afgesloten? Controleer dan even of de wintersportdekking aan staat!

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding *
Het succes van onze reizen is mede te danken aan onze enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen worden genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste berghutten en après ski barretjes en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg
Singlereis Genieten van wintersport in Kirchberg

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer