Singlereizen.nl

Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo

Voor een ontspannen wintersportvakantie met gezellige singles nemen wij jou mee naar Pinzolo waar La Dolce Vita begint. Het wereldberoemde skioord Madonna di Campiglio ligt om de hoek en vormt ook het middelpunt van één van de belangrijkste en best uitgeruste Italiaanse skigebieden. 

Tijdens je wintersport in Pinzolo word je betoverd door de prachtige ‘Brenta’, ‘Adamello’ en ‘Presanella’ bergketens gelegen in het noorden van Italië. Pinzolo maakt deel uit van het skigebied Skirama Dolomiti Adamello Brenta, een skigebied met wel 150 km. gevarieerde pistes, en ook nog eens geschikt voor alle wintersportniveaus. Je kunt tochten maken vanaf Pinzolo naar Madonna di Campiglio, (het wereldberoemde skioord), Folgarida en Marilleva. De gezellige pisterestaurants nodigen je uit voor een lekker cappuccino, een minestronesoepje of een lekker glaasje Spritz waar de Italianen zo dol op zijn.

Samen met de reisleiding wordt er overlegd wat het programma zal worden naast het skiën en snowboarden. In overleg met de groep kunnen we bijvoorbeeld gaan après-skiën in Madonna di Campiglio, een tocht maken met de Snowcat, een aperitivo drinken in het hotel of zullen we een avond in een gezellige berghut doorbrengen? Het kan allemaal!

Genieten op zijn Italiaans? Dat doe je in Pinzolo, in een van de meest sneeuwzekere skigebieden van Europa!

Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo
Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo

Activiteiten

Je gaat natuurlijk voornamelijk op wintersport om van het skiën of snowboarden te genieten, maar daarnaast heb je misschien ook zin in wat extra activiteiten die jouw vakantie afwisselender maken. We trekken een avondje de sneeuwschoenen aan voor een mooie wandeling door de witte omgeving, maar er zijn nog meer mogelijkheden voor excursies zoals een hondensleetocht.

Dineren op de berg
Een bijzonder etentje tijdens jouw wintersport? We kunnen een avondje gaan genieten van een heerlijk diner boven op de berg. De pistenbully brengt ons naar het restaurant boven op de berg en zorgt er ook weer voor dat we terug komen bij het dorp!

Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo
Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo

Ski-info

SKIGEBIED Campiglio Dolomiti Di Brenta

Skiarea Campiglio Dolomiti Di Brenta maakt deel uit van het overkoepelende skigebied Val di Sole en ligt in Trentino. Het is eigenlijk nog vrij onbekend onder de Nederlandse wintersporters. Val di Sole doet zijn naam eer aan, de zon schijnt hier namelijk in overvloed! Gelukkig is het hele gebied zeer sneeuwzeker en de pistes worden goed geprepareerd.

Beginners en lichtgevorderden vinden hier veel pistes die niet heel moeilijk zijn en tussen de bomen naar beneden slingeren. Gelukkig kunnen ook de gevorderde skiërs hun ei kwijt op de mooie afdalingen en er zijn ook zeker wat steilere pistes te vinden. Er zijn enkele off-piste mogelijkheden en je kunt veel mooie tochten maken. De verbinding tussen de pistes is erg goed en je kunt zelfs doorskiën naar Pinzolo!

Verblijf

Verblijf Hotel Bellavista

Beschrijving

Tijdens deze reis verblijven wij in 3-sterren Hotel Bellavista. Hotel Bellavista is gelegen op 780 m hoogte in het plaatsje Giustino, 1 km van het centrum van Pinzolo af. Hotel Bellavista is een schitterend familiehotel met een zeer goede service, gelegen aan de rand van Pinzolo. Slechts 500 meter verwijderd van het centrum en 600 meter van de gondelbanen naar de Doss del Sabion. Het hotel heeft een skibus-service naar het centrum en de gondels. Tegen een kleine vergoeding brengt de shuttlebus je ook naar Madonna di Campiglio.

Faciliteiten
Hotel Bellavista heeft een entree met een ruime hal, een receptie en een lift. Er is een gezellige lounge en bar met TV en een groot sfeervol restaurant. Ook een skiopbergruimte met schoenverwarming is aanwezig. Het hotel heeft gratis Wi-Fi  in de openbare ruimtes en in de kamer. Het kan zijn dat je op de kamer iets minder goed bereik hebt. Het personeel wordt als zeer vriendelijk ervaren.

Kamers
Alle kamers zijn netjes ingericht en voorzien van een badkamer met douche, toilet en bidet, balkon, telefoon, TV en haardroger. Alle kamers beschikken over een balkon.

Kamertype
Tijdens deze reis heb je de beschikking over een éénpersoonskamer. Heb je liever een 2-persoonskamer voor alleengebruik? Dan kan je deze (o.b.v. beschikbaarheid) boeken tegen een toeslag via het boekingsformulier.

– Mocht de reis op aanvraag zijn, kan dit mogelijk te maken hebben met het feit dat er geen standaard 1-persoonskamers meer beschikbaar zijn. We nemen dan contact met je op over de overige mogelijke kamertypes, welke nog beschikbaar zijn voor deze periode –

Vertrek 02/03 februari: Voor deze reisperiode is er enkel nog een 2-persoonskamer voor alleengebruik (op aanvraag) beschikbaar. De toeslag voor deze kamer is verwerkt in de prijs op de website.

Verzorging
We verblijven in Hotel Bellavista op basis van Halfpension. ’s Ochtends staat er een Italiaans ontbijtbuffet voor jullie klaar. 's Avonds kunnen jullie aanschuiven voor een 3-gangendiner inclusief saladebar. 1 x in de week wordt er een speciale avond met diner en live muziek georganiseerd. Met Kerst is er 1 x een speciaal kerstdiner en op Oudejaarsavond is er een verzorgde avond met o.a. een heerlijk diner en muziek. Deze is inbegrepen in de reis.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Bellavista
Hotel Bellavista

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Groepssamenstelling wintersport
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.Doelgroep 60 – 75 jaarVoor vertrekdata met de doelgroep 60 – 75 jaar, dien je een ervaren skiër te zijn welke zin heeft in een gezellige week op de ski’s.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Verzekeringen *
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. Heb je een eigen reisverzekering afgesloten? Controleer dan even of de wintersportdekking aan staat!

Vertrekgarantie
Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus.  Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

Alles mag, niets moet
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat, je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje.  Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of activiteiten.

Het begin van jouw wintersportreis
Reis je met de bus? Dan ontmoet je jouw medereizigers bij het verzamelpunt in Maarheeze. In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee met de bus. Je zult hem of haar dan ontmoeten op het meetingpoint in Maarheeze. Meer informatie hierover vind je terug in de reisbescheiden, welke je een week voor vertrek ontvangt. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jullie dan bij de accommodatie verwelkomen. Wanneer je de reis boekt op basis van eigen vervoer, ontmoet je de reisleiding en de medereizigers bij de accommodatie.

Reisleiding *
Het succes van onze reizen is mede te danken aan onze enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen worden genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste berghutten en après ski barretjes en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo
Singlereis Genieten van wintersport in Pinzolo

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer