Singlereizen.nl

Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen

Geen zin in de verplichtingen rond Oud en Nieuw? Wij bieden je een leuke arrangement aan, ver van alle sociale verplichtingen tijdens de jaarwisseling! Jij knalt het nieuwe jaar in met een gezellige groep medereizigers in Antwerpen! Geniet van de saamhorigheid, de vele gezellige restaurants, buurtkroegen, bruine cafés, kerstmarkt en de schaatsbaan op het Steenplein. 

Tijdens deze gezellige break tijdens de feestdagen nemen wij je mee naar het altijd sfeervolle Antwerpen. Je verblijft op basis van logies en ontbijt in het luxe 4 sterren Ramada Plaza Hotel, welke voorzien is van een gezellige bar en sauna. Dineren doen we één avond in het hotel en de andere avond genieten we lekker buiten de deur, in een van de vele restaurants die Antwerpen te bieden heeft. Het welkomstdiner op 30 december is inbegrepen (excl. drankjes). 

Daarnaast hebben we natuurlijk de mogelijkheid om het swingende nachtleven van Antwerpen te ontdekken. Een goede NYE party mag natuurlijk niet ontbreken!

Wij sluiten het jaar in schoonheid af op een geweldig feest in deze geweldige stad op de hippe locatie Het Felixpakhuis. We proosten op het nieuwe jaar, kijken naar het vuurwerk bij de Schelde en dansen door tot in de vroege uurtjes. Het kaartje voor het feest zit inbegrepen in de reis, zodat we gezamenlijk het nieuwe jaar in gaan!

Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen
Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen

Activiteiten

Dag 1
Op eigen gelegenheid reis je naar Antwerpen. Om 15.00 uur verzamelen we bij het hotel en wordt je ontvangen door onze reisleid(st)er die iedereen zal inchecken. Onder het genot van een welkomstdrankje hebben we de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen in de hotelbar. De avond brengen we gezamenlijk door en dineren we in het hotel. Dit diner is inbegrepen bij de reissom (drankjes voor eigen rekening). 's Avonds duiken we de gezellige kroegen in. Heb jij nog leuke suggesties? Geef het door aan onze reisleid(st)er!

Dag 2
Na een heerlijk ontbijt maken we ons klaar voor een bezoek aan de binnenstad en ontdekken we Antwerpen in wintersferen! De wintermarkt begint op de Grote Markt en we kunnen van alles bekijken in het historische centrum van Antwerpen. Uiteraard kan een glühweintje niet ontbreken en voor de schaatsliefhebber kunnen we een rondje schaatsen op het Steenplein! De shoppers kunnen hun hart ophalen in dé modestraat van Antwerpen, want winkels zijn er meer dan genoeg! Maak je liever een fietstocht door de stad onder leiding van een gids? Ook dit is behoort tot de mogelijkheden. Na het diner maken we ons klaar voor een super feestje tijdens de jaarwisseling. Proost op het nieuwe jaar!

Dag 3
We starten de dag met een heerlijk ontbijt! We checken lekker laat uit, zodat we een beetje kunnen bijkomen van het feest en nagenieten van gezelligheid. Na het uitchecken ben je vrij om te gaan en te staan: duik je nog even de stad in met je medereizigers, breng je nog een bezoekje aan de kerstmarkt of geniet nog even na terwijl je weer richting huis gaat.

Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen
Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen

Verblijf

Verblijf Mercure Antwerp City South

Beschrijving

Het Mercure Antwerp City South (voorheen Ramada Plaza Hotel Antwerp) is een stijlvol viersterren hotel dat gelegen is in het hart van het zakelijke district en op kleine afstand van het historische stadscentrum van Antwerpen. Het Mercure Antwerp City South is de ideale locatie voor een heerlijk weekendje Antwerpen. Het hotel is makkelijk bereikbaar door zijn ligging nabij de belangrijkste autowegen. Binnen 5 minuten loop je naar de trendy wijk ‘Zuid’, waar heel wat hippe bars en restaurants te vinden zijn. De tramhalte ligt net om de hoek van het hotel, welke je binnen 10 minuten naar hartje centrum rijdt.

Kamers
Alle ruime kamers zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over kingsize bedden met een flatscreen tv, kluisje, koffie en thee faciliteiten en een minibar (welke op aanvraag gevuld kan worden). Daarnaast heb je gratis toegang tot de Wi-Fi verbinding. De badkamers zijn voorzien van een douche en/of bad, Rituals-toiletartikelen, toilet en föhn. Net zoals de rest van het hotel, zijn ook alle kamers rookvrij.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een 2-persoonskamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Faciliteiten

Parkeren
Kom je met de auto? Je kunt de auto dan parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel (o.b.v. beschikbaarheid). De kosten hiervoor zijn ca. €18 per dag. Je kunt deze helaas niet op voorhand reserveren.

Verzorging
We verblijven dit weekend op basis van Logies en Ontbijt. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd tussen 07:00u en 10:30u. Daarnaast is er één diner inbegrepen bij de reis. De reisleiding zal jullie informeren op welke avond dit diner plaats zal vinden en in welk restaurant.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Mercure Antwerp City South
Mercure Antwerp City South

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding Antwerpen
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste  restaurants en barretjes in Antwerpen en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen
Singlereis Genieten van Oudjaar in Antwerpen

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer