Singlereizen.nl

Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt

Met Kerst er even tussenuit? Ga met ons mee naar Brabant en geniet van gezelligheid die Brabant met zich mee brengt. We verblijven in Hotel De Guldenberg, direct aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. We maken prachtige (winterse) wandelingen door de duinen, kunnen gaan fietsen door de bossen en genieten van de heerlijke diners in het hotel. Onze pubquiz mag uiteraard niet ontbreken in het programma. Even lekker weg met de feestdagen en gewoon in Nederland!

We verblijven midden in de bossen van de Loonse en Drunense duinen: een prachtige locatie voor mooie fiets- en wandeltochten. De reisleiding neemt je graag mee op pad de duinen in of voor een rondje van 9km bij de IJzeren Man. We zoeken de mooiste, rustigste plekjes op in ons eigen Brabant. 's Avonds mogen we genieten van heerlijke, culinaire diners. Op de eerste avond wordt er een 3-gangen diner geserveerd en op 1e Kerstdag tovert de keukenbrigade een heerlijk 5-gangendiner op tafel.

Opwarmen boven het vuur met marshmallows en warme choco, lekker natafelen, ontspannen in de sauna en tijd voor een gezellig spelletje of pubquiz... We maken er leuke dagen van met elkaar! Ben jij er ook gezellig bij? Wij zetten de bubbels alvast klaar, zodat we kunnen proosten op een gezellig samenzijn. Enjoy the holidays!

Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt
Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt

Activiteiten

Dag 1
Rond 11:00 uur verzamelen we bij het hotel en heet de reisleiding je van harte welkom met een welkomstdrankje. Na het inchecken is het tijd voor gezelligheid! Tijdens de welkomstbijeenkomst zal het programma gezamenlijk worden doorgenomen en trakteren we je op een smakelijke lunch. ’s Middags maken we een mooie wandeltocht in de omgeving, zodat we elkaar al wandelend wat beter leren kennen. Rond de klok van 17:30 drinken we een borrel in de bar en maken we ons klaar voor het diner.

’s Avonds wordt een heerlijke drie-gangendiner geserveerd in het restaurant van het hotel. Lekker natafelen, een gezellige pubquiz of een potje 30-seconds? Net waar jullie zin in hebben!

Dag 2
Slaap je heerlijk uit vandaag of zie je de natuur ontwaken? Aan jou de keuze! Het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt voor een fijne start van de dag. Broodjes, eitjes, beleg, fruit, sapjes: het zal je aan niks ontbreken. We kunnen vandaag bijvoorbeeld op de fiets stappen voor een prachtige fietstocht door de Loonse en Drunense duinen. Laat je verrassen door de natuurschoon die dit Nationaal Park je te bieden heeft. Of gaan we liever een kijkje nemen in de versierde straten van Den Bosch? Ook al zijn de winkels gesloten, het historische centrum straalt altijd een gezellige sfeer uit en nodigt uit voor een leuke wandeling.

’s Avonds trekken we onze feestelijke kleding aan, waarna we ons opmaken voor een diner in het restaurant.  De tafels zijn mooi versierd en er wordt er een heerlijk diner geserveerd. Geniet van de heerlijke gerechten en de gezelligheid van het samenzijn. Na het eten kunnen we gezellig natafelen,  drinken we een borreltje en spelen we een spannende pubquiz.

Dag 3
Na een heerlijke nachtrust schuiven we aan voor het ontbijt. Time flies when you’re having fun. Voor 11:00 uur moeten we weer uitchecken. Hierna ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt, maar we kunnen ook nog iets leuks met z’n allen ondernemen. Net waar iedereen voor open staat!

Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt
Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt

Verblijf

Verblijf De Guldenberg (Winter)

Beschrijving

In een bosrijke omgeving, grenzend aan natuurgebied de Loonse en Drunense duinen, vind je Hotel De Guldenberg. Het 3-sterrenhotel in Helvoirt heeft een 21 hectare groot eigen terrein met schitterende natuur en is het startpunt voor vele mooie wandel- en fietstochten.

Faciliteiten
Het hotel beschikt o.a. over een restaurant/brasserie met groot terras, bar, lounge met open haard en gratis Wi-Fi. Tijdens jouw verblijf kun je gratis gebruik maken van de sauna en de fitness. Rond het hotel zijn de jeu de boules banen en o.a. een tafeltennistafel te vinden, evenals pool- en biljarttafels. Bij het hotel heb je de mogelijkheid om tegen betaling (elektrische) fietsen te huren. Mocht je liever een eigen fiets mee willen nemen, dan is dat mogelijk. Je kunt deze stallen in de afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt.

Kom je met de auto? Je kunt deze gratis parkeren bij de accommodatie.

Kamers
Vanuit jouw kamer heb je prachtig uitzicht op de natuur, door de ligging in de bosrijke omgeving. Alle kamers zijn voorzien van Wi-Fi en een TV. Je hebt de beschikking over je eigen badkamer met douche of bad. Biologisch afbreekbare zeep en shampoo is aanwezig.

Kamertype
Tijdens deze reis verblijf je op standaard 1-persoonskamer van ca. 12m2 met eigen badkamer. Deze kamer is onlangs deels gerenoveerd en voorzien van o.a. een 1-persoonsboxspringbed. Heb je liever een ruimere kamer, boek dan een upgrade naar een 2-persoonskamer voor alleengebruik. Deze is tegen een toeslag bij te boeken (op basis van beschikbaarheid) op het boekingsformulier.

Verzorging
Tijdens deze reis verblijven we op basis van Halfpension. Iedere ochtend kunnen we aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Broodjes, sapjes, verse eieren: een betere start van de dag is er niet. ’s Avonds verrast de chef ons met een heerlijk, culinair meergangendiner. Op Kerstavond schuiven we aan voor een driegangen diner en op 1e Kerstdag genieten we van een heerlijk 5-gangendiner.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Guldenberg (Winter)
De Guldenberg (Winter)

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vertrekgarantie
Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus.  Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleid(st)er
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Hij /zij organiseert de leukste activiteiten en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep.  Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

  • Gratis gebruik van de sauna en fitness
  • Gratis Wi-Fi verbinding
  • Lunch op 24 december
  • Verblijf in een eigen kamer
  • Verblijf in een sfeervol hotel midden in de natuur
  • Verzorging o.b.v. Halfpension
  • 1 x feestelijk diner op 25 december
  • Nederlandse reisleiding
  • Welkomstdrankje
  • Gratis parkeergelegenheid

Niet inbegrepen

  • Lunch en drankjes
  • Optioneel: Upgrade naar een 2-persoonskamer voor alleengebruik
  • Optioneel: Bij te boeken activiteiten
  • Optioneel: Fietshuur (€10 – €30,00 p.d.)
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting €2,10 p.p.p.n. (ter plaatse te voldoen)
Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt
Singlereis Genieten tijdens de feestdagen in Helvoirt

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer
24-12-2024 26-12-2024 3 € 329,00 50-69 jaar