Singlereizen.nl

Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen

Heb jij zin om er op uit te trekken rond de feestdagen en gezellige mensen te ontmoeten? Geniet van een paar heerlijke feestdagen op het prachtige landgoed Huize Bergen in Vught. De plek om gezellig samen te zijn onder het genot van mooie wandelingen door de bossen en vlakbij ‘s-Hertogenbosch: de cultuurstad van het zuiden.

Tijdens de feestdagen kun jij je heerlijk laten verwennen in landgoed Huize Bergen. Het landgoed ligt midden in de bossen en je kunt lekker struinen langs de prachtige landgoederen die hier vlakbij liggen. Zo ligt kasteel Maurick op slechts een paar minuten loopafstand met prachtige wandelroutes. Een bezoek naar de gastvrije en bourgondische stad ’s-Hertogenbosch mag natuurlijk niet ontbreken.Tijdens de feestdagen wordt de Parade omgetoverd tot een waar winterparadijs met tal van nostalgische attracties waar we rond de kerstboom of de vuurkorf kunnen terug- en vooruitblikken met een glaasje glühwein. We maken een mooie privérondvaart door deze prachtige vestingstad, welke boordevol monumenten, binnenwateren en eigentijdse kunst zit. ’s-Hertogenbosch kent een rijke historie en daar laten wij jou graag mee kennismaken. We varen je rond in een leuke salonboot, waardoor je de stad vanaf het water kunt bezichtigen. Een heerlijke high tea tijdens het varen is inbegrepen in de reissom.

Rond de feestdagen is de kerststal in de Sint-Jan kathedraal ook zeker de moeite waard. Het is een echte publiekstrekker en behoort misschien wel tot de fraaiste kerststallen van Nederland met jaarlijks een prachtig kerstverhaal. Tip: beklim na je bezoek de 43 meter hoge toren en geniet van het magnifieke uitzicht over de historische binnenstad!

Genoeg te zien en te beleven tijdens dit heerlijke 3-daagse arrangement, inclusief ontbijt, winterBBQ en diner in Huize Bergen en een boottocht. Ben jij er ook gezellig bij?

Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen
Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen

Activiteiten

Dag 1
Rond de klok van 15:00 uur verwelkomen wij je op het landgoed Huize Bergen. Na het inchecken is het tijd voor gezelligheid! Na het doornemen van het programma onder het genot van een kopje koffie of thee met chocolade bol, maken we een mooie wandeling in de omgeving. Onderweg drinken we een lekkere schnapps. Daarna gaan terug richting het landgoed, waar het terras uitnodigend wacht. ’s Avonds wordt een heerlijke maaltijd bereid op de barbecue en houden we een gezellige pubquiz, doen we een potje 30-seconds of drinken we gewoon gezellig een drankje. Net waar jullie zin in hebben!

Dag 2
Slaap je heerlijk uit vandaag of zie je de natuur ontwaken? Aan jou de keuze! Het uitgebreide ontbijt zorgt voor een fijne start van de dag. Broodjes, eitjes, beleg, fruit, sapjes: het zal je aan niks ontbreken. Na het ontbijt vertrekken we (op eigen gelegenheid: dit kan met de auto – carpoolen – of met de trein) naar ‘s-Hertogenbosch. We ontdekken de stad vol bezienswaardigheden, monumenten, leuke (design) winkels en een bezoek aan de Sint-Jan kathedraal mag ook niet ontbreken. Hier bevindt in deze periode een prachtige Kerststal. Daarnaast maken we een privérondvaart door ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de rondvaart vertelt de schipper van alles over de omgeving, ‘s-Hertogenbosch en genieten we ondertussen van een heerlijke High-tea.

’s Avonds trekken we onze feestelijke kleding aan, waarna we ons opmaken voor een diner in het restaurant. De tafel is mooi versierd en een heerlijk buffet wordt gereserveerd. Na het eten kunnen we gezellig natafelen.

Oud & Nieuw
Tijdens de Oud & Nieuw reis gaan we knallend het nieuwe jaar in! We poppen de bubbels in de bar van de Boomgaard, genieten van een oliebol en proosten op een nieuw jaar vol mooie momenten.

Dag 3
Na een heerlijke (wellicht korte) nachtrust schuiven we aan voor het ontbijt. Time flies when you’re having fun. Hierna (rond 11:00) moeten we helaas weer uitchecken. De liefhebbers kunnen nog met de reisleiding een rondje IJzeren Man maken: een 4-km lange wandeling langs de oever van een uniek bosmeer in een bosrijke omgeving op ongeveer een kwartiertje rijden van de accommodatie.

Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen
Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen

Verblijf

Verblijf Landgoed Huize Bergen

Beschrijving

Ontwaak met het gefluit van de vogels uit het park en start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in de monumentale Villa. Op korte afstand (ca. 10 minuten rijden) van het centrum van Den Bosch vind je het dorp Vught, waar Landgoed Huize Bergen zich bevindt. Het treinstation van Vught ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Faciliteiten
Landgoed Huize Bergen bestaat uit 1 monumentale hoofdvilla uit 1914 en diverse gastenverblijven. De accommodatie beschikt over 105 kamers. Tijdens deze reis verblijven wij in gastenverblijf De Boomgaard. In de villa bevindt zich de receptie, het restaurant en de salon, waar je terecht kunt voor een drankje.

Kom je met de auto? Je kunt deze gratis parkeren op het parkeerterrein bij de accommodatie.

Kamers
In gastenverblijf De Boomgaard bevinden zich 25 eenpersoonskamers. De inrichting is modern en voorzien van een zwart-wit print die verwijst naar de oorsprong van de locatie. De eenpersoonskamer zijn voorzien van een éénpersoonsbed, tv en bureau. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet, föhn en toiletartikelen. Daarnaast heb je beschikking over gratis Wi-Fi in de kamer.

Kamertype
Bij deze reis heb je de beschikking over een eigen kamer met privé badkamer. 

Verzorging
Tijdens deze reis verblijven we op basis van Halfpension. Iedere morgen kunnen we aanschuiven voor het ontbijtbuffet wat in de hoofdvilla wordt geserveerd. De eerste avond dineren we tijdens een gezellige winterbarbecue. De tweede avond schuiven we aan in het restaurant voor een heerlijk diner in buffet-stijl. Tijdens de boottocht op de 2e dag zal er een high-tea worden gereserveerd.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Landgoed Huize Bergen
Landgoed Huize Bergen

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Alles mag, niets moet
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat, je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje.  Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of activiteiten.

Reisleid(st)er
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Hij /zij organiseert de leukste activiteiten en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep.  Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen
Singlereis Genieten in Vught rond de feestdagen

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer