Singlereizen.nl

Singlereis Duikvakantie Malta Gozo

Gozo, Middellandse Zee:
Gozo is ongeveer drie keer kleiner dan het zustereiland Malta, maar des te groener en veel landelijker. Het beschikt over een heuvelig landschap met langs de kust ruige kliffen, afgewisseld door kleine natuurlijke baaien en haventjes.

Het leven op dit eiland is erg gemoedelijk en draait met name om de landbouw en de visvangst. Gozo beschikt over één van de fijnste klimaten van Europa. Het is zonovergoten, heeft weinig neerslag en de wintermaanden zijn mild. In nog geen drie uur vlieg je er heen.

Duikvakantie:
Voor de gevorderde duiker heeft Gozo, door zijn variëteit aan duikplaatsen, veel te bieden. Bij genoeg ervaring (Advanced en 50 duiken), kun je zelfstandig met je buddy duiken maken rond Gozo. Let op, een duik medische verklaring is op Malta verplicht.

De meeste duikplaatsen zijn kantduiken en gemakkelijk met de auto te bereiken. Ook kan er met de boot worden gedoken een ontmoeting met de dolfijnen is daarbij niet uitgesloten.

Je kunt op Gozo een zeer rijk onderwaterleven tegen komen, met kreeften, snoeken, barracuda, schorpioenvissen, murene, tonijn, octopussen, cuttlefish en grote baarzen. Daarnaast maken de diverse grotten, holen en kleurrijke rotspartijen het duikplaatje compleet.

Duikvakantie Gozo Malta Duikschool
We werken samen met het goed aangeschreven PADI 5 sterren IDC duikcentrum Atlantis in Marsalforn. De locatie van Atlantis ligt zeer centraal in Gozo en vanuit hier zijn de meeste duikplaatsen, zowel met de auto als met de boot, makkelijk en snel te bereiken. Bij Atlantis zijn er mogelijkheden om duikcursussen te volgen en is er naast de duikschool ook nog een service centrum, waar je duikuitrusting kunt huren of je duikuitrusting een onderhoudsbeurt kunt laten geven.

Singlereis Duikvakantie Malta Gozo
Singlereis Duikvakantie Malta Gozo

Activiteiten

Duiken
Tijdens deze reis gaan jullie 10 begeleide duiken maken, maar ook zonder brevet kun je mee op deze reis.

Leren duiken
Voor de beginnende duiker zijn er, onder begeleiding van een duikgids, ook genoeg mogelijkheden. Vele holen en grotten liggen in ondiep water en hebben een ruime ingang. Er is weinig tot geen stroming rond Gozo. Leren duiken of een vervolg duikcursus is natuurlijk ook mogelijk en vanuit Gozo kun je ook op duikplaatsen rond Malta duiken.

Singlereis Duikvakantie Malta Gozo
Singlereis Duikvakantie Malta Gozo

Verblijf

Verblijf Atlantis Lodge

Beschrijving

Atlantis Lodge is in mei 2012 geopend en bestaat uit 12 double rooms en een family room. Alle kamers zijn 'niet-roken' kamers en eventueel bereikbaar per lift.

Atlantis Lodge bevindt zich tegenover het duikcentrum en is op 5 minuten afstand lopen van het centrum van Marsalforn en de heerlijke zee. Deze lodge is speciaal voor de duikers van Atlantis gemaakt.
Door het hele complex is wifi beschikbaar.

De lodge bevindt zich direct bij de duikschool. ze hebben een tuin en een terras met terras stoelen op de bovenste verdieping met uitkijk over Marsalforn bay. 

Marsalforn bay bevindt zich op 350 meter. Daar bevinden zich diverse restaurantjes met internationale keuken

De kamers
Moderne inrichting, met een flat screen televisie, telefoon, aironditioning en badkamer met warm en koud stromend water. De meeste kamers hebben een balkon.

Er zijn handdoeken en beddengoed aanwezig. Tevens kledinghangers, shampoo en een fohn.

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Atlantis Lodge
Atlantis Lodge

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Bijdrage SGR en reserveringskosten
Bij deze reis zijn de reserverkingskosten (€25) en de verplichte bijdrage aan het SGR (€5) inbegrepen in de reissom. 

Materiaalhuur
Heb je materiaal nodig op jouw reis, schrijf dan in het veld opmerkingen de maten voor je trimvest, pak en vinnen. Weet je jouw maten niet? Denk dan aan opgeven van je t-shirt maat. Dat geeft een goede indiciatie.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Duikvakantie Malta Gozo
Singlereis Duikvakantie Malta Gozo

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer