Singlereizen.nl

Singlereis Duikvakantie Bonaire het Duikersparadijs

Vind jij het geweldig om de onderwaterwereld van een land te leren kennen? Of wil jij juist leren duiken? Dit alles is mogelijk met deze Duikvakantie naar Bonaire. En als pluspuntje spreekt bijna iedereen op het eiland Nederlands, gemakkelijk als je het duiken onder de knie wilt krijgen. 

Vertrek
Vanaf Nederland vertrekken jullie vanaf schiphol naar Bonaire, Daar worden jullie opgewacht op de luchthaven en naar de accommodatie gebracht. Ronald, Irene of 1 van de medewerkers van de accommodatie, zullen jullie weg wijs maken, waar je de volgende dag kunt melden voor de checkdive of je duikcursus.

Duiken in Bonaire
Duiken in Bonaire kan als de beste! Het eiland telt 86 officiële duikstekken die allemaal aangegeven worden door de geel beschilderde stenen. Elke steen draagt de naam van een duikstek. De zee rondom Bonaire inclusief Klein Bonaire en Lac Bay, tot een diepte van 60 meter, is een beschermd gebied en behoort tot het Bonaire National Park (BNMP).

Bonaire is omgeven door koraalrif. Er zijn ongeveer 55 soorten koraal. Het water is lekker warm, helder zicht en er is nauwelijks stroming. Dit maakt Bonaire een ideale stek voor een duikvakantie.

Singlereis Duikvakantie Bonaire  het Duikersparadijs
Singlereis Duikvakantie Bonaire  het Duikersparadijs

Activiteiten

Duiken met Wannadive
De zeer populaire duikschool Wannadive, gelegen bij Eden Beach, staat onder leiding van de Nederlandse Bart. Wannadive heeft als motto: ‘Je wordt ontvangen als gast en je vertrekt als vriend’. De grote populariteit die Wannadive geniet, is het bewijs dat dit motto méér dan waar gemaakt wordt. Vele mensen gaan hier met regelmaat naar terug.

Nederlandse instructeurs en divemasters
Wannadive werkt met een groot aantal Nederlandse instructeurs en Divemasters. Bijna dagelijks worden er begeleide duiken ondernomen naar diverse stekken. De standaard 10 begeleide duiken die voor jullie inbegrepen zijn, worden met de boot gemaakt en begeleidt door een instructeur of divemaster van Wannadive. Wil je meer duiken maken? Of heb je spullen nodig? Dan kun je dit gewoon aangeven en regelen we dat voor je.

Leren duiken
Om te leren duiken is Bonaire ideaal. Het zicht is helder, er is nauwelijks stroming, de watertemperatuur is lekker warm en je krijgt gewoon in het Nederlands les.

Tijdens deze groepsreis zijn er standaard 10 duiken inbegrepen, maar omzetten naar een duikcursus of uitbreiden van het aantal duiken is geen enkel probleem.

Singlereis Duikvakantie Bonaire  het Duikersparadijs
Singlereis Duikvakantie Bonaire  het Duikersparadijs

Verblijf

Verblijf The Hut Bonaire

Beschrijving

Wij hebben voor deze groepsreis gekozen voor verblijf in The Hut Bonaire. The Hut Bonaire is een klein, intiem familiehotel in Bonaire wat pas helemaal is gerenoveerd. Voor vele gasten van ons al een bekende maar dan onder een nieuwe naam, nieuwe eigenaren en een nieuwe frisse uitstraling. Lukas en Maarten heten jullie van harte welkom.

Ze hebben lang ervaring in de horeca en kennen het eiland op hun duimpje. Dus naast leuke duiken kunnen ze je ook adviseren over andere uitjes. Je kan er scooters en auto's huren. Op het terrein is er een zwembad om heerlijk te verkoelen met een drankje in de hand. Daarnaast is er een gezellige bar op het complex, waar de duikers zich verzamelen voor een drankje en het ontbijt. Tevens is er een Mexicaans restaurant, welke een aantal dagen per week heerlijke en betaalbare maaltijden serveert.

Het hotel is met name geschikt voor duikers omdat een spoelplaats is en ruimte waar de duikspullen opgehangen kunnen worden. Eden beach waar de hoofdvestiging van duikschool Wannadive zit, is op loopafstand bereikbaar. 

Kamers
Voor deze groepsreis wordt standaard uitgegaan van een hotelkamer in The hut Bonaire. Alle kamers hebben een eigen, nette badkamer met warm en koud stromend water, airconditioning, kabel tv en een koelkast.

Op loopafstand bevindt zich het strand. Bij het strand van Eden beach, waar de duikschool zich bevindt kun je tegen betaling gebruik maken van de ligbedjes

Wanneer je alleen reist en je daar de voorkeur aangeeft, wordt er gezocht naar een medereiziger van hetzelfde geslacht die een kamer wil delen. Heb je liever een kamer alleen? Dan geldt een singlekamer toeslag.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

The Hut Bonaire
The Hut Bonaire

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Bijdrage SGR en reserveringskosten
Bij deze reis zijn de reserverkingskosten (€25) en de verplichte bijdrage aan het SGR (€5) inbegrepen in de reissom. 

Materiaalhuur
Heb je materiaal nodig op jouw reis, schrijf dan in het veld opmerkingen de maten voor je trimvest, pak en vinnen. Weet je jouw maten niet? Denk dan aan opgeven van je t-shirt maat. Dat geeft een goede indiciatie.

Reisdocumenten COVID-19
- PCR test incl. medisch certificaat- Gezondheidsverklaring online - RIVM gezondheidsverklaring geprint- Mondkapjes tijdens de vlucht- Reisverzekering met medische dekking

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Duikvakantie Bonaire  het Duikersparadijs
Singlereis Duikvakantie Bonaire  het Duikersparadijs

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer