Singlereizen.nl

Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna

Santa Susanna is gelegen aan de Costa del Maresme, ten noorden van de Costa Brava en is een nieuwe hotelwijk van Malgrat de Mar. Je vindt hier prachtige hotels en appartementen. Er is een mooie, lange wandelboulevard langs vele winkels, bars en restaurants. Deze boulevard verbindt de oude dorpskern van Malgrat met de gezellige toeristenwijk Santa Susanna.

Tijdens deze vakantie gaan we de verschillende karakteristieke badplaatsen bezoeken, we kunnen een boottocht maken, lekker shoppen of een dag naar Barcelona. Onze reisleiding stelt een weekprogramma samen en je kunt je tijdens de welkomstbijeenkomst inschrijven voor de verschillende excursies en activiteiten.

Deze reis wordt aangeboden inclusief vervoer per touringcar naar Spanje. De touringcar vertrekt 's ochtends vanuit Nederland en zal de volgende dag in de loop van de ochtend arriveren in Spanje. Als je er voor kiest om op eigen gelegenheid af te reizen dan verwachten we je op dinsdag in Santa Susanna waar je kan aansluiten bij de groep.

Tijdens deze reis kan je ondermeer de wereldstad Barcelona bezoeken, op korte afstand van Santa Susanna en makkelijk bereikbaar met de trein. Maar ook een bezoek aan het klooster van Monteserrat of een boottocht langs de grillige kust van de Costa Brava staan op het programma.

Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna
Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna

Activiteiten

Er zijn zoveel leuke dingen te doen in Santa Susanna! Het is natuurlijk mogelijk om lekker te genieten van de boulevard of een dagje te shoppen, maar er zijn ook verschillende activiteiten die ter plaatste bijgeboekt kunnen worden. Hierover vind je een overzicht van de activiteiten die we aanbieden met de bijbehorende prijzen.

Excursie Barcelona € 39,-
Excursie Girona € 39,-
Excurise Montserrat € 29,-
Catamarancruise € 45,-
Splash speedboottocht € 20,-
Grottenboottocht € 13,-
Boottocht incl. banaanvaren € 25,-
Aquapark € 26,50
Try dive € 59,-
Welkomstdiner € 15,-

 

Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna
Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna

Verblijf

Verblijf Hotel Riviera

Beschrijving

Ligging
Het hotel ligt in het centrum, winkels op 10 meter, supermarkt op 50 meter lopen en restaurants op 25 meter. Het zandstrand is bereikbaar via trappen en ligt op circa 25 meter vanaf het hotel.

Faciliteiten
24-uurs receptie, airconditioning, bagageruimte, zoetwater buitenzwembad, bar, restaurant, liften. Kluishuur mogelijk bij de receptie voor € 19,- per week plus € 10 borg. Kom je met eigen vervoer dan kun je vooraf een parkeerplaats boeken voor € 6,- per auto per dag.

Kamer
Je kunt samen met een medereizig(st)er op een 2-persoonskamer verblijven of je boekt een kamer voor alleengebruik. Alle kamers hebben een balkon, tv, telefoon, airconditioning, bad en toilet. Bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Riviera
Hotel Riviera

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Christelijke reis
Een christelijke reis houdt in dat je samen met andere christelijke singles op reis gaat, in een open sfeer waarbij er respect is voor ieders opvattingen ongeacht bij welke kerk of gemeente je aangesloten bent. 's Avonds sluiten we de dag met een avondsluiting en op Zondag is er een bijbelstudie. 

Single-/groepsreis
Het betreft een groepsreis waarbij circa 80% van de reizigers alleen boekt.

Verzekering
We raden je aan om een reisverzekering met comfortdekking (inclusief buitensport) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren, je kan niet gaan of je moet eerder naar huis door omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je medereizigers moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent want dan kost het je namelijk veel geld. Voor € 1.92 per persoon per dag kun je via ons de reisverzekering afsluiten. De annuleringsverzekering is een percentage van 7% over de reissom. De poliskosten bedragen éénmalig € 5,95.  

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna
Singlereis Christelijke vakantie Santa Susanna

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer