Singlereizen.nl

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Dalmatië is een prachtige streek in Kroatië met Nationale Parken, historische steden en vele bewoonde en onbewoonde eilanden voor de kust. Onze reisleiding organiseert vele te gekke activiteiten en excursies. Ga jij mee de Plitvice meren bezoeken, deze mag je niet missen tijdens jouw verblijf in Kroatië! Een kleine greep uit ons aanbod aan activiteiten en excursies zijn; klimmen & abseilen, kajakken, bungeejumpen, bridging, paintball en speleologie.

Starigrad ligt op een bijzondere plek, waar de bergen en de zee samenkomen in het Nationale Park Paklenica. Een super vakantiebestemming om strand en cultuur te combineren met actie in de omliggende bergen. 

De allerleukste actieve groepsvakantie als single. In Kroatië verblijven we op camping Villa Popo in Starigrad-Paklenica. De camping ligt vlak aan zee en vlakbij het Nationale Park Paklenica. In dit park zijn tal van activiteiten te beleven. Je kunt bijvoorbeeld klimmen en abseilen, toprope tot wel 30 meter hoog of een wandeling maken. Verder kun je op zee ook vele leuke activiteiten doen, zoals kajakken en jetskiën. Deze bestemming heeft de ideale ligging voor een vakantiecombi van zon, zee, strand en actie.

Vooraf zijn er tegen een voordelig tarief een drietal activiteiten te boeken waar je met de gehele groep aan deel kunt nemen. 

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Activiteiten

Relaxen maar ook leuke activiteiten doen? Boek dan vooraf het voordeelpakket voor €99.
De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:

Wil je het uitdagender zoeken kies dan voor het outdoorpakket voor €199.
De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:

Verder kun je ter plaatse onder andere de volgende activiteiten boeken:

Indien je in Starigrad gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons Adventure & Survival genaamd) via ons af te sluiten voor €2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten. Tevens raden wij je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Verblijf

Verblijf Camping Villa Popo

Beschrijving


Omgeving
Aan de voet van het Velebit-gebergte, omringd door zee en deze mooie omgeving leent zich uitstekend voor de vele activiteiten en excursies.

Ligging
Deze zeer schaduwrijke camping ligt op loopafstand van het centrum en 125 meter van de zee. Vlakbij vind je (op 75 meter) een supermarkt, pinautomaat en Bistro Antonio’s met een zeer uitgebreide kaart. Onze gasten krijgen daar 10% korting. En op slechts 1,5 km ligt het klimwalhalla Nationaal Park Paklenica. 

Faciliteiten
Er is een sanitair gebouw met gescheiden dames- en herenafdeling, douche en toilet, grote spoelkeuken en water- en stroomvoorziening. Er is volledig vernieuwde en gratis wifi op de camping. Er zijn gezamenlijke tafels en banken onder een grote partytent waar we ’s avonds met z’n allen gezellig zitten. Ook is er een volledig ingerichte keukentent met alle benodigdheden zoals pannen, borden, bestek etc.

Huurtent
Je overnacht in een 2-4 persoons Karstentent op indeling met echte bedden. Als je de reis boekt voor een gedeelde kamer, dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €100,- per week heb jij je eigen Karsten tent. Je kan dit bij de boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30,- per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren. 

Lakenpakket
Voor €17,50 per persoon kun je een lakenpakket via ons huren. Wij zorgen dan dat er 2 lakens, een kussensloop, kussen en een zomerdeken aanwezig zijn. Het heerlijke klimaat zorgt ervoor dat je niet onder de deken wilt, maar indien je dat wel wilt hebben wij het klaar liggen. Standaard zijn er geen kussens en dekbedden aanwezig in de tent. 

Handdoekenpakket
Voor €12,50,- zorgen wij dat er een handdoekenpakket is voor jou, bestaande uit één grote en twee normale handdoeken..

Schoonmaak
Je dient de tent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Villa Popo
Camping Villa Popo

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosten ter plaatse
Ter plaatse betaal je €2,25 toeristenbelasting p.p.p.n., € 1,25 milieuheffing p.p.p.n., €2,05 gasbijdrage / stroom  p.p.p.n. Dit zijn verplichte bijdrages en borg van €50,- dienen contant voldaan te worden bij aankomst aan de reisleiding.

Handdoekenpakket wel zo handig
Het handdoekenpakket bestaat uit een badlaken en twee handdoeken. Deze kun je vooraf voor €12,50 per pakket bij boeken. Dit scheelt je weer ruimte in de tas.

Tent
Je overnacht in een 2-4 persoons Karstentent op indeling met echte bedden. Als je de reis boekt voor een gedeelde kamer, dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €99,- per week en heb jij je eigen Karsten tent. Je kan dit bij de boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30,- per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren. 

Voordeelpakket vooraf bij te boeken Starigrad
Deze bestemming heeft de ideale ligging voor een vakantiecombi van zon, zee, strand en actie. Vooraf kun je een drietal activiteiten bijboeken waar je met de gehele groep aan deel kunt nemen.  Wandeling: Wandeling door het Nationaal park Paklenica. Klimmen en Abseilen: we klimmen en klauteren via diverse klimroutes in het Nationaal Park en je gaat het abseilen beleven. Zeekajakken : Samen met de instructeur maak je een tocht over zee, genietend van de schitterende uitzichten. Onderweg pauzeren we om lekker te zonnen of snorkelen.

Lakenpakket wel zo handig
Voor €17,50 per persoon kun je een lakenpakket via ons huren. Wij zorgen dan dat er 2 lakens, een kussensloop, kussen en een zomerdeken aanwezig zijn. Het heerlijke klimaat zorgt ervoor dat je niet onder de deken wilt, maar indien je dat wel wilt hebben wij het klaar liggen. Standaard zijn er geen kussens en dekbedden aanwezig in de tent. 

Royall Class Busvervoer
Kies net als de meeste van onze gasten ervoor om met onze Royal Class Touringcar mee te gaan. Je reist per zogenaamde nachtpendel naar je bestemming. Je komt lekker vroeg aan en vertrekt pas eind van de dag. Zo haal je het maximale uit je vakantie en heb je 2 eigenlijk extra vakantiedagen! Let op: Reizen per Royal Touringcar is alleen mogelijk bij een verblijf van dinsdag t/m dinsdag. Je vertrekt namelijk op maandag aan het einde van de ochtend al richting je bestemming. Onderweg kijk je een filmpje, pak je een drankje of doe je even je ogen dicht. Lekker ontspannen en zeer comfortabel. Ondertussen maak je alvast kennis met de andere ouders en kinderen. Op dinsdagochtend komen jullie fit en uitgerust aan en staat de reisleiding klaar met een ontbijtje om jullie te verwelkomen. De terugreis is op dinsdagavond, zodat je op woensdag weer aankomt in Nederland. De voordelen van reizen met onze Royal Class Touringcar Extra ruime zitplekken en comfortabele stoelen Zak achterover in de kussens en laat je rijden. Dat is royal class reizen !

Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportdekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren, je kan niet gaan of je moet eerder naar huis door omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent want dan kost het je namelijk veel geld. Voor €2,- per persoon per dag heb je een reisverzekering inclusief gevaarlijke sportendekking. De annuleringsverzekering is een percentage van 7% over de reissom. De poliskosten bedragen éénmalig €5,95.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer