Singlereizen.nl

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Dalmatië is een prachtige streek in Kroatië met Nationale Parken, historische steden en vele bewoonde en onbewoonde eilanden voor de kust. Onze reisleiding organiseert vele te gekke activiteiten en excursies. Ga jij mee de Plitvice meren bezoeken, deze mag je niet missen tijdens jou verblijf in Kroatië! Een kleine greep uit ons aanbod aan activiteiten en excursies zijn; klimmen & abseilen, kajakken, bungeejumpen, bridging, paintball en speleologie.

Starigrad ligt op een bijzondere plek, waar de bergen en de zee samenkomen in het Nationale Park Paklenica. Een super vakantiebestemming om strand en cultuur te combineren met actie in de omliggende bergen. Je accommodatie ligt direct aan het strand, met een eigen tuin die eindigt bij de zee. Hier kan je 's avonds heerlijk zitten met z'n allen of je kan 's avonds er op uit naar een van de gezellige barretjes en restaurantjes die je vind in Starigrad.


Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Activiteiten

Relaxen maar ook leuke activiteiten doen? Boek dan vooraf het voordeelpakket voor € 89,-.
De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:
Wandeling: Wandeling door het Nationaal park Paklenica.
Klimmen en Abseilen: we klimmen en klauteren via diverse klimroutes in het Nationaal Park en je gaat het abseilen beleven.
Zeekajakken : Samen met de instructeur maak je een tocht over zee, genietend van de schitterende uitzichten. Onderweg pauzeren we om lekker te zonnen of snorkelen.

Wil je het uitdagender zoeken kies dan voor het outdoorpakket voor €159,-.
De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:
Top Rope klimmen t.v.w. € 59,-
Krupa Hike t.v.w. € 59,-
Zrmanja kayaktocht t.v.w. € 59,-

Meer interesse in de cultuur en cuisine dan is het cultuurpakket voor €89,- meer iets voor jou.
De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:
City Trip Zadar met stadstoer met gids € 29,-
Speleologie € 39,-
Wijnproefavond € 29,-

Verder kun je ter plaatse onder andere de volgende activiteiten boeken:
De genoemde prijzen dienen ter indicatie. Het is mogelijk dat activiteiten wegens onvoldoende aanmeldingen niet door gaan.

Top Rope klimmen € 59,- 
Een gave  klimclinic in het Nationaal Park Paklenica met hogere en moeilijkere routes, maak kennis met andere klimmaterialen en gebruik ook onze klimschoentjes voor betere grip. De prijs is inclusief de entree van het Nationaal Park.
Krupa Hike € 59,-
Een dagtocht langs de oevers van de Krupa en zwemmen bij de waterval.
Zrmanja kayaktocht € 59,-,
Over de Zrmanja, dwars door het ruige gebied in een kayak, zwemmen, relaxen en inclusief onze lunch.
2 daagse kayaktocht € 89,-,
Dag 1 over de Zrmanja, samen koken, daarna slapen op het strand en na het ontbijt de tweede kayakdag over zee. Alle maaltijden en dranken zijn inbegrepen.  
Klimmen en abseilen € 45,-
Samen met een instructeur gaan we diverse routes klimmen tot een hoogte van circa 15 meter en natuurlijk gaan we dan ook abseilend weer omlaag. De prijs is inclusief de entree van het Nationaal Park
Hike door National park Paklenica € 17,50 
Een mooie wandeling door het nationale park. We lopen o.a. door een kloof waar veel sportklimmers actief zijn. Prijs is inclusief entree van het park. 
Zeekayakken: € 35,- 
Heerlijk uitleven in een kayak op zee. Vanaf het water is het uitzicht fantastisch.
Excursie Plitvice meren € 95,-
Onze privégids neemt jullie deze dag mee naar het prachtige merencomplex dat verbonden wordt door ontelbare watervallen en leidt jullie langs alle meren en watervallen. Uiteraard inclusief entree, transfer en de deskundige gids.
Krka watervallen € 69,-
Onze privé excursie naar de Krka watervallen (incl. zwemmen) een bezoek aan het klooster van Visovac en zwemmen in de Krka-rivier.
Big Abseil € 39,- , een geweldige abseil van 55m hoog, de route er naar toe (per busje door het gebergte) is al een belevenis.
Kano safari € 49,-, waar twee rivieren samen komen ontstaan stroomversnellingen, laat je meevoeren en geniet van de mooie natuur. 
Speleologie € 39,- , een ontdekkingsreis door de grot van Modric, in een overal en met een helmlamp, deze grot is nog in originele staat.
Try scuba (duiken) € 59,- samen met een duikinstructeur maken we kennis met de geweldige onderwaterwereld en het gevoel van duiken.
Bridging € 50,-
Een uitdagend parcours in de bergentoppen van 4 touwbruggen die onderling zijn verbonden door klettersteigroutes. 
Avondboottocht € 20,-
Vanuit de haven van Starigrad over zee, langs de bruggen, aanleggen in Vinjerac, zwemmen en genieten van de ondergaande zon.
Bezoek aan Zadar, 
In overleg met de reisleiding kunnen wij dagelijks taxiritten naar Zadar verzorgen.
Bezoek aan in Pag € 39,-
Een avond uit op het eiland Pag, het Ibiza van Kroatië.
Pizzaparty € 10,-:
Genieten van heerlijke pizza's, we bestellen een verschillende soorten, probeer ze allemaal maar uit. Met een drankje erbij.
Barbeque € 15,-
Een uitgebreide barbeque met diverse soorten vlees, brood, salades en een drankje.
Wijnproefavond € 29,-
Een volledig verzorgde avond met het proeven van diverse likeuren, rode, witte en roséwijnen en eten van lokale specialiteiten. Wij brengen en halen u. Eventuele oppas voor uw kinderen verzorgen wij.
Citytrip Zadar € 25,-
Met stadstour onder begeleiding van een Nederlands sprekende gids.

Indien je in Starigrad gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons Adventure & Survival genaamd) via ons af te sluiten voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5.95 poliskosten. Tevens raden wij je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Verblijf

Verblijf Appartementen Starigrad

Beschrijving

Ligging: 
Het vakantiehuis ligt dichtbij het gezellige centrum van Starigrad en direct aan het strand. Vanuit je appartement loop je zo het strand op en vanaf het balkon van je kamer heb je een prachtig uitzicht over de Dalmatische kust.

Faciliteiten: 
Het kleinschalige vakantiehuis met appartementen heeft een grote tuin die grenst aan het kiezelstrand en de zee. In de tuin kun je gezellig met z'n allen relaxen en BBQ-en. In het huis vind je twee gezamenlijke ruimtes, elk voorzien van een eigen keuken.

Je kamer: 
Er zijn 2/3/4 persoons kamers, met douche en WC op de gang. Je verblijft in meerpersoonskamers op basis van indeling, heren bij heren en dames bij dames. De bedden zijn voorzien van beddengoed en op je kamer vind je handdoeken. We raden je aan ook zelf een aantal badhanddoeken en een strandlaken mee te nemen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Appartementen Starigrad
Appartementen Starigrad

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief Kroatie

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer