Singlereizen.nl

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane

Toscane is een mooie combinatie van prachtige natuur, lekkernijen uit de Italiaanse keuken, glooiende heuvels, pijnboombossen en natuurlijk ijssalonnen! Wist je dat in Castiglione een van de beste ijssalonnen zit van Italië? Casitglione ligt direct aan zee en heeft een mooie oude binnenstad, gebouwd op de heuvel. Van boven heb je een prachtig uitzicht over de baai en 's avonds kan je tot laat slenteren over de boulevard en genieten van een cocktail in een van de vele beachbarren die Castiglione rijk is.

In het achterland van Toscane vind je vele beroemde steden. Zo kan je mee op excursie naar ondermeer Florence, Siena en Lucca. Ook de hoofdstad van Italië, de wereldstad Rome staat deze week op het excursieprorgamma. Natuurlijk kan je je ook nog even actief uitleven, tijdens allerlei watersportactiviteiten en op de beachday. 

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane

Activiteiten

Zin om tijdens de vakantie een aantal leuke activiteiten te ondernemen? 
Boek dan het voordelige voordeelpakket voor € 89,-. Het pakket bestaat uit:

Surfdag
Een instructeur leert je de fijne kneepjes van het windsurfen. Verder vermaken we ons de gehele dag op het strand met allerlei spelen.
Excursie Rome
Een bezoek aan Italië is natuurlijk niet compleet als je Rome niet hebt gezien! Onze reisleiding neemt jullie mee langs de highlights van deze prachtige stad, het Colosseum, het Vaticaan, de Trevifontein en nog veel meer!
Pasta Party
Om elkaar beter te leren kennen organiseert de reisleiding een gezellige pastaparty waar je heerlijk kunt eten met een drankje

Verder kun je ter plaatse bij onze reisleiding o.a. de volgende activiteiten boeken:

Pizzaparty € 15
Genieten van heerlijke pizza's en goed glas Italiaanse wijn.
Excursie naar Rome € 55,-
Eén van de mooiste steden van Europa, met een grote historische waarde. Hier moet je zijn geweest! Met ondermeer het Collosseum, Vaticaanstad, Phanteon en de Trevi fonteinen.
Excursie naar Saturnia/Pitigliano € 41,-
In Saturnia zijn warmwaterbronnen, die met een waterval in diverse kommetjes naar beneden komt. Het dorpje Pitigliano is een typisch Toscaans dorpje, die op de rand van de rotsen is gebouwd.
Boottocht Giglio en Giannutri € 45,-
Giglio en Gianutri zijn eilanden. Giglio is een klein eiland waar je heerlijk kan zwemmen, lunchen of eeen kleine bustour kan maken. Giannutri is een onbewoond eilandje waar je perfect kan snorkelen.
Excursie naar Florence € 49,-
Florence is te beschrijven als een van de meest veelzijdige steden van Italië. De stad leent zich voor een uitgebreide wandeling langs de vele mooie bezienswaardigheden. Tevens kan je er heel goed winkelen of een van de vele musea bezoeken. De reisleiding geeft jullie een rondleiding door de stad.
Excursie naar Siena € 45,-
Siena is een gezellige stad die je prima in een dag kunt verkennen. De stad staat bekend om de jaarlijkse paardenraces die daar gehouden worden. Piazza del Campo is het middelpunt van de stad, op dit plein komen alle middeleeuwse straatjes uit.
Afscheidsbarbecue € 15,-
Lekker gezellig barbequeën en napraten over de vakantie.
Pannenkoekenparty € 10,-
lekker genieten van overheerlijk pannenkoeken.
Zeekayakken € 35,-
Heerlijk uitleven in een kayak op zee. Vanaf het water is het uitzicht fantastisch. 
ATB Fietsen € 29,-
Een prachtige tocht door de omgeving per atb fiets. 
Hike / wandeling € 10,-
Heerlijk wandelen door de duinen met onderweg prachtige uitzichten over het water. 
Kroegentocht € 15,-
Samen met onze reisleiding de leukste kroegen kroegen ontdekken. 
Terassenavond Pesciara € 15,-
Met elkaar de terassen ontdekken in Pesciara.
Surfdag € 31,-
De instructeurs leren je de fijne kneepjes van het windsurfen! 

De genoemde prijzen dienen ter indicatie. Het is mogelijk dat activiteiten wegens onvoldoende aanmeldingen niet door gaan.

Indien je in Marina di Grosseto gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons comfortdekking genaamd) via ons af te sluiten voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten. Tevens raden we je aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane

Verblijf

Verblijf Camping le Marze Jongeren

Beschrijving

Camping Le Marze is een leuke bestemming als je jgraag het authentieke, Toscaanse leven wil ervaren. Castiglione della Pescaia ligt in de buurt van veel bekende Italiaanse steden. Zo kunnen jullie een bezoekje brengen aan Grossetto of Siena. Wil je een leuke dagtrip maken, dan kun je de kunststad Florence bezoeken. Gelegen tussen twee dorpjes is er voor ieder wat wils in deze omgeving. Zee en strand, cultuur en stad, pasta en pizza. Op ons terrein vind je ook een centrale plaats met tafels, banken en een muziekinstallatie.

Omgeving:
In Toscane, dichtbij de Tyrreense zee, tussen de badplaatsen Marina di Grossetto en Castiglione della Pescaia.

Ligging
Achter de duinen op zo’n 400 meter afstand van het strand ligt de camping. Het levendige en gezellige centrum van Castiglione della pescaia en Marina di Grosseto bevinden zich op circa 5km afstand. Onze medewerkers op locatie bieden voor een zachte prijs een taxiservice aan. De dorpen zijn ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten
Restaurant, pizzeria, bar, campingwinkel, sanitaire voorzieningen met gratis warme douches, wasmachines, droger, tv- en amusementsruimte, fietsverhuur, zwembad, speeltuin, adventure park, tafeltennis en gratis wifipunt. Ook is er direct op het strand een Beach Bar.

Huurtent
Je overnacht in een 2 persoons Karstentent op indeling met echte bedden. Als je alleen boekt dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van € 100,- per week heb jij je eigen Karsten tent. Je kan dit bij de boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor € 30,- per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren. 

Schoonmaak
Je dient de tent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers.

Verzorging
Op de aankomstdag hebben we een gezamenlijke pasta avond met een drankje, gezelligheid en alle gelegenheid om elkaar te leren kennen. 

Laken en handdoekenpakket
Voor € 25,- per persoon kun je een laken- en handdoeken pakket via ons huren. Wij zorgen dan dat er twee lakens, kussen, kussensloop, zomerdeken en twee handdoeken aanwezig zijn.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping le Marze Jongeren
Camping le Marze Jongeren

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Cultuur Toscane

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer