Singlereizen.nl

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief

Naast lekker actief bezig zijn kun je hier ook heerlijk relaxen bij het meer of geniet op een van de terrasjes in de haven. Rond het Gardameer zijn heel veel leuke stadjes en dorpen. Mogelijkheden genoeg dus om cultuur te snuiven, lekker te shoppen of rond te struinen op een marktje. Het is mogelijk om met het openbaar vervoer of de boot langs verschillende plaatsjes te gaan. We begrijpen het ook als je geen zin hebt om lang bij de bushaltes te wachten of langs onoverzichtelijk wegen in de bergen te lopen. Ook de excursie naar Verona is zeker de moeite waard. Deze Italiaanse stad is vooral bekend om het Romeinse amfitheater waar prachtige opera’s opgevoerd worden en natuurlijk van Shakespeare’s Romeo en Julia. In de avond kun je één van de vele restaurantjes of barretjes bezoeken in de badplaatsen Torbole en Riva del Garda.

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief

Activiteiten

Zin om gedurende de week leuke activiteiten te gaan doen? Boek dan vooraf voordelig het voordeelpakket voor € 89,-. De volgende activiteiten zijn dan inbegrepen:

Bergwandelen
Genieten van prachtige vergezichten tijdens een stevige wandeltocht in de bergen.
Klimmen & abseilen
Onze instructeur leert u de basistechnieken van het klimmen en abseilen 
Kajakken
Vaar over het prachtige Gardameer met de steile bergtoppen op de achtergrond. 

Ter plaatse kun je o.a. de volgende activiteiten en excursies boeken bij onze reisleiding: 

Klimmen & abseilen € 39,-
Onze instructeur leert u de basistechnieken van het klimmen en abseilen.
Zeekajakken € 39,-
Kajakken op het prachtige Gardameer, .
Mountainbiken (inclusief bike huur) € 39,-.
In deze regio vind je heel veel mountainbiketrials, onze instructeur neemt je mee op een prachtige tocht, 
Via Ferrata tocht € 59,-
Een klettersteigtocht door de Dolomieten.
Barbecue  € 15,-
Een heerlijke en gezellige barbeque, met vlees, salades en een drankje 
Pastaparty € 14,-
Heerlijke Italiaanse pasta, salades, wijn en toetje.
Pannenkoekenparty €10
Lekker genieten van overheerlijke pannenkoeken.
Canyoning € 69,-
(4 tot 5 verschillende keuzes): Glijdend, lopend en springend door een wild stuk natuur
Bezoek.
Verona € 40,- 
Breng een bezoek aan de prachtige stad Verona. En natuurlijk mag de balkon scene van Romeo en Julia niet ontbreken 
Bezoek Venetië
In overleg met de reisleiding ter plaatse.
Aqua park
Spectaculaire glijbanen en heerlijk genieten van het waterpark. 

Houd er rekening mee dat sommige activiteiten een minaal aantal deelnemers vereisen, anders kan zijn dat het niet door gaat. De genoemde prijzen zijn ter indicatie en afhankelijk van plaatselijke verhogingen van externe partijen.

 
Het weekprogramma in Torbole kan er ongeveer zo uitzien -de volgorde van de activiteiten zal dus afwijken op locatie (we hebben in dit programma enige activiteiten uit het aanbod opgenomen welke ter plaatse bij te boeken zijn). Je kunt ook vooraf het actiefpakket ook al bijboeken:
 
Maandag
Vandaag vertrekt de touringcar vanuit Nederland. We raden je aan om genoeg eten en drinken voor onderweg mee te nemen. Gedurende rit wordt er een leuke film gedraaid en tijdens de nacht kan je de ogen sluiten, zodat je de volgende ochtend uitgerust op je bestemming aan komt.
 
Dinsdag
In de ochtend komen we aan op de camping. We gaan eerst ontbijten en we nemen samen het weekprogramma door. We kunnen pas rond 13.00 uur in onze tent. Onze spullen zetten we op een veilige plaats en we gaan de camping en het strand verkennen, of neem een verkoelende duik in het Gardameer. 's Avonds organiseert de reisleiding een pastaparty (ter plaatse bij te boeken). Gezellig samen een hapje eten en kennis maken met je medereizigers en de reisleiding.
 
Woensdag
Vandaag gaan we canyoningen (op locatie bij te boeken)!
We volgen de loop van een riviertje. We hebben wetsuits aan, helmen op en een speciale klimgordel aan. De loop van deze rivier verdwijnt en loopt verder door een smalle kloof. Soms ondergronds. We moeten soms glijdend dan weer springend in een poeltje en ook abseilend in een mooie waterval. Een geweldige belevenis door de prachtige natuur Aan het eind van de dag nemen we een verkoelende duik in het Gardameer en kan je je energie weer aanvullen met een heerlijke avondmaaltijd. Bij het knapperend kampvuur genieten we van een welverdiende bbq (op locatie bij te boeken) en worden onze ervaringen van vandaag uitgewisseld.
 
Donderdag
Vandaag staat zeekajakken op het programma (op locatie bij te boeken, of in vooraf bij te boeken actiefpakket). Onze instructeur geeft op het strand eerst uitleg. We krijgen een zwemvest aan en een kano en peddel mee. Samen met de instructeur peddelen we rustig over het Gardameer. Best vermoeiend, maar wel een adembenemend mooie tocht! We peddelen naar Riva del Garda waar we gaan genieten van een heerlijk ijsje. Daarna rustig terugpeddelen naar de camping in Torbole. We zitten in 1-persoons kajaks en in groepsverband gaan we nog samen met de instructeur wat behendigheidsoefeningen doen.
 
Vrijdag
Vandaag leren we klimmen en abseilen (op locatie bij te boeken). Met helm op, klimgordel aan gaan we goed gezekerd tegen de rotswand omhoog klimmen. Na een uitvoerige instructie en het voordoen van de instructeur ga je het zelf proberen. Spannend. Zoek naar de beste weg omhoog, dat valt nog niet mee. Als je boven bent gaan we je leren abseilen. Dit vergt minder energie en is een geweldige belevenis!
 
Zaterdag
Vandaag krijgen we een introductieles windsurfen. In groepsverband leren we je de technieken aan. Dan gaan we in ondiep water proberen op de plank te blijven staan en als het al aardig lukt kun je proberen wat verder van het strand te surfen. Het is veel vallen en opstaan, maar oefening baart kunst. Het zal je vast een keer lukken een eind te komen! Onze instructeur houdt je goed in de gaten en geeft je zo nodig de juiste aanwijzingen.
’s Avonds gaan we naar een lekker Pizzarestaurant (exclusief) waar jullie van een verdiende Pizza gaan genieten. 
 
Zondag
Rustdag, waar de reisleiding een leuke bijbelstudie voor je organiseert.
 
Maandag
Boek nog een leuke activiteit of excursie bij (bijvoorbeeld naar Venetië of Verona). 
 
Dinsdag
‘s Morgens ontbijten en je spullen inpakken. Daarna nog even de adressen uitwisselen met je nieuw gemaakte vakantievrienden. De middag is nog vrij te besteden en in het begin van de avond vertrekt de touringcar vanaf de camping weer naar Nederland.
 
Woensdag
Vandaag komt de touringcar weer terug in Nederland. Onderweg kun je even het thuisfront bellen om aan te geven hoe laat je ongeveer bij je opstapplaats bent zodat zij je weer op kunnen halen.
 
Let op: dit is slechts een voorbeeld van hoe jouw vakantie er in Torbole uit kan zien. Je kiest je activiteiten op locatie zelf uit en de reisleiding maakt aan het begin van de week een planning van de week.
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief

Verblijf

Verblijf Camping Maroadi singlereis

Beschrijving

Camping Maroadi
Camping Maroadi is de camping aan het Gardameer voor alle watersport liefhebbers. De gezellige camping is al jaren populair. De camping ligt pal aan het strand. Binnen 300 meter van de camping sta je al in het knusse centrum van het dorp. Het is een gezellige en sfeervolle camping met een perfecte ligging aan het Gardameer.

Omgeving: Torbole ligt aan het noordelijkste puntje van het Gardameer, tussen steile bergen. Torbole is een voormalig vissersdorpje dat, ondanks het toerisme, zijn charme heeft weten te behouden. Het centrum ligt op 5 minuten lopen. Het gezellige centrum van Riva del Garda ligt op slechts 20 minuutjes lopen over een fraai aangelegd wandelpad.

Ligging: Direct aan het Gardameer op 300 meter van Torbole en 2 kilometer van Riva del Garda.

Faciliteiten: Receptie met wifi-punt, modern sanitair, bar, restaurant en een campingwinkel. Er is een tennis- en voetbalveld, je kan er tafeltennissen en fietsen en mountainbikes huren.

Huurtent: Je overnacht in een 2-4 persoons Bungalette tent (hier kun je rechtop in staan) op indeling met echte bedden. Als je de reis boekt voor een gedeelde kamer, dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €99 per week heb jij je eigen tent. Je kan dit bij boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30 per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren.

Schoonmaak: Je dient de tent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers.

Verzorging: Op de aankomst dag is er een gratis gezamenlijke welkomstmaaltijd en kennismaking avond, verder verblijf je op basis van logies.

Lakenpakket: Voor €17,50 p.p.p.w. kun je een lakenpakket huren via ons. Dit lakenpakket bestaat uit twee lakens, een kussen en kussensloop.

Handdoekpakket: Voor €12,50 p.p.p.w. kun je een handdoekenpakket huren, dit bestaat uit één grote handdoek en twee normale handdoeken.

Vertrek dag: De touringcar vertrekt op maandag vanuit Nederland en is op woensdag weer terug in Nederland. Kom je met eigen vervoer, dan krijg je een korting van €90,- p.p. en is je aankomst- en vertrek dag de dinsdag.

Bijzonderheden: Wanneer de reisdatum niet meer boekbaar is via de website dan is de touringcar volgeboekt, maar kun je in overleg met ons wel boeken met eigen vervoer.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Maroadi singlereis
Camping Maroadi singlereis

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief
Jongerenreis Christelijke vakantie Zon en Actief

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer