Singlereizen.nl

Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole

Je verblijft op Camping Maroadi in Torbole. Een gezellige camping temidden van de heuvels, aan het Gardameer. Deze reis wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die graag wil gaan canyoningen. Gekleed in een neopreenpak en voorzien van een canyoninggordel en helm gaan we de kloof in. In dit gebied zijn diverse canyons die we deze week gaan bedwingen. Ervaren instructeurs leren je de basistechnieken voor het abseilen en andere trucs die het leven in de canyon makkelijker maken, zoals springen, lopen en glijden.

Het Gardameer biedt natuurlijk veel watersportmogelijkheden maar er is ook ruimte om andere activiteiten te gaan ondernemen zoals windsurfen, via ferrata of parapenten. Of ga lekker shoppen in Verona. Je kunt er ook voor kiezen om een week canyoningen te verlengen met 7 nachten zodat je alle tijd hebt voor alle andere, te gekke, activiteiten. Het is mogelijk om deze week nog een weekje bij te komen op de camping. Voor € 89,- p.p. kun je een weekje verlenging bijboeken. Tijdens deze week kun je lekker relaxen bij het meer, of lekker deelnamen aan de activiteiten die onze reisleiding aanbiedt. 
Dus heb je zin in een zonnige, actieve vakantie aan het Gardameer samen met leeftijdsgenoten? Ga dan mee met onze groepsreis naar Italië!

Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole
Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole

Activiteiten

Maandag:
Vetrek vanuit Nederland

Dinsdag:
Aankomst op camping Maroadi in Torbole. Bij aankomst kun je lekker acclimatiseren en de omgeving leren verkennen. Later de dag word het programma doorgenomen met de reisleiding en instructeurs. Ook worden de technieken en het te gebruiken materiaal van die week besproken.

Woensdag en donderdag:
Palvico en Aer I, twee canyons waar je de technieken steeds meer onder de knie krijgt. Dit heb je absoluut nodig voor de komende dagen.

Vrijdag en zaterdag:
Aer II, een canyon waar je abseiltechnieken op de proef gesteld worden. 's Avonds kunnen we optioneel een nachtcanyon doen.

Zondag:
Rustdag. Eventueel kun je ter plaatse andere activiteiten bijboeken.

Maandag:
Rio Nero laat je de adrenaline door je lichaam stromen. Diepe sprongen en gladde glijbanen! 

Dinsdag:
Als aflsluiting ligt de Canyon "de Jacuzzi" op je te wachten. 's Avonds vertrekt de touringcar weer naar Nederland. Er is een mogelijkheid om er nog een weekje bij te verlengen. Je kunt dan nog een weekje de adrealine door je lijf laten stromen en opnieuw onze leuke activiteiten volgen met onze reisleiding.

Woensdag:
Aankomst in Nederland

Voor deze reis is een reisverzekering met bijzondere sportendekking (bergsportdekking) verplicht. Informeer bij je eigen verzekeringsmaatschappij of dit gedekt wordt. Wij kunnen
deze reisverzekering ook voor je verzorgen, inclusief bergsportdekking, voor slechts € 2,-p.p.p.d en éénmalig € 5,95 poliskosten. En vergeet ook niet de annuleringsvezekering!

Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole
Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole

Verblijf

Verblijf Camping Maroadi

Beschrijving

Omgeving
De camping ligt direct aan het meer en tussen de gezellige plaatsen Torbole en Riva del Garda in. Zo ligt Riva op circa 20 minuten afstand en Torbole op 15 minuten lopen.

Ligging
De camping ligt direct aan het Gardameer op 500 meter van Torbole en 2 kilometer van Riva del Garda. De camping wordt omgeven door olijfbomen en cipressen.

Faciliteiten
De camping heeft een receptie met 24-uurs bewaking, modern sanitair, eigen bar met kleine (warme) maaltijden en een campingwinkel.

Tent
Je overnacht in een 2-persoons bungalettetent met echte bedden. Wil je gebruik maken van stroom in de tent dan kun je dit ter plaatse aangeven, hiervoor betaal je € 1,- per nacht. Als je alleen boekt wordt je ingedeeld bij een medereiziger, tenzij je een tent voor alleengebruik boekt. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van een compleet ingerichte kooktent. In deze centrale tent staan ook tafels en banken. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Maroadi
Camping Maroadi

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis


Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Verblijf op basis van Volpension
De gehele week worden alle maaltijden voor jullie verzorgd. Van een compleet verzorgd ontbijt buffet tot en met de de avondmaaltijden, bereid door onze kok.  

Kosten ter plaatse Frankrijk
Bij je boeking betaal je € 2,39 p.p.p.nacht aan lokale kosten ( toeristenbelasting en milieuheffing) Deze kosten zijn samen met de borg van € 50 verplichte kosten.  

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole
Groepsreis Canyoning kamperen in Torbole

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer