Singlereizen.nl

Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau

Het surfparadijs bevindt zich op een van de mooiste plekjes, net achter de duinen op nog geen 150 meter van het mooie, brede strand. Deze plek aan de Atlantische kust is één van de beste surfspots van Europa. De camping ligt op slechts 600 meter van het centrum van Vieux Boucau. Dit typische Franse dorpje komt zomers helemaal tot leven. In het centrum is een groot binnenmeer gelegen met daaromheen een gezellige boulevard met veel leuke restaurants en barretjes. Er is dagelijks een zeer uitgebreide markt waar je o.a. de lekkerste Franse (streek) producten kunt proeven en kopen. In het oude centrum tref je veel leuke winkeltjes waaronder uiteraard ook surfshops. Tijdens de zomermaanden is er elke avond wel een optreden, ook worden er verschillende gratis festivals in het centrum georganiseerd.

Voor de mensen die naast het surfen nog energie over hebben zijn er in het dorp ook veel sportfaciliteiten aanwezig waaronder bijvoorbeeld een tennisbaan en midgetgolf. Op het binnenmeer kun je onder andere suppen, windsurfen, zeilen en waterfietsen. 
Ook kun je ter plaatse een excursie bijboeken naar San Sebastian, deze Spaanse staat bekend om zijn vele gezellige tapasbarretjes, leuke stranden en winkels. 
En 's avonds chillen we op het kamp of gaan we naar een discotheek of één van de vele kroegen. Kortom Vieux Boucau is de perfecte plek voor jongeren die zin hebben in zon, zee, strand, surfen en te gekke party's! 

                 

Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau
Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau

Activiteiten

Activiteiten / Programma 
Buiten het surfen om hoef je je geen moment te vervelen. De actievelingen die geen genoeg kunnen krijgen van de oceaan kunnen ook gaan bodyboarden of skimboarden, actie gegarandeerd! Het gebruik van skimboards en/of bodyboards is gratis. Ook kun je gebruik maken van het beachvolleybalnet op het strand dat speciaal voor jullie wordt opgezet. Uiteraard kun je ook gewoon lekker van de zon genieten op het strand en kijken naar de spectaculaire verrichtingen van andere surfers. 
In de omgeving valt er ook genoeg te beleven, je kunt bijvoorbeeld een dagje gaan shoppen in het leuke surfstadje Hossegor, Hier bevinden zich ook goedkope en populaire surf outlets. Je kunt Hossegor bereiken met het openbaar vervoer of geheel in stijl op een stoere beachcruiser. Op het Brunotti Beachcamp verhuren wij deze stoere beachcruisers voor een scherpe prijs!
Onze reisleiding zal jullie ook een leuk en geheel vrijblijvend programma aanbieden. Denk dan o.a. aan een welkomst cocktailparty, volleybaltoernooien, thema feesten, een wekelijkse barbecue met live muziek, surfyoga, Longboard clinics en natuurlijk worden er iedere week dampende surfparty’s georganiseerd. Ook bestaat de mogelijkheid een excursie naar San Sebastian (Spanje) te boeken om lekkere tapa’s eten en ’s avonds te gaan stappen in een van de vele discotheken. In de leukste kroeg van Vieux Boucau scoor je op vertoon van je Brunotti kortingsarmband 20% korting. Kortom, alle ingrediënten voor een ultieme surfvakantie zijn aanwezig in Vieux Boucau!

Deze zomer elke week Yoga lessen en Longboard skate clinics op het terrein. 
Wij bieden al onze gasten de mogelijkheid aan, om kennis te maken met yoga.
Het combineren van surfen en yoga is niet alleen een manier om de dag tot een relaxte en succesvolle dag te maken, yoga zorgt er ook voor dat je lichaam positief hersteld en maakt dat je flexibeler wordt op je surfboard. Tijdens een yoga training werk je aan kracht, flexibiliteit en balans. Je activeert en verlengt al je spieren waaronder de rugspieren en dat zorgt ervoor dat je soepeler wordt.
Dit heeft een positieve werking op je uithoudingsvermogen en techniek tijdens het surfen.  
De lessen worden verzorgd door een yoga instructrice en vinden plaats op het Beachcamp of gewoon lekker op het strand.
 
Longboard skateboarden 
Longboarden is een leuk alternatief voor surfen tijdens de dagen waarop er geen golven zijn, of om je boardgevoel bij het surfen te verbeteren. Op het terrein organiseren wij wekelijks clinics om onze gasten de kans te bieden deze populaire sport te ontdekken!
Longboarden is eigenlijk net als surfen maar dan op het land in plaats van in het water. Het is een vorm van skateboarden op een flexibel skateboard  met zachte wielen. Het Beachcamp beschikt over een ruim assortiment longboard skateboards die je kunt huren tegen een zeer scherpe prijs!

Surfles
Uiteraard kom je om te leren surfen of om je ‘surfskills’ te verbeteren. Ervaar de kick van het surfen wanneer je je eerste golf afrijdt, of wanneer je je eerste ‘off the lip’ inzet! Onze gediplomeerde instructeurs hebben allemaal ruime ervaring in het lesgeven, zij zullen er alles aan doen om jou in 5 lessen het surfen onder de knie te leren krijgen. Deze lessen bestaan uit: droogoefeningen op het strand, theorie, een videoanalyse, uiteraard heel veel praktijk met als afsluiting een surfcontest. Veiligheid en plezier staan bij ons voorop! 

Surfboards
Tijdens de lessen maken wij uitsluitend gebruik van boards met een soft top, dit zijn boards die speciaal ontwikkeld zijn voor de beginnende surfer. Deze boards zijn veilig en voldoen aan alle internationale eisen. Wanneer de omstandigheden het toelaten, kan er na de les nog lekker lang ‘vrij’ gesurft worden met deze boards. Om aan ieders wensen te voldoen bieden wij de volgende surfpakketten aan:
Surfpakketten
Pakket A: € 130,- p.p. 
Dit pakket is een basispakket voor iedereen die komt om te leren surfen en die al vrij snel zijn eerste golf zal afrijden. De prijs van pakket A is inclusief het gebruik van een surfboard waarmee je na de les nog ‘vrij’ kunt surfen.
Surfles 5 x 1,3 uur
Surftheorie
2x Surfyoga
Huur surfboard 7 dagen 

Pakket B: € 160,- p.p.
Dit is het meest veelzijdige pakket dat wij aanbieden en is daarom alleen geschikt voor de ‘diehard’ surfer! Naast de 5 reguliere surflessen ga je ook een keer Stand Up Paddle surfen (Suppen). Deze nieuwe surftrend wint razendsnel aan populariteit. Suppen is eigenlijk surfen staand op een groot board waarop je je balans moet vinden en met behulp van een paddle snelheid maakt. Het voordeel van Suppen is dat je eindeloze lange ritten kunt maken op de mooiste golven. Tijdens de introductieles leer je de basistechnieken van het Suppen.
Surfles 5 x 1,3 uur
Surftheorie
2x Surfyoga
Huur surfboard 7 dagen
1 x introductieles Stand Up Paddle surfen
 
Pakket C: € 95,- p.p.
Dit pakket is geschikt voor iedereen met al een (klein) beetje surfervaring, je krijgt van de instructeurs twee lessen waarin alles nog een keer wordt uitgelegd en waarin iedereen individueel de juiste tips krijgt om weer vrij snel op hun oude surfniveau terug te komen. Naast deze twee lessen bestaat dit pakket uit de huur van een board waarmee je de rest van de week kunt surfen. 
Surfles 2 x 1,5 uur
Surftheorie
2 x Surfyoga
Huur surfboard 7 dagen
 
Pakket D: € 70,- p.p. 
Dit is een pakket zonder praktijklessen:
Huur surfboard 7 dagen
Surftheorie
2x Surfyoga

Er wordt meerdere malen gesproken over ‘vrij’ surfen. Alleen wanneer de omstandigheden dit toelaten mag er ‘vrij’ worden gesurft. De instructeurs zullen per dag bekijken en kenbaar maken of ‘vrij’ surfen is toegestaan. Veiligheid staat bij ons voorop!
 
Ter plaatse bij te boeken: Huur wetsuit (Shorty) 7 dagen €15,-

Indien je in Vieux Boucau gaat meedoen met de activiteiten dan dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering die bijzonderde en avontuurlijke vakanties verzekerd met een ruime dekking. Informeer bij jouw reisverzekering of dit gedekt is. Het is ook mogelijk om een reisverzekering met deze dekking (bij ons comfortdekking genaamd) via ons af te sluiten voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten.
 
Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau
Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau

Verblijf

Verblijf Camping Les Sablères

Beschrijving

Camping Les Sableres is de thuisbasis van het Brunotti beachcamp. Deze schone en nette camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, jeux de boules banen, een voetbal-en basketbalveld en ook zijn er wasmachines aanwezig. Het beachcamp bevindt zich op het mooiste plekje van de camping, net achter de duinen op nog geen 150 meter van het strand en 600 meter van het centrum! Het Beachcamp is ruim opgezet met een apart lounge gedeelte met o.a. Fatboy hangmatten en zitzakken, tafels, bankstellen, stoelen en een supergave ‘outdoor’ bar! De Surfbar is het centrale punt op het Brunotti Beachcamp. Deze bar bevindt zich in een grote tent waar je lekker kunt chillen in een van de vele Fatboys of bankstellen. Hier kun je heerlijk onderuit gezakt een (surf) filmpje kijken of lekker genieten van een intiem akoestisch optreden van een van de vele bandjes die op zullen optreden.

Wij maken uitsluitend gebruik van moderne en ruime tenten die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van kampeercomfort. 

2 persoons Bungalow 'Glamping'. Deze tent is nieuw dit seizoen en geschikt voor 2 personen. Je slaapt op een 1 persoonsbed met matras. Deze tenten staan op een houten vloer en zijn voorzien van stroom, verlichting en een eigen koelbox. Je wordt ingedeeld op basis van M/M en V/V.

MAALTIJDPAKKETTEN

Op het kamp bereiden wij 5 keer per week een heerlijk 2 gangen diner. Wij staan bekend om onze uitstekende en gezonde maaltijden die we voor een scherpe prijs aanbieden. Uiteraard organiseren wij één keer per week een uitgebreide barbecue. Wij koken altijd met dagverse produkten, zorgen dat er ruim voldoende is en houden zoveel mogelijk rekening met e.v.t. allergieën of andere eetwensen van onze gasten. Ook staat er iedere ochtend een lekker Frans ontbijt klaar inclusief koffie, thee en jus d’orange. Op het Beachcamp werkt een echte kok die met veel passie jullie maaltijden bereid. Dat ga je zeker proeven!

De maaltijdpakketten kun je boeken op de dag van aankomst. De betaling hiervan vindt aan het einde van de week plaats. Uiteraard kun je helemaal zelf beslissen of je kiest voor een maaltijdpakket en zo ja, voor welke. Je kunt ook per dag aangeven of je mee wilt eten. Wij bieden de volgende maaltijdpakketten aan:

Maaltijdenpakket A+ : €90,-
Dit is ons meest uitgebreide pakket bestaande uit:
7 x ontbijt
7 x lunch
5 x diner (ook op dag van vertrek)
1 x barbecue

Maaltijdenpakket A: €85,-
7 x ontbijt
7 x lunch
4 x diner
1 x barbecue

Maaltijdenpakket B: €69,-
7 x ontbijt
4 x diner
1 x barbecue

Bijzonderheden: Als je gebruikt maakt van het maaltijdenpakket dien je eigen bord, beker, bestek mee te nemen. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Les Sablères
Camping Les Sablères

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis


Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau
Groepsreis Brunotti Surfcamp Vieux Boucau

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer