Singlereizen.nl

Singlereis Beach Club Happening Kemer

Zon, zee, strand, cocktails en feesten met allemaal gezellige singles! We ontvluchten het wisselvallende en koude weer en laten het werk uit onze handen vallen. Tijd voor vakantie en fun! Wie wil dat nou niet? Op deze bestemming kan je heerlijk genieten van de Turkse sferen en belooft het weer de luxe van al onze voorgaande ‘Happening’ reizen. Dit is dé vakantiebestemming bij uitstek en dat wil jij toch zeker niet missen? 

Kemer is al jaren een populaire bestemming onder de Nederlanders. De moderne luxueuze jachthaven en de groene heuvels maken dit tot een zeer gewild en veel bezochte plek om eens even tot rust te komen. Kemer is omgeven door de olijf- en citrus boomgaarden waar je ook tijdens je bezoek niet omheen kunt. Door de ideale ligging van de stad staat er het hele jaar door een zacht briesje dat het zonnen een stuk aangenamer maakt.

Vanuit het hotel bereiken we het centrum van Kemer zeer gemakkelijk met de Dolmus (busje) het kost je 1 euro voor een enkele reis! Het centrum van Kemer biedt een mix van authenticiteit en het moderne Turkse leven. Naast diverse souvenir winkels vind je er ook tal van bars, restaurantjes (ook Nederlandse), luxe kledingwinkels en vermaak aan de haven. 

Tijdens deze reis verblijven we in het 5-sterren Grand Park Kemer, op loopafstand van het strand.
Singlereis Beach Club Happening Kemer
Singlereis Beach Club Happening Kemer

Activiteiten

Er staan tal van verrassingen op het programma zoals gebruikelijk tijdens de Beach Club Happening! We gaan nog niet alles verklappen maar lichten al een klein tipje van de sluier toe:

Kennismakingsmiddag                                                                                              
Door het uitvoeren van enkele gezellige opdrachten en spelen maak je in teamverband op informele wijze kennis met elkaar en de omgeving. Daarnaast drinken we een lekkere welkomstcocktail bij de beachbar, om deze activiteit af te sluiten.
                                                                                                                 
Boottocht
Om de vakantie goed te beginnen zit er bij deze reis een boottocht met een Gület inbegrepen. Een Gület is een traditioneel Turks houten (motor)jacht. De boot is exclusief voor onze reizigers. Heerlijk kletsen, zonnebaden, muziek luisteren, eten en drinken in goed gezelschap! Uiteraard leggen we regelmatig aan voor een verfrissende duik.

Happy Hour 
Dagelijks rond de klok van vijf is er “Happy Hour”: het traditionele borreluurtje waar je iedereen weer treft aan de poolbar. Ook het diner is zo’n gezamenlijk moment. Met zijn allen aan tafel in het voor ons gereserveerde restaurantgedeelte. Gezellig bijpraten en samen plannen maakt voor de avond, wat drinken op het terras, winkelen of naar een show en daarna lekker tot in de kleine uurtjes dansen!

Behalve bovengenoemde activiteiten zijn er tal van afwisselde excursies die je ter plaatse kunt bijboeken, zoals bijvoorbeeld een tour op de quad, een jeep/cultuursafari, een heerlijke hamam behandeling, canyoning, rafting, golfen, Aspendos show, een uurtje tennis en noem het maar op. In overleg met de reisbegeleiding ter plaatse kan er dus van alles geregeld worden!

Singlereis Beach Club Happening Kemer
Singlereis Beach Club Happening Kemer

Verblijf

Verblijf Grand Park Kemer

Beschrijving

Heerlijk ontspannen in de Turkse zon? In dit verzorgde hotel, met veel faciliteiten, zal jij je uitstekend vermaken! Geniet van de verschillende zwembaden of het strand, neem een heerlijke massage en geniet in de avond van de prachtige zonsondergang in één van de restaurants aan zee!

Grand Park Kemer ligt op 2 minuten lopen van het strand. Het hotel biedt luxe spa faciliteiten en een buitenbad met uitzicht op de golf van Antalya. 

Faciliteiten
Je kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad van het Grand Park Kemer Hotel of jezelf trakteren op een ontspannende massage (tegen betaling). Het Grand Park Kemer Hotel biedt ook een Turks bad, een sauna en een schoonheidscentrum.

Het hotel beschikt over een receptie, lounge, liften, internet (Wi-Fi is gratis in de openbare ruimtes en de lobby), winkeltjes, een kapsalon, meerdere bars en restaurants, een discotheek, meerdere zwembaden met glijbanen en een zonneterras met ligbedden en parasols. Verder kun je je uitleven in de fitnessruimte, een potje tafeltennissen, darten of volleyballen en zijn er diverse watersporten mogelijk. Daarnaast is er een binnenzwembad, een wellness met Finse sauna, Turks stoombad, jacuzzi, massages en diverse schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Ook is er was-/strijkservice aanwezig.


Kamers
De kamers in het Grand Park Kemer Hotel zijn zo ingericht dat je volledig tot rust kunt komen en hebben grote ramen die veel daglicht binnenlaten. De kamers hebben elk een gemeubileerd balkon met uitzicht op de Middellandse Zee of het bos. De kamers zijn voorzien van een telefoon, een tv, minibar, airconditioning en kluisje. De badkamers zijn uitgerust met een douche, toilet en föhn. 

Verzorging
Je verblijft in Grand Park Kemer op basis van de All Inclusive-formule van het hotel. Deze houdt in:

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Grand Park Kemer
Grand Park Kemer

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie
Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen. Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten Turkije
Om naar Turkije te reizen, dienen alle reizigers in het bezit te zijn van een eigen paspoort of Europese identiteitskaart die nog minimaal 6 maanden geldig is na aankomst in Turkije. Een visum is niet nodig.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekering
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. Mocht je van plan zijn excursies bij te boeken, wellicht dat je dan een bijzondere sporten dekking nodig dient te hebben.

'Alles mag, niets hoeft'
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Beach Club Happening Kemer
Singlereis Beach Club Happening Kemer

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer