Singlereizen.nl

Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië

Rotspartijen wisselen de kiezelstranden af, waardoor er talloze activiteiten mogelijk zijn. Kajakken, klimmen, abseilen of hiken in het Nationaal Park Paklenica. De ruige natuur maakt de bestemming perfect voor bergbeklimmers. En eenmaal op de top? Dan geniet je van prachtig uitzicht over de azuurblauwe zee.

Natuur afwisselen met een stad? Rondom Starigrad liggen verschillende leuke stadjes om te bezoeken. Overdag lekker door de knusse straatjes wandelen, ‘s avonds lekker terrassen of op stap. Het nabijgelegen ‘Pag’ wordt ook wel het Ibiza van Kroatië genoemd. Daar moet je zijn geweest!

Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië
Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië

Activiteiten

Ga duiken, klimmen, abseilen, bungeejumpen en/of een bezoek brengen aan wereldwonder Plitvice meren. Een prachtig merencomplex dat verbonden is met ontelbare watervallen. ‘s avonds kun je lekker gaan stappen in Starigrad. Het kan allemaal tijdens jouw vakantie in Kroatië!

Dagactiviteiten
• Klimmen en abseilen € 39,-
• Zeekajakken en snorkelen € 35,-
• Duiken € 55,-
• Paintball € 25,-
• Hike door Nationaal Park Paklenica € 15,-
• Bungeejumpen € 59,-
• Excursie Plitvice meren € 89,-
• Boottocht Kornati eilanden € 69,-
• Speleologie € 39,-

Avondactiviteiten
• Welkomstdiner € 12,50
• Barbeque party € 12,50

Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië
Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië

Verblijf

Verblijf Camping Villa Popo

Beschrijving


Omgeving
Aan de voet van het Velebit-gebergte, omringd door zee en deze mooie omgeving leent zich uitstekend voor de vele activiteiten en excursies.

Ligging
Deze zeer schaduwrijke camping ligt op loopafstand van het centrum en 125 meter van de zee. Vlakbij vind je (op 75 meter) een supermarkt, pinautomaat en Bistro Antonio’s met een zeer uitgebreide kaart. Onze gasten krijgen daar 10% korting. En op slechts 1,5 km ligt het klimwalhalla Nationaal Park Paklenica. 

Faciliteiten
Er is een sanitair gebouw met gescheiden dames- en herenafdeling, douche en toilet, grote spoelkeuken en water- en stroomvoorziening. Er is volledig vernieuwde en gratis wifi op de camping. Er zijn gezamenlijke tafels en banken onder een grote partytent waar we ’s avonds met z’n allen gezellig zitten. Ook is er een volledig ingerichte keukentent met alle benodigdheden zoals pannen, borden, bestek etc.

Huurtent
Je overnacht in een 2-4 persoons Karstentent op indeling met echte bedden. Als je de reis boekt voor een gedeelde kamer, dan overnacht je met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €100,- per week heb jij je eigen Karsten tent. Je kan dit bij de boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30,- per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren. 

Lakenpakket
Voor €17,50 per persoon kun je een lakenpakket via ons huren. Wij zorgen dan dat er 2 lakens, een kussensloop, kussen en een zomerdeken aanwezig zijn. Het heerlijke klimaat zorgt ervoor dat je niet onder de deken wilt, maar indien je dat wel wilt hebben wij het klaar liggen. Standaard zijn er geen kussens en dekbedden aanwezig in de tent. 

Handdoekenpakket
Voor €12,50,- zorgen wij dat er een handdoekenpakket is voor jou, bestaande uit één grote en twee normale handdoeken..

Schoonmaak
Je dient de tent na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Villa Popo
Camping Villa Popo

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

6 weken vooraf betalen
Boek deze reis nú en betaal pas 6 weken voordat je vertrekt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië
Singlereis Actieve strandvakantie in Kroatië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer