Singlereizen.nl

Singlereis Actief en Zon op Sardinië

Waarmee daag jij jezelf vandaag uit? Mountainbiken door het ongerepte landschap? Of bedwing je de golven op ‘n surfplank? Wat je ook gaat doen, op Sardinië draait het maar om één ding: genieten! Niets moet, alles mag. Op dit eiland proef je het echte Italiaanse leven. Je ontdekt de schitterende binnenlanden, subtropische witte zandstranden en natuurlijk de heerlijke Italiaanse keuken. Mama mía! Wat wil je nog meer?

Op Sardinië proef je het echte mediterrane leven. Dit is wat de Italianen bedoelen met la dolce vita. Je verkent het eiland te voet en op de fiets. Je struint door de landelijke boomgaarden, langs groene pijnbomen en door dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Genieten!

Bij het goede leven hoort natuurlijk de Italiaanse keuken. Ontbijt, lunch én diner worden daarom voor je geregeld op camping Klubhouse Vacanze. Koken is er dus niet bij deze vakantie: gewoon opeten en genieten! Dat is namelijk het grootste compliment dat je een Italiaan kan geven.

Op deze vakantie doe je verder precies waar je zin in hebt. Lekker zwemmen, luieren of een goed boek lezen in je hangmat. Liever iets actievers ondernemen? Ook voor watersporters is Sardinië een waar paradijs. Zeilen, surfen, snorkelen, bodyboarden… Je komt bijna tijd tekort! Jij maakt je vakantie: niets moet en alles kan!

Singlereis Actief en Zon op Sardinië
Singlereis Actief en Zon op Sardinië

Activiteiten

Zaterdag – Welkom op Sardinië!
Zodra iedereen geïnstalleerd is, maken we kennis met elkaar en met Sardinië!
Tijdens de welkomstborrel* vertelt de reisbegeleider alle ins en outs en proosten we op de week die voor ons ligt! Iedere avond krijg je een heerlijke Italiaanse maaltijd* voorgeschoteld? Daar hoort natuurlijk een lekker glas wijn bij. Wordt geregeld!

 Zondag – Watersportdag of relaxen op het strand
We starten iedere dag heerlijk op met een ontbijtbuffetje*! Na het ontbijt maken we een kennismakingswandeling*. Voor kennis over elkaar én de omgeving. Hierna gaan we naar het strand van Santa Lucia voor de watersport! Lekker relaxen kan natuurlijk ook! 

Maandag – Mountainbiken van strand naar vuurtoren
Vandaag springen we (mét gids) op de mountainbike voor een tocht langs de kust en door het dennenbos. In de middag kun je nog even bijkomen voordat je weer een gezellige avond tegemoet gaat.

Dinsdag – Hike & Snorkling
Tijd om je tas te pakken voor het Hike & Snorkling* avontuur: ontdek het eiland ter land én ter zee! 's Middags zijn we terug voor de dagelijks inbegrepen lunch of lunchpakket en geven we de beentjes even wat rus

Woensdag – Kajakken in de natuur
In de middag staat er een prachtige kajaktocht op het programma. De ideale manier om van de natuur te genieten!

Donderdag – Hike & Canyoning Riu Piturisconi
Hou je van spanning en sensatie, dan is vandaag jouw dag! We gaan canyoningen in Riu Piturisconi!

Vrijdag – Vrije dag
Huur een auto of een fiets, maak nog een mooie wandeling of plof lekker neer op je strandbedje. Het allerbelangrijkste, doe vooral waar je waar je zin in hebt!

Zaterdag - Vertrekdag
Vandaag is vertrekdag! Tijd om nog even rustig te ontbijten, je spullen te pakken en weer terug te vliegen.

Alle activiteiten met een * zijn inbegrepen. De volgorde van de activiteiten kan veranderen.

Leuk om te lezen!
Wat achtergrond informatie over:

Kennismakingswandeling - We gaan de omgeving van onze camping verkennen, wandelen door het knusse dorpje Santa Lucia en zoeken de stranden op zodat precies weet waar je later vandaag of deze week moet zijn voor een frisse duik!

Hike & Snorkling - Vandaag trekken we erop uit en ontdekken al wandelend een aantal prachtige strandjes! We wandelen naar de oude vuurtoren van Capo Comino vanwaar je een prachtig uitzicht hebt! Daarna wandelen we door naar twee prachtige stranden (Capo Comino en Berchida beach) waar je het schitterende onderwaterleven kunt bewonderen tijdens het snorkelen of heerlijk kunt bakken op de hagelwitte stranden. Er wordt een heerlijke lunch bereid. En voor degene die er nog niet genoeg van hebben, kun je nog een korte wandeling maken naar het strand van Oasi Bidderosa. Vervelen zul je je vandaag niet, want er is genoeg te doen en te zien, zoveel boven water als onder water.

Kun je écht niet stilzitten?
Geen probleem, er is val alles te doen op Sardinië! Er zijn genoeg opties om actief bezig te zijn en om meer van het eiland te ontdekken.

Dagje op het waterAltijd al eens willen zeilen of surfen? Grijp je kans! Na het ontbijt wandelen we op ons gemak naar het witte zandstrand van Santa Lucia. Hier liggen de Varuna-zeilbootjes en surfplanken al op je te wachten. Je leert de kneepjes van een ervaren instructeur. Dat duurt ongeveer twee uur, daarna mag je het op eigen houtje proberen. Nog een partijtje beachvolleybal? Of nog even je kleurtje bijwerken onder het genot van een goed boek? Doe lekker waar je zin in hebt. – Prijs €70,-

Mountainbiken van strand naar vuurtorenGa lekker op de pedalen staan en maak een mooie tocht over het eiland. We maken het je niet te zwaar, want het is tenslotte vakantie. Je fietst langs de kust en stukken over het strand. En natuurlijk trek je het ruige binnenland in. Even stoppen voor een cappuccino en weer door! Niks voor jou? Ga toch fietsen. - Prijs €50,-

Kajakken in de natuurIn een nationaal park gaan we genieten van de ontzettend mooie natuur die Sardinië te bieden heeft. Terwijl lekker aan het peddelen bent, leer je alles over de flora en fauna van deze omgeving. - Prijs €50,-

Canyoing Riu PiturisconiTijdens Canyoning volg je de loop van een rivier door een kloof. Dit doe uiteraard met ervaren begeleiding en goede uitrusting. Onderweg van natuurlijke glijbanen afglijden die door het stromende water zijn gecreëerd en bieden de vele diepe natuurlijke poelen de mogelijkheid om letterlijk een sprong in het diepe te wagen. Kortom: een dag vol avontuur waar geen waterpark aan kan tippen! – Prijs €85,-

Huur een autoGraag zo veel mogelijk van het eiland zien? Huur een auto met je reisgenoten. Bezoek bijvoorbeeld de mooie haven en het prachtige stadhuis van Cagliari, de hoofdstad en tevens universiteitsstad van het eiland. Ben je meer op zoek naar zon, zee en strand? Bezoek dan het noorden van het eiland. Hier ligt Costa Smeralda met haar mooie stranden. De waarschijnlijk mooiste bezienswaardigheid van het eiland ligt ten westen van de stad Alghero. Hoe dan ook, jouw reisleider helpt je graag op weg met een route.

Fietshuur Snel de directe omgeving verkennen? Huur een fiets op de camping en ga lekker op de pedalen staan!

Bovenstaande prijzen zijn indicatieprijzen. 

Singlereis Actief en Zon op Sardinië
Singlereis Actief en Zon op Sardinië

Verblijf

Verblijf Camping Klubhouse Vacanze

Beschrijving

Tijdens deze groepsreis verblijf je op een gezellige camping. De camping is op loopafstand van het strand en het plaatsje Santa Lucia. Het verblijf is op basis van volpension zodat je lekker kan genieten van de Italiaanse lekkernijen die je worden voorgeschoteld. Je verblijft in een ruime tent met een bed voor alleengebruik. In de tent is een lampje en stroom aanwezig om je telefoon op te laden. Het strand is op loopafstand en er is een sanitair gebouw aanwezig met douches en toiletten. 

Vergeet niet je slaapzak, kussen en handdoeken mee te nemen voor een comfortabel verblijf, bedlinnen is te huur voor €15.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Klubhouse Vacanze
Camping Klubhouse Vacanze

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Actief en Zon op Sardinië
Singlereis Actief en Zon op Sardinië

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer