Singlereizen.nl

Singlereis Actief en Zon Sardinie

Tijdens deze vakantie draait het maar om één ding: Genieten. Sardinië heeft alle ingrediënten daarvoor in huis: Een 1800 kilometer lange kustlijn, subtropisch witte zandstranden en natuurlijk de befaamde Italiaanse keuken… Mama mía! Wat wil je nog meer? 

We ontdekken het eiland te voet en op de fiets; fruitbomen, groene pijnbomen en zelfs prehistorische overblijfselen schuiven aan ons voorbij. En ook voor watersporters is Sardinië een waar paradijs. Zeilen, surfen, snorkelen, bodyboarden… Je komt bijna tijd tekort! Lekker zwemmen, luieren of een goed boek lezen in je hangmat dan weer wel. Het is jouw vakantie, waarin niets moet en alles kan!

Verzorging
Bij een singlereis op Sardinië hoort natuurlijk ook het genot van de Italiaanse keuken. Het verblijf is op basis van volpension. Je hoeft dus niet te koken tijdens deze vakantie! Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijtbuffet voor je klaar. In de middag kun je lekker lunchen of genieten van je lunchpakketje. En verheug je alvast maar op elke avond, als er een compleet Italiaans menu op je te wachten staat! Daar hoort natuurlijk een goed glas wijn of ander drankje bij. Hiervoor betaal je niets extra's, want de drankjes tijdens de diners zijn inclusief. Tijdens het happy hour op de camping trakteren we je iedere dag ook op gratis drankjes. Goed om te weten dat je ter plaatse je portemonnee bijna niet hoeft te trekken!

Singlereis Actief en Zon Sardinie
Singlereis Actief en Zon Sardinie

Activiteiten

Geen vol programma waar je verplicht aan mee moet doen, maar voor wie wil zijn de volgende activiteiten inbegrepen.

Mountainbiketocht
Sardinië leent zich uitstekend voor een mooie tocht op de pedalen. We maken het je niet te zwaar, want het is tenslotte vakantie. We fietsen langs de kust en stukken over het strand of gaan richting het ruige binnenland. Even stoppen bij de ludieke Kabouterbar om de cappuccino te proeven… Dat wordt weer een heerlijke dag!

Watersporten
Altijd al eens willen zeilen of surfen? Dit is je kans! Na het ontbijt wandelen we op ons gemak naar het witte zandstrand van Santa Lucia. Hier liggen onder andere Varuna zeilboten, catamarans en surfboards voor ons klaar. De instructeur leert je graag de kneepjes van het vak. Tussendoor zin in een partijtje beachvolleybal? Of nog even je kleurtje bijwerken onder de zon? Zwemmen en een goed boek lezen kan natuurlijk ook.

Eilandtour
Wist je dat Sardinië qua oppervlakte bijna net zo groot is als Nederland? Genoeg mogelijkheden om erop uit te trekken dus! Tijdens de eilandtour leren we het eiland pas écht kennen: groene valleien, grotten, muurschilderingen en dorpjes met typisch Italiaanse kerken schuiven aan ons voorbij. Kortom, een must tijdens je vakantie op Sardinië!

Wandeltocht
Afhankelijk van je wensen maken we een mooie wandeling, waarbij je kunt genieten van de kleurrijke velden, valleien en bergen, oude traditionele dorpjes en authentieke pleintjes. Liefhebbers gaan mee met een van de mooiste wandeltochten op de Monte Albo. Onderweg zien we oude ruines en natuurlijk rusten we even uit bij het schitterende uitkijkpunt. Of kies je liever voor een route door het natuurgebied Biderosa, dat om de hoek van camping Mandras ligt? Weer een andere wandeling leidt ons door een boerengebied langs fruit- en notenbomen. Al je zintuigen worden hier geprikkeld!

Yoga
’s Morgens en aan het einde van de middag kun je meedoen aan een ontspannend uurtje yoga. Even lekker rekken en strekken en je voelt je weer helemaal fit!

Massage
Op de camping kun jij je eens lekker laten masseren in een van de massagehutjes in het bos. Even helemaal ontspannen en niets aan je hoofd. Je hoeft hiervoor niets extra’s te betalen, want één massage is bij de prijs inbegrepen. Wil je meerdere keren gemasseerd worden, dan kan je dit optioneel bij boeken.

Bij de 15-daagse vakanties zijn de excursies en de massage eenmalig inbegrepen. Je kunt zelf kiezen of je in de eerste of tweede vakantieweek met de excursies mee gaat.

Naar keus bij te boeken
Voor wie zin heeft in actie is er op Sardinië genoeg te doen. Wat dacht je van een wandeltocht naar de Monte Albo? Zoek je wat verkoeling in of op het water, dan kun je gratis gebruik maken van de kano’s, bodyboards of het snorkelmateriaal. Daarna behoefte aan wat ontspanning? Stap dan eens in de jacuzzi of laat je eens lekker masseren. 
Natuurlijk kun je ook gewoon lekker op het strand liggen of luieren in je hangmat. Kortom, de keuze is reuze!

Snorkeltrip €25,-
Wandeltour €20,-
Huur windsurfmateriaal vanaf €25,- per uur
Canyoning €69,-
Windsurfcursus 3 dagen €140,-
Boottocht van Orosei naar Cala Luna €45,-
Massages vanaf €35,- 
Wijnproeverij op de camping vanaf €10,-
* Bovengenoemde prijzen zijn indicatieprijzen en zijn bij te boeken op locatie.

Singlereis Actief en Zon Sardinie
Singlereis Actief en Zon Sardinie

Verblijf

Verblijf Camping Calapineta

Beschrijving

De contreien van Calapineta
Camping Calapineta ligt vlakbij het vissersdorpje Santa Lucia. In dit heerlijke dorpje is in de afgelopen eeuw weinig veranderd. Lekker authentiek Sardijns dus! Via een mooi bospad sta je binnen 5 minuten op het kiezelstrandje bij de camping en binnen 25 minuten bij het strand van Santa Lucia. Geen zin om te lopen? Pak dan het busje vanaf de camping. Kan gewoon! Deze vertrekt twee keer per dag gratis naar het strand van Santa Lucia.

Waarom we op Camping Calapineta *** verblijven
Je logeert op de 3-sterrencamping Calapineta. Je tent staat tussen de pijnbomen. Niet alleen omdat het er mooi uitziet, ook omdat je hier lekker in de schaduw staat. Vanaf je tent is het een paar passen lopen naar het douche- en toiletgebouw. Op de camping vind je een receptie, een restaurant, een pizzeria, een bar waar 's avonds livemuziek of karaoke wordt georganiseerd, een tennisbaan en een kleine campingwinkel. Handig! Even het thuisfront updaten? Op het terras bij de bar is er gratis WiFi. Natuurlijk kun je ook een verkoelende plons in het zwembad nemen. Even helemaal zen? De camping heeft een speciaal relaxgedeelte met hangmatten. Of neem een massage in een hutje in het bos.

Jouw tent
Op Camping Calapineta slaap je onder de pijnbomen in een 1-persoonstent. Comfortabel kamperen dus, met een echt bed en verlichting. En je kunt overal staan. Ook fijn!

Wat wordt er voor je geregeld?
Je verblijft op basis van volpension. Je hoeft dus niet te koken! Elke ochtend staat er heerlijk ontbijtbuffetje voor je klaar. In de middag lunch je op de camping of neem je een lunchpakketje mee op pad. Iedere avond krijg je een heerlijke Italiaanse maaltijd voorgeschoteld.?Daar hoort natuurlijk een lekker glas wijn bij. Hebben we allemaal al voor je geregeld. Je hoeft je portemonnee dus niet te trekken. Enige dat jij hoeft te doen: mangiare. Salute!

Als je bijzondere voedingswensen hebt, kun je dit bij jouw reservering aangeven zodat wij kunnen kijken of dit mogelijk is.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Calapineta
Camping Calapineta

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Actief en Zon Sardinie
Singlereis Actief en Zon Sardinie

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer