Singlereizen.nl

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Een midweek op avontuur in Zuid-Limburg met verblijf in een prachtige groepsaccommodatie

Yes, ook in het najaar trekken we er lekker op uit in Nederland en denken aan de geldende Corona maatregelen. We verblijven deze groepsreis in een moderne groepsaccommodatie in Eys met meer dan genoeg ruimte. We gaan op avontuur in de grotten middels het grot klauteren en zelfs mountainbiken door de grotten. Natuurlijk mag een stevige wandeling door de glooiende heuvels niet ontbreken tijdens deze actieve groepsreis. Om het helemaal af te maken gaan we mountainbiken en een klimpark bezoeken. Een midweek bomvol actie en avontuur in het prachtige zuiden.

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Activiteiten

Dag 1 Op naar het zuiden
We snappen dat je weer op reis wilt, maar nog wel afstand wil bewaren van je medereizigers. Je reist op basis van eigen vervoer naar Zuid-Limburg en wij zorgen voor materialen en enthousiaste reisbegeleiding. Om 11:00 uur verzamelen we bij de accommodatie voor onze midweek in Eys, laat deze singlereis maar beginnen. We laten ons verrassen door het prachtige groene heuvelachtige Zuid-Limburg, dé ideale locatie voor een actieve groepsreis. Een bezoekje aan het historische centrum van Valkenburg mag hierbij niet ontbreken. Deze mooie moderne groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. Een ruime tuin om van de avondzon te genieten en een gezellige grote keuken om 's avonds heerlijk in te koken.

Dag 2 Op avontuur in de grotten
Goedemorgen! Wie staat er vanmorgen als eerste in de keuken om een lekker uitgebreid ontbijt klaar te zetten? Nadat we genoten hebben van het ontbijt is het tijd om naar de grotten te vertrekken. Per cardanfiets; mountainbikes zonder kettingen, gaan we de pikdonkere grotten verkennen onder leiding van een professionele gids. De gids kan je alles vertellen over de rijke historie. Omdat we nog niet genoeg gezien hebben van de grotten gaan we er ook nog in klauteren. Zo komen we achter de geheimen van de eeuwenoude kasteelruïne van Valkenburg. Via een ladder klimmen we omlaag, klauteren door smalle gangetjes en sluiten af met een fantastische abseil in een historische waterput van 30m diep. Dit geeft écht een adrenalinekick, dit wil je niet missen. Vanavond proosten we tijdens een lekker zelf gekookt diner op deze mooie dag.

Dag 3 Mountainbiken over de Limburgse Heuvels
Nu we de slag van het mountainbiken te pakken hebben gekregen is het de hoogste tijd om wat hoogte meters te pakken via de Zuid Limburgse heuvels. Door de bossen en over de heuvels maken we een prachtige route. In de middag is er tijd om (actief) te ontspannen. Met een lekker boek op de bank, een spelletje in de woonkeuken of een wandeling vanaf de groepsaccommodatie. Eys leent zich hiervoor perfect. Het mooie landschap en panoramische vergezichten maken het een lust voor het oog. Van een kort ommetje tot een lange wandeling in de heuvels. Je waant je in een paradijs. De combinatie van de rust, het mooie landschap, de panoramische uitzichten en de grote diversiteit aan wandelroutes, doen buitenlands aan en maken Zuid-Limburg met haar heuvellandschap tot een ware belevenis.

Dag 4 De hoogte in, rodelen én ziplinen
Vandaag vertrekken we naar één van Europa's grootste klimparken. De instructeurs geven de laatste aanwijzingen en dan is het tijd om te gaan. Er is een klimroute voor elk niveau. Zo klimmen we via touwen, ladders en andere gave obstakels naar het einde. Maar liefst 1000 meter aan ziplines maken het helemaal af. Maar dan zijn we er nog niet. Als kers op de taart gaan we rodelen met snelheden tot 45 kilometer per uur en vliegen zo dwars door het klimpark. Aan adrenaline geen gebrek tijdens actieve groepsreis. We sluiten deze reis af met een avond gezellig uit en eten in Valkenburg.

Dag 5 Actieve afsluiting naar de top
De tijd vliegt als het leuk en dat is het. Vandaag sluiten we deze singlereis af met een prachtige wandeling naar het hoogste punt van Nederland. Op naar de top van de Vaalserberg. De top is het hoogste punt van Nederland en ligt 322,4 meter boven NAP. Een geweldige plek dus voor een mooie hike naar boven waar we kunnen genieten van een prachtig uitzicht. We hebben dus letterlijk het hoogte punt voor het laatste bewaard. Een mooie afsluiter.
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Verblijf

Verblijf 't Höfke Eyserhof

Beschrijving

Deze mooie authentieke vakantiewoning heeft een prachtige inrichting en leent zich perfect voor een actieve groepsreis. Vanaf de accommodatie vertrekken er meerdere wandelroutes de heuvelachtige omgeving in. Er bevindt zich een ruime keuken waar heerlijk gekookt kan worden en met maar liefst 6 badkamers is er aan ruimte geen gebrek. Beddengoed + 2 handdoeken zijn inbegrepen.
PS er is ook gratis Wifi, maar die heb je niet nodig, toch?

Slaapsituatie: Je deelt een kamer met maximaal 1 medereiziger. Don't worry, je slaapt natuurlijk altijd in een eenpersoonsbed.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

't Höfke Eyserhof
't Höfke Eyserhof

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona-garantie
Corona, natuurlijk houden we er rekening mee en zorgen dat je veilig op reis kunt, maar we laten onze reizen er niet door stoppen :)  -Je kunt tot 4 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle niet- vliegreizen-Je kunt tot 10 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle vliegreizen  We berekenen slechts €35,- boekingskosten, verder niets; Je krijgt direct je geld terug, geen gedoe met vouchers. Indien het reisadvies verandert vanwege het coronavirus en je reis niet door kan gaan, kijken we samen met jou naar een reisalternatief;Kunnen we geen geschikte andere reis vinden? Dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten.Jij kunt er namelijk niets aan doen dat jouw reis niet door kan gaan. Verandert het reisadvies tijdens je reis? Dan repatriëren wij indien nodig. Punt uit.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding
De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers
Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer