Singlereizen.nl

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

In 7 dagen de hoogtepunten van Valkenburg ontdekken!
Yeahh! Op singlereis naar Valkenburg! Een actieve reis, kamperen in de natuur en we ondernemen verschillende gave outdoor activiteiten zoals grotklimmen, kajakken, mountainbiken in een grot en natuurlijk mag een gezellige barbecue niet ontbreken. 

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Activiteiten

Dag 1 - Aankomst in Valkenburg
We snappen dat je soms graag op reis wil in eigen land. Daarom hebben we deze groepsreis fantastisch Valkenburg ontwikkeld. Je reist op basis van eigen vervoer naar Valkenburg, voor materialen en enthousiaste reisbegeleiding wordt gezorgd. We verzamelen vandaag om 14:00u op de camping en dan begint deze groepsreis. We bouwen ons tentenkamp op en leren elkaar kennen. Dat belooft weer een fantastische singlereis te worden!

Dag 2 - Grotbiken, once in a lifetime 
Het is tijd om verkoeling op te zoeken in de grotten. Mountainbiken in een grot en dat gewoon in Valkenburg. Dit doen we op een cardanfiets; mountainbikes zonder kettingen. De professionele gids gaat voorop de aardedonkere gangen in. Als je vragen hebt over de mergelgrotten stel die dan vooral aan de gids, want hij kan je er van alles over vertellen. Vanmiddag worden er boodschappen gedaan, zodat we vanavond kunnen genieten van een barbecue. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning op de camping of een extra wandeling in de mooie. Wat genieten we van de vrijheid tijdens deze groepsreis in Nederland!

Dag 3 - De hoogste berg van Nederland 
Goedemorgen! Het is tijd om het ontbijt klaar te maken, zodat de reis lekker actief kan beginnen. We gaan naar de Vaalserberg, de top is het hoogste punt van Nederland en ligt 322,4 meter boven NAP. Een fantastische plek dus voor een mooie hike naar boven waar we kunnen genieten van een prachtig uitzicht. De perfecte gelegenheid voor de eerste picknick midden in de natuur.

Dag 4 - Varen op de Geul
Wakker worden in de frisse buitenlucht gaat nooit vervelen op deze singlereis. Goedemorgen op een mooie nieuwe dag. Trek je zwemkleding aan, want het is tijd om te gaan varen op de Geul. Je weet natuurlijk nooit of je kano omslaat of dat je reisgenoot je nat maakt. Heerlijk peddelen in de buitenlucht met wederom een fenomenaal uitzicht. Dit in combinatie met de gezelligheid is toch alles wat je wilt tijdens een groepsreis? Gelukkig hoeven we nog lang niet naar huis en kunnen we vanavond weer een heerlijk diner in elkaar zetten.

Dag 5 - Klimmen in grotten
Het mountainbiken door de grotten was al fantastisch, maar vandaag gaan we deze op weer een andere manier leren kennen. Op deze manier ontdekken we de geheimen van de eeuwenoude Kasteelruïne van Valkenburg. Namelijk door in de grotten te klimmen of wel grotklauteren genoemd. We hebben elkaar hopelijk al goed leren kennen, want goede communicatie is hierbij belangrijk. Via een ladder klimmen we omlaag, klauteren door smalle gangetjes en sluiten af met een fantastische abseil in een historische waterput van 30m diep. Dit geeft écht een adrenalinekick en is onder leiding van een professionele gids. Vanavond proosten we op een geslaagde groepsreis.

Dag 6 - Hiken "in the Dutch mountains"
Het is nu wel duidelijk wie in de ochtend de lekkerste eieren kan bakken en wie dat ook vanmorgen hopelijk weer doet. Op groepsreis is het het ideale moment om lekker uitgebreid te eten. Vandaag trekken we er op uit naar het drielandenpunt en gaan een lekkere hike maken. Het voelt toch net alsof we in het buitenland zijn en genieten echt van een welverdiende vakantie. Hier in Zuid-Limburg is genoeg te doen. Wat dacht je van een bezoekje aan Maastricht, een wijnproeverij en fietsen. Je kunt het zo gek niet bedenken. De laatste avond gaan we gezellig met ons allen een restaurant in de buurt op zoeken en laten we ons verwennen, cheers.

Dag 7- Genoten
Wat is het heerlijk om op reis te zijn. Of dat nou in Nederland is of in Noorwegen. In de juiste omgeving, met de goede kampeermaterialen en een gezellige groep heb je toch echt vakantiegevoel. Dat is ook op deze groepsreis goed gelukt! Als we alles hebben opgeruimd is het tijd om afscheid te nemen en met ons eigen vervoer weer naar huis te gaan.

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Verblijf

Verblijf Camping La Dolce Vita

Beschrijving

De boerderijcamping ligt in het dorp Ransdaal, in de prachtige Zuid-Limburgse heuvels, met uitzicht over het Ransdalerveld en op het Geuldal. Landelijk en rustig gelegen, maar goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg. Het Gillishof, met de bijbehorende stallen en verschillende boerderijdieren, herinnert aan het agrarische verleden van de camping waar je heerlijk kunt kamperen bij de boer.

Deze camping bied rustige, zeer ruime kampeerplaatsen van zo'n 90m2 aan, op zowel schaduw- als zonplekken, tussen de hoogstamfruitbomen én met uitzicht op het mooie heuvellandschap.

Voor deze reis krijg je een 3-persoons Vaude tent voor eigen gebruik te leen. Je dient wel voor een eigen slaapmat en slaapzak te zorgen.

Toscane in het klein. Kortom, genieten van la dolce vita!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping La Dolce Vita
Camping La Dolce Vita

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding
De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers
Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg
Groepsreis Actief avontuur in Valkenburg

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer