Singlereizen.nl

Groepsreis Actief avontuur Nederland

Een outdoor festiCamp in ons eigen mooie Nederland
Ben jij ook wel klaar met het thuis zitten en wil je lekker op vakantie; Corona proof? Dat kan, met deze festiCamp vakantie in de Achterhoek. Een actieve groepsreis geheel in festivalsferen én Coronaproof. Optimaal genieten van je vakantie in de Achterhoek met deze geweldige groepsreis. Tijdens deze outdoor week vol gezelligheid op het festicamp organiseren wij een outdoorcamp bomvol gezelligheid midden in het bos met verblijf in echte tipitenten.

Groepsreis Actief avontuur Nederland
Groepsreis Actief avontuur Nederland

Activiteiten

Dag 1 - 7 Welkom op het festiCamp 
Op eigen gelegenheid komen we aan op het festiCamp. Hierdoor kan je reizen op een manier waar jij je goed bij voelt. Wauw wat een gezelligheid als je aankomt op het festiCamp. Een week lang de tofste outdoor activiteiten in een hele toffe setting. Dit klinkt als muziek in de oren en jij bent erbij!

De hele week houden we de 1,5 meter maatregel in acht en je slaapt alleen in een prachtige tipitent. De reisbegeleiders heten je van harte welkom bij aankomst. Je staat versteld van de relaxte sfeer en prachtige aankleding. Je kan een gave tipitent uitkiezen waar je deze week in verblijft. Je hoeft zelf alleen maar je outdoorkleding, slaapmatje en slaapzak mee te nemen.

De gezellige singlereis op het festiCamp kan beginnen. We gaan deze week op het festiCamp heerlijk ontspannen in het bos en ondernemen verschillende outdoor activiteiten zoals kanoën, hiken, kickbiken, een clinic boogschieten, een middag Expeditie Robinson etc. Een echte actieve groepsreis. Ook staan er de hele week mountainbikes voor ons klaar waar we gebruik van kunnen maken om zo de prachtige Achterhoek te verkennen. Dan zijn er ook nog genoeg activiteiten op het camp zelf te doen de hele week zoals volleyballen, jeu de boules, tafeltennissen én frisbeeën. Om het af te maken is op slechts 5 kilometer van de camping is een recreatieplas waar we op het strand van de zon kunnen genieten en voor de actievelingen onder ons is er een waterskibaan. Kortom een actieve singlereis vol gezelligheid met de sferen van een festival.

Onze reizen zorgen voor een fantastische outdoor groepreis met een festival touch, mooie aankleding, een centrale tent waar spelletjes gespeeld kunnen worden, we kunnen genieten van een koud drankje aan de gezellige bar in de centrale tent. Op en top vakantie in eigen land. Elke dag verzorgen wij ontbijt en lunch en 's avonds staat er 5 dagen een heerlijke maaltijd voor je klaar. Laat je culinair verrassen door ons. Een foodtruck, een heerlijke barbecue en we steunen de lokale ondernemers. Het zal je deze singlereis aan niks ontbreken, outdoor en gezelligheid staan deze week centraal. En hierbij kan een gezellig vuurtje natuurlijk niet ontbreken.

Groepsreis Actief avontuur Nederland
Groepsreis Actief avontuur Nederland

Verblijf

Verblijf Camping Brockhausen

Beschrijving

Kamperen midden in de natuur? Camping Brockhausen ligt aan de rand van het prachtige Montferlandin de Achterhoek, is van oudsher een landgoed en al meer dan 70 jaar een camping. Een fijne groene camping die tijdens het FestiCamp wordt omgetoverd in chille festival sferen. Tijdens het FestiCamp slaapt iedereen in een tipitent en is er een gezellige centrale strechtent. De camping is dichtbij de steden Doetinchem en Arnhem en ook nog direct aan de grens met Duitsland. 

Een natuurcamping en landgoed ineen met moderne faciliteiten, ruime staanplaatsen en veel activiteiten op en rond de camping. De staanplaatsen zijn opgedeeld in zon, half schaduw of schaduw.

De verzorging voor het weekend is volpension.
De verzorging voor de midweek is 4x ontbijt en lunch en 3x diner.
De verzorging voor de hele week is 6x ontbijt en lunch en 5x diner.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Brockhausen
Camping Brockhausen

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Inreisbeperkingen
Wij staan, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via het reisadvies op de website van Nederland Wereldwijd, kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website. Omdat wij het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt. Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden , mocht dit nodig zijn.

Veiligheid gaat boven alles!
De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Actief avontuur Nederland
Groepsreis Actief avontuur Nederland

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer