Singlereizen.nl

Groepsreis Actief Zweden wildernis

Deze groepsreis staat garant voor een actieve week in Värmland, Zweden. Activiteiten die tijdens deze reis voorbij zullen komen zijn een trekking, een fietstocht en kanoën. Optioneel kun je er ook nog voor kiezen om te gaan hiken, zwemmen of vissen. Bij een wildernisweek mag wildkamperen natuurlijk ook niet ontbreken; een must voor iedereen!

In de zomer kun je extra lang genieten van de dagen in Värmland. Het is namelijk aanmerkelijk langer licht in de Zweedse zomermaanden. De bossen in de wijde omtrek zijn prachtig groen en de omliggende meren zijn uitermate geschikt voor een verfrissende duik. De omgeving van Värmland is dan ook perfect voor een actieve groepsreis.

Lees snel de dag-tot-dag planning onder het kopje 'activiteiten' van deze avontuurlijke groepsreis naar Zweden. Meld je vandaag nog aan en ga mee op avontuur in de Zweedse wildernis!

Groepsreis Actief Zweden wildernis
Groepsreis Actief Zweden wildernis

Activiteiten

Dag 1 - Sweden here we come!
Na een ontspannen vlucht van ongeveer twee uur komen we vanuit Amsterdam aan op de luchthaven van Oslo. Hier worden we opgehaald en staat ons een rit te wachten door de prachtige natuur van Zweden, het genieten kan beginnen! De eindbestemming van onze tocht is Höljes; zie het kopje ‘accommodatie’ voor meer informatie over de locatie. We verblijven in een authentiek en typisch Zweeds huis, midden in de natuur. Het huis biedt een prachtig uitzicht op de Zweedse natuur. ‘s Avonds zal er, afhankelijk van de vliegtijden, met de gehele groep gezellig samen gegeten worden en zullen we ons gezamenlijk gaan voorbereiden op de aankomende dagen! Wat een heerlijk begin van deze groepsreis Zweden!

Dag 2  - Verlaat de bewoonde wereld
Goed geslapen? Dan is het tijd om samen een lekker ontbijtje te maken en een lunchpakketje voor onderweg. Daarna is het tijd om onze benen het werk te laten doen! Je wordt meegenomen op een uitdagende trekking door het Zweedse landschap. De wandeling die we gaan maken wordt ook wel de Pilgrimsleden genoemd. Onderweg stoppen we op een mooie plek om te genieten van onze lunch, de stilte en een prachtig uitzicht. Genieten!

Dag 3 - 'Een dag op de pedalen'
Deze groepsreis is niet voor niets een wildernisreis, want ook vandaag staat er weer een avontuurlijke activiteit op de planning! Vandaag stappen we namelijk op de fiets en maken een prachtige tocht in de omgeving. Onderweg komen we een paar spectaculaire zwemspots tegen waar we een verfrissende duik kunnen nemen. Fietsen in Zweden is wel even wat anders dan in Nederland, maar met de hulp van de professionele reisbegeleider komt dat helemaal goed en bereikt iedereen natuurlijk de finish! Later op de dag zal de tocht terug weer worden ingezet, zodat we rond etenstijd terug zijn. Ook vanavond maken we zelf een lekker diner en kunnen we tot in de late uurtjes napraten.

Dag 4 - Ontdek Zweden per kano
Vandaag gaan we het water op! Zweden is net als Finland rijk aan talloze prachtige meren, tijd om deze per kano te ontdekken! De start van deze kanotocht zal plaatsvinden op het nabijgelegen meer. Via allerlei kleine rivieren ontdekken we de omgeving per kano. Op een van de vele eilandjes die we hier tegenkomen zullen we vanavond de nacht gaan doorbrengen! We bouwen met zijn allen het kamp op en ‘s avonds wordt er weer lekker gegeten; deze keer wordt er een heerlijk avondmaal gekookt op open vuur! Wat is het leven hier toch goed. Begin je al te begrijpen waarom er zo veel Nederlanders in Zweden wonen…?

Dag 5 - Genieten op het water
Wakker worden en ontbijten in het hart van de Zweedse natuur; wat wil je nog meer?! Net zoals gisteren gaan we ook vandaag het water weer op. Nog een dag flink genieten dus! Vandaag zal de terugtocht per kano plaatsvinden naar de thuishaven van deze week. Als we terugkomen van deze prachtige kanotocht is het tijd om even te ontspannen. Wat dacht je er van om buiten in de tuin een lekker boek te lezen.

Dag 6 - Ontspannen
Na deze intensieve en actieve dagen is er ook tijd voor een dag waarop helemaal niks hoeft of moet. Een dag om heerlijk te ontspannen dus! Hoe je dit verder inricht, is aan jezelf. Voor wie nog geen genoeg kan krijgen van de omgeving en op zoek is naar nog meer avontuur en inspanning: het is ook mogelijk om de fiets weer op te stappen! Mocht je liever nog iets anders gaan doen, dan zijn er ook mogelijkheden om te zwemmen, vissen, hiken of gewoon lekker een boek lezen. Vanavond genieten we wederom van een lekkere zelf bereid diner en wie weet lukt het ons om een typisch Zweedse maaltijd in elkaar te flansen!

Dag 7 - Dwars door de Zweedse natuur
Wandelschoenen aan en gaan! We bereiden ons voor op de volgende trekking. De trekking die vandaag op de planning staat zal ongeveer 12 kilometer lang zijn. Onderweg zul je nog meer kennismaken en genieten van de prachtige natuur in Värmland. De laatste avond in de accommodatie zal gezellig worden afgesloten met een heerlijk diner. Proost op een geslaagde avontuurlijke groepsreis!

Dag 8 - Bye bye Sweden
Helaas… aan alles komt een eind en dus komt er ook een eind aan deze avontuurlijke groepsreis in Zweden. Voordat de terugreis daadwerkelijk plaatsvindt, genieten we met de gehele groep nog van het laatste gezamenlijke ontbijt. Daarna zullen we vertrekken naar de luchthaven van Oslo. In Amsterdam nemen we afscheid van elkaar en met een rugzak vol verhalen en foto’s keren we naar huis terug.

*Let op; het programma kan in een andere volgorde plaatsvinden.

Groepsreis Actief Zweden wildernis
Groepsreis Actief Zweden wildernis

Verblijf

Verblijf Authenthiek Zweeds Huis

Beschrijving

Gedurende deze actieve en avontuurlijke groepsreis naar de Zweedse wildernis verblijf je in een authentiek Zweeds huis. Tijdens je verblijf wordt je voorzien van beddengoed en 2 handdoeken. Er is beperkte wifi aanwezig. Er zijn twee badkamers aanwezig die je met de groep deelt. Je deelt een kamer met maximaal één andere reiziger. Het huis is voorzien van een gezellige eetkamer en keuken om samen een voedzame maaltijd te bereiden.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Authenthiek Zweeds Huis
Authenthiek Zweeds Huis

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding
De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!
De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Te weinig deelnemers
Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Vertrekgarantie
Deze reis kent op verschillende data vertrekgarantie, soms ook al wanneer het minimum aantal reizigers nog niet is gehaald; het betreft in dat geval een populaire vertrekdatum! 

Deelnemers groepsreis
Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Toeslagen vliegticket
Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op dure vliegtickets. Dan wordt er een toeslag berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Groepsreis Actief Zweden wildernis
Groepsreis Actief Zweden wildernis

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer