Singlereizen.nl

Singlereis Actief in de Belgische Ardennen

La Roche en Ardenne ligt op slecht een uurtje voorbij Maastricht. En toch lijkt het of je veel verder weg bent. Heuvels worden afgewisseld met een schitterend landschap, uitdagende fiets- en wandelroutes, geserveerd met de Belgische gastvrijheid. Het is niet voor niets een populaire bestemming bij sportieve singles!

Spring op de mountainbike en maak een geweldige tocht door de heuvels en bossen waar het lijkt alsof je de eerste bezoeker bent. Ook La Roche is een bezoek meer dan waard. La Roche en Ardenne is gelegen in het altijd groene heuvelachtige landschap waar je de tijd even helemaal vergeet. Dwars door La Roche kronkelt de kabbelende rivier de Ourthe, op een steenworp afstand van restaurantjes, winkels, cafeetjes en terrasjes.

Je verblijft op de verzorgde 4-sterrencamping Floreal II in het hart van de Ardennen, temidden van dorpen en stadjes die gezelligheid en historie ademen. Houd je van een sportieve uitdaging? Dan wordt dit helemaal een topweekend. Op en rond Floreal II is het elke dag moeilijk kiezen uit tal van mogelijkheden. Bovendien zit La Roche vlakbij een leuk oud stadje waar je na veel inspanning op het terras heerlijk van een Belgisch biertje kunt genieten.

Singlereis Actief in de Belgische Ardennen
Singlereis Actief in de Belgische Ardennen

Activiteiten

Programma

Tijdens dit weekend staan de sportieve activiteiten en gezelligheid voorop! Vrijdag vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom op de camping. We proosten het weekend in 's avonds met een welkomstborrel. Op zaterdag en zondag heb je de keuze uit twee activiteiten die al bij de prijs zijn inbegrepen.

Zaterdag: Mountainbiketocht of kanoën over de Ourthe

Mountainbiketocht
Onder begeleiding van onze reisleider ga je op pad om er een mooie tocht van te maken. Je fietst door bergachtig gebied, dus gaat de route afwisselend omhoog en omlaag, het ene moment wat steiler dan het andere. Met mountainbiken kun je al je energie kwijt, met als resultaat een voldaan gevoel. Ben je er klaar voor? Let’s go!

Of

Kanoën over de Ourthe
Een van de makkelijkste manieren om de prachtige omgeving te bekijken is absoluut de kano. De Ourthe is een rustige rivier, dus kanoën is hier een relaxte activiteit. En mocht het toch nog misgaan: een verkoelende duik kan zelfs de beste overkomen!

Zondag: Klimmen & abseilen of boogschieten

Klimmen & abseilen
Klimmen is een leuke uitdaging voor iedereen! Je kunt deze activiteit namelijk beoefenen op verschillende niveaus. Via steile rotsen klim je omhoog, waarbij je op richeltjes steun zoekt en je aan kleine uitsteeksels vasthoudt. Eenmaal boven leren we je de abseiltechniek aan om weer naar beneden te komen. Maar voor je naar beneden gaat, eerst genieten van het uitzicht!
Deze activiteit gaat door bij minimaal 8 deelnemers. 

Of

Boogschieten
Waan je in de wereld van Robin Hood en test jouw doelgerichtheid met boogschieten. Onder begeleiding van onze instructeur leer je op een veilige en verantwoorde manier de basistechniek. Na instructie ga je zelf aan de slag. Spannend? Reken maar!

Naar keus bij te boeken

Heb je de inbegrepen activiteiten allemaal gedaan en nog energie over? Liefhebbers kunnen dan bijvoorbeeld een potje tennissen op de camping. Ook niet verkeerd: even een terrasje pikken in het dorp of een bezoek brengen aan de pottenbakkerij. Natuurlijk kun je ook het kasteel van La Roche, gebouwd in de 9e eeuw, van dichtbij bekijken. Iets verderop liggen de grotten van Han en vind je een chocoladefabriek. Mogelijkheden genoeg! Onze reisleider geeft je graag tips.
Singlereis Actief in de Belgische Ardennen
Singlereis Actief in de Belgische Ardennen

Verblijf

Verblijf Camping Floreal 2

Beschrijving

De camping
De camping bestaat uit meerdere delen, wij staan op Floreal II. De ligging is schitterend, direct aan het kronkelende riviertje, op loopafstand van La Roche. Het is een kleine, verzorgde 4-sterrencamping, waar je je snel thuis zult voelen. De camping beschikt over een ruim sanitairblok, twee tennisbanen, pretanque en we hebben onze eigen tafeltennistafel. We beschikken verder over een grote blokhut met een gezellig terras met loungebanken, grote parasols en terrasverwarming. Er is gratis WiFi op de camping.

Je tent
Je verblijft in een eigen luxe bungalowtent op een gezellig veld. Je tent is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo heb je een echt bed, een koelkast en in de blokhut kun je gebruikmaken van een koffiezetapparaat en een waterkoker voor een lekkere kop thee. Je combineert zo dus de luxe van een hotel met de gezelligheid en het contact van een camping.
En niet te vergeten: Stroom is aanwezig in je tent, voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon! 

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Floreal 2
Camping Floreal 2

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Kosteloos annuleren tot 6 weken voor vertrek
Deze vakantie kun je tot 6 weken voor vertrek nog kosteloos annuleren. Handig als je vakantieplannen toch nog wijzigen, want je bent dus heel flexibel! Alleen de reserveringskosten en kosten van een eventuele annuleringsverzekering krijg je niet vergoed.

Wie gaan er mee met deze singlereis?
Je gaat op pad met een groep gezellige leeftijdsgenoten die alleen op vakantie zijn. Iedereen zonder partner is welkom: of je nu al jaren happy single bent of net een relatie achter de rug hebt. En je mag zélfs mee als je wel een relatie hebt, maar gewoon een keertje single op vakantie wilt en je partner thuis blijft. Geen enkel probleem. Natuurlijk kun je altijd boeken samen met een broer, een zus, een vriend of vriendin die ook zonder partner op vakantie wil.

Wat kan ik verwachten van deze singlereis?
Tijdens de vakantie kun je doen en laten wat je wilt. Je kunt er in je eentje op uittrekken of activiteiten ondernemen met een of meer reisgenoten. In de praktijk hebben je reisgenoten altijd ongeveer dezelfde leeftijd en boekt iedereen (meestal) alleen een vakantie. Dat schept al een band. Dat merk je aan het gemakkelijke contact dat je met iedereen legt. Nieuwe vrienden en vriendinnen zijn dus snel gemaakt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Singlereis Actief in de Belgische Ardennen
Singlereis Actief in de Belgische Ardennen

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Leeftijd Slapen Vervoer