Pico ontdekken met andere singlesOntdek Pico in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Pico

Met een gebied van 450 km2 is Pico het op een na grootse eiland van de Azoren. Het eiland heeft een adembenemend landschap, wat de laatste jaren veel natuurliefhebbers heeft aangetrokken. Zo heb je de vulkaan van Pico Mountain, die duidelijk overal boven uitsteekt. Het donkergrijze basalt, de kristalblauwe zee en het witte schuim vormen een prachtige, kleurrijke kust. Met de mooie baaien heeft Pico genoeg plaatsen om lekker te relaxen aan zee onder het genot van een fantastisch uitzicht. Verder dienen de vele vijvers en meertjes die over het eiland verspreid als leefgebied van diverse vogelsoorten, zoals de blauwe reiger.

Op het eiland kan overigens goed gedoken worden. Het is dan ook niet vreemd dat er veel duikscholen zijn. Kies er eentje uit, en verken samen met de andere singles de diepe wateren! Als je de uitdaging aandurft, is het zeker een aanrader om de berg van Pico te beklimmen. Het is vooral erg leuk om samen met een gids te gaan, zodat je meer leert over de vegetatie en geschiedenis van de berg. Bij sommige tours zal je zelfs overnachten zodat je vroeg in de ochtend de prachtige zonsopgang kan meemaken! Verder zijn er nog tours door vulkanische grotten heen, waarbij je in een wereld terechtkomt die je nog nooit hebt meegemaakt!

Als je uitgeklommen en uitgezwommen bent heb je vast zin om iets te eten en te drinken. Bestel een van de vele vlees- en visgerechten, en spoel het weg met heerlijke witte of rode wijn. ’s Avonds zijn er in Pico leuke barretjes te vinden om gezellig met de anderen uit de groep een lekker drankje te doen. Pico is dus een echte aanrader voor de actieve single en de natuurliefhebber. Aarzel niet, en laat je betoveren door een single reis naar het exotische eiland Pico!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen