NieuwsWintersport met Oostenrijkse charme

Boek nú, betaal later

Wintersport met Oostenrijkse charme

Wintersport met Oostenrijkse charme
16 dec. 2017

Wintersport met Oostenrijkse charme

Het gastvrije Königsleiten is een geliefde plek bij veel singles. Het charmante dorp behoort tot de Zillertaler Arena, een wintersportgebied met een grote diversiteit aan pistes en skiroutes. Van Königsleiten naar Gerlos, Zell am Ziller of naar Hoch Krimml.

De keuze is enorm dankzij de goede verbindingen. Gevorderde skiërs en snowboarders vinden uitdaging in de diverse steile afdalingen of kunnen mooie tochten maken. Gerlos heeft een freestyle Funpark voor sportievelingen die de grenzen graag opzoeken en mooie trucjes willen laten zien. Ben je een beginnend skiër? Of doe je het graag rustig aan? Dan is de Gerlosplatte ideaal voor jou. Op de lange brede blauwe piste is genoeg ruimte om een eigen koers te varen en te genieten van de prachtige besneeuwde omgeving.

Gasthof Edelweisshaus geeft je een oneindig gezicht op de besneeuwde omgeving. De drukte van het normale leven ontloop je bij het ervaren van de vredige kalmte in de bergen. Niet voor niets zijn onze wintersportvakanties naar Konigsleiten elk jaar weer populair.

Boek een standaard wintersport vakantie of kies een van de vertrekdata met een speciaal thema, zoals gratis les op 6 januari of inclusief skisafari voor vertrek op 12 januari en 10 maart. Ben je tussen de 20 en 30 jaar, ga dan mee met de speciale vertrekdata voor jongeren mee op 12 januari, 16 februari en 10 maart.

De sneeuw in Oostenrijk is fantastisch dus veel vertrekdata zijn al vrij volgeboekt, maar er zijn nog plekken over. Ook zin om mee te gaan? Boek je vakantie dan tijdig! En anders zijn er nog andere wintersportvakanties.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen