Ontdek Nepal met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Nepal en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Nepal

Het indrukwekkende hooggebergte, fascinerende bergmeren en imponerende cultuur? Ga je op single reis naar Nepal, dan zijn deze elementen prachtig in elkaar verweven. Trek het ruige Himalaya gebergte in en aanschouw de wereldberoemde Mount Everest. Beklimmen doe je hem niet, maar wel krijg je de fantastische berg panorama's te zien. Bezoek ook de hoofdstad Kathmandu, met als hoogtepunt het Durbar plein met de paleizen en tempels. Ook het boeddhistische tempelcomplex Swayambhunath is een must-see. Wil je meer eeuwenoude tempelcomplexen zien? Deze vind je in de Kathmandu Vallei rond de stad. Nog zo’n hoogtepunt is het Chitwan National Park. Doe hier een safaritocht en spot de olifanten, neushoorns en krokodillen die zich begeven in de bossen en moerassen. 

“Nepal is één van de reizen die echt indruk op me heeft gemaakt. De combi van het hooggebergte en de cultuur is fascinerend.” - Jamie

Groepsreizen naar Nepal 
Nepal zal nog lang in je geheugen blijven zitten. Neem het stadje Pokhara met 17e eeuwse tempels en een gezellige boulevard met winkels en restaurants. En dan het uitzicht op Phewa Meer, betoverend. Huur een bootje en bewonder vanaf hier het indrukwekkende Annapurna massief. Je krijgt berg panorama's te zien om van te smullen. Nog zo’n hoogtepunt is het pelgrimsoord Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha en Lumbini. 

De 5 hoogtepunten van Nepal

  • Het Himalaya gebergte met de bekende Mount Everest
  • De hoofdstad Kathmandu met vele eeuwenoude tempels
  • Chitwan National Park met het indrukwekkende wild-life
  • De stad Pokhara gelegen aan het beeldschone Phewa Meer
  • Pelgrimsoord Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha

Boek jouw single reis naar Nepal
Ben je een actieveling? Dan is een trekking door het Annapurna massief een ervaring om nooit te vergeten. Hier waan je jezelf in een andere wereld. Een reis meemaken die indruk gaat maken?

Boek direct jouw single reis naar Nepal.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen