Reizen naar Wadden met andere singlesSingle reizen naar Wadden, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Wadden

Je kent ze vast wel. De Waddeneilanden, gelegen in de Noordzee. Ondanks dat het dicht bij huis is, zijn single reizen naar de Waddeneilanden hartstikke leuk! Want niet iedereen wilt naar het buitenland natuurlijk! De vele dorpjes, polders, stranden en bebossing zorgen voor een mooie omgeving waar je je prima kunt vermaken. Wandel- en fietstochten zijn hier echte aanraders: rond Texel zijn genoeg routes te vinden om uren bezig te zijn! Eet tijdens je tocht bij een lokaal restaurantje, of neem zelf lekker wat mee en ga gezellig picknicken! Of loop gewoon relaxed over het strand en geniet van het uitzicht en de fijne sfeer. Maar als je toch liever actiever bezig bent: je kan er ook ideaal beach golfen, kitesurfen en zeilen!

Wat je natuurlijk niet kunt vergeten zijn de overheerlijke visgerechten bij de restaurants. Natuurlijk zijn er genoeg andere gerechten te vinden: voor iedereen is er dus wel wat! Er is zelfs een mooi restaurant met een Michelin ster, namelijk Bij Jef. Dit Franse restaurant is erg luxe, maar natuurlijk ook erg prijzig, maar het is zeker een aanrader als je het geld er voor over hebt! Dus ondanks dat een singlereis naar de Wadden dicht bij huis is, zijn er genoeg mogelijkheden om je te vermaken. Of je nou van wandelen, fietsen, zeilen of lekker eten houdt: hier zal je het vinden!

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Actieve rondreis Waddeneilanden

meerdere groepsacco's

Singlereis Eilandhoppen op de Wadden in de meivakantie (coronaproof). Ontdek Schiermonnikoog, Ameland, Terschelling en Vlieland in één week! We reizen met backpacks te voet, per fiets en per boot van eiland naar eiland. Overnachten doen we in gezellige groepsaccommodaties en hostels.

 • 20-49 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 825,00
Nederland - Wadden - Schiermonnikoog
Reisthema's:
Verblijf:
Groepsaccommodatie
Verzorging:
Maaltijdenpot
Vervoer:
 • 2 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 24-04-2021
 • Laatste vertrekdatum: 01-05-2021
Nog geen waardering

Singlereis Zeilen Op de Waddenzee

Meerdere campings op de Wad

Ontdek de Waddeneilanden! In deze 8-daagse rondreis gaan we de bodem van de Waddenzee ontdekken. We gaan Ameland, Terschelling, Vlieland en Texel ontdekken tijdens onze reis van eiland naar eiland. We gaan de eilanden afvinken, maar kwaliteit en aandacht voor de omgeving staat centraal. Ontdek onze toffe activiteiten.

 • 20-59 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Aanbieding
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 849,00
Nederland - Wadden - Terschelling
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
 • 1 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 04-07-2021
 • Laatste vertrekdatum: 04-07-2021
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen