Reizen naar Kuala Lumpur met andere singlesSingle reizen naar Kuala Lumpur, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar modern Kuala Lumpur

Het hart van Zuidoost-Azië, oftewel Kuala Lumpur. De hoge Petronas Towers, het Sky Bridge uitzichtpunt, de luxe shopping mall Suria KLCC, cocktailbars, restaurants en een oud natuurreservaat. Er is genoeg te doen in Kuala Lumpur. Boek je singlereis en geniet van een multiculturele en moderne stad vol hoogtepunten. 

Petronas Twin Towers – hoogtepunt van Kuala Lumpur
Het hoogtepunt van Kuala Lumpur: de hypermoderne Petronas Twin Towers. Het imposante gebouw telt 88 verdiepingen en is 452 meter hoog. Op de 41e verdieping worden de twee torens met elkaar verbonden door een brug. Vanaf hier heb je een betoverend uitzicht over deze absolute wereldstad.  

Suria KLCC – shoppen
Wil je even flink shoppen? Ga mee naar hét winkelwalhalla van Maleisië, ook wel Suria KLCC genoemd. Een luxe winkelcentrum, met veel hippe en exclusieve winkels. Je vindt hier met name internationaal bekende merken. Gezellig om even een dagje doorheen te slenteren met de andere vrijgezellen.

China Town in Kuala Lumpur
Uiteraard heeft ook Kuala Lumpur een Chinatown, een plek waar een gezellige handelssfeer hangt.  Vanaf de ochtend staat het al vol leuke kraampjes en handelswaren. Verder is het multiculturele karakter sowieso eens leuk om te aanschouwen. Vanaf hier wandel je binnen no time naar de Sri Mariamman Temple.

Sri Mariamman Temple - Kuala Lumpur
Deze indrukwekkende en belangrijke Hindoetempel is gebouwd in 1873. De spectaculaire entree bestaat uit maar liefst 228 Hindoebeeldjes. Dit maakt het een ware eyecatcher, waar je niet zomaar voorbij kunt lopen.

De Gouden Driehoek
In de Gouden Driehoek ontdek je Hawker Street. ’s Avonds is het een straat waar je in de buitenlucht geniet van smaakvolle gerechten. Maleis, Thais, Chinees, Indiaas, alles wordt voor je neus bereid. Het water loopt je letterlijk door de mond. Proef en geniet!  

Lake Gardens – free like a bird
Even weg uit de drukte? Bezoek de Lake Gardens. Deze liggen ten westen van Chinatown. Wandel gezellig door het park of huur een bootje voor een Lake-tochtje en een bezoek aan het Bird Park. Ben je een liefhebber van vogels? Hier vliegen er ca. 3.000 rond. Free like a bird!

Boek je singlesreis naar Kuala Lumpur

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen