Antananarivo ontdekken met andere singlesOntdek Antananarivo in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het prachtige Antananarivo

Een singlereis naar Antananarivo op het geweldige eiland Madagaskar is er één van cultuur, geschiedenis en natuur. Deze hoofdstad ligt op een prachtig hooggelegen plateau. Verdeeld over drie heuvels, verbonden door fraaie bruggen. Bekijk het Rova-paleis, het vroegere paleis van de koning op de hoogste heuvel. Bezoek ook het Andafiavaratra museum, het presidentiële paleis en de Ambohimanoro kathedraal. De natuur van Madagaskar is indrukwekkend. Dicht bij de stad ligt het natuurreservaat Tsingy de Bemaraha National Park. Een fantastisch natuurverschijnsel van kalkstenen karsten, grotten en de spectaculaire kloof van de Manambolo rivier. 

“Deze reis naar Antananarivo was voor mij geweldig. Geweldige natuur in combinatie met de oude binnenstad. Een genot om hier te zijn” - Nancy

Groepsreizen naar Antananarivo
Het oude centrum van Antananarivo is een wirwar van leuke straatjes en steegjes. Slenter heerlijk rond en loop naar het Kianja Repoblika Malagasy plein. Een kleurrijk geheel met de  prachtige Anglicaanse kathedraal van Saint-Laurent. Midden in de stad ligt het fraai gelegen meer Lac Anosy. Heerlijk om even uit te blazen en om één van de vele zilverreigers te spotten. Niet genoeg? Duik dan het bruisende nachtleven in van Antananarivo en ga naar de vele clubs en bars voor een drankje en een dansje.

5 redenen voor een bezoek aan Antananarivo

  • Het Rova-paleis van de vroegere koning
  • Het indrukwekkende natuurreservaat Tsingy de Bemaraha National Park
  • De vele clubs en bars voor een drankje en een dansje
  • Het meer van Lac Anosy met de zilverreigers
  • Het kleurrijke Kianja Repoblika Malagasy plein

Boek jouw single reis naar Antananarivo
Een bezoek aan de plaatselijke dierentuin is een aanrader. Bekijk hier de vele dieren die in Madagaskar voorkomen, zoals de lemuren. De opgezette inheemse dieren en fossielen is het bezichtigen ook meer dan waard. Zin gekregen in de natuur en cultuur van Madagaskar?

Boek direct deze single reis naar het levendige Antananarivo

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen