Reizen naar Zagreb met andere singlesSingle reizen naar Zagreb, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Zagreb

In het noordwesten van het prachtige Kroatië vind je de hoofdstad Zagreb. Met haar aantrekkelijke, “middeleeuwse” gebouwtjes en gezellige sfeer is het een populaire toeristische bestemming. Het heeft ook veel leuke bezienswaardigheden die jij op je singlereis naar deze leuke bestemming kunt bezoeken! Gornji Grad en Donji Grad zijn de delen van de stad waar zich de meeste restaurants, bars en toeristische trekpleisters bevinden. Hier kun je dus lekker wat gaan lunchen en in je vrije tijd op je gemakje wat rondslenteren. Een populaire straat is de Strossmayer šetalište, waar veel straatartiesten optreden en waar straatverkopers eten en drinken aanbieden. Als je even wilt relaxen na het verkennen van de stad kun je terecht bij het Maksimir Park. Je kunt hier lekker chillen, een bakje koffie drinken en gezellig wandelen.

Naast het feit dat Zagreb een top stad is om te verkennen, heeft het ook twee populaire meren! Het meer Jarun is ideaal om te windsurfen en zwemmen. Maar je kunt ook gewoon bij één van de vele barretjes wat te drinken of een lekkere snack halen. Het meer Bundek biedt vaak feesten, festivals en culturele shows, voornamelijk in de zomer. Ook kun je hier ideaal genieten van de natuur of samen met andere leuke singles een lekkere barbecue houden! Of geniet van heerlijke maaltijden in één van de vele restaurants in Zagreb. Ze hebben hier van alles: van simpele, knusse burgerbars tot luxe restaurants met uitgebreide menu’s!

Na een dagje erop uit raden we je aan om gezellig een drankje te doen bij een leuke club of een uitnodigende bar. Om de prijzen hoef je je nauwelijks zorgen te maken: de meeste uitgaansgelegenheden bieden drankjes tegen een lage prijs ten opzichte van de Nederlandse standaard! Zagreb heeft dus alle ingrediënten die van jouw single reis een reis maakt die je nooit zal vergeten. Boek daarom de leukste single reis naar Zagreb, en maak er samen met je groepsgenoten een geweldige vakantie van!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen