Ontmoeten wij jou ook?Actieve reis Feestdagen in Limburg

Boek nú, betaal later

Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg

7.8
Panorama camping Gulperberg

Voor deze actieve reis tijdens de feestdagen is het niet nodig om ver te reizen. In het Limburgse heuvelland zoeken we de spanning op en genieten we van de natuur. Vier heerlijk samen Kerst in het zuiden van het land. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

 • Expeditie Zuid-Limburg
 • IJscarven met hamer en beitel
 • Mountainbiken door de bossen
 • Hike naar de top van de hoogste heuvel in NL
 • Bezoek aan de Gulpener Bierbrouwerij
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg
Nederland - Limburg - Gulpen
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 20-59 jaar
Verblijf:
Chalet
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Groepsreis Actieve reis Feestdagen in Limburg

Tijdens de feestdagen genieten in het zuiden in een prachtige groepsaccommodatie?
Wil jij dit jaar de feestdagen eens anders beleven? Ga dan mee naar Limburg. De glooiende heuvels en de karakteristieke huizen geven al snel dat buitenland gevoel. In combinatie met een gezellige groep en de heerlijk ruime chalets gaan dit mooie feestdagen worden. We zoeken de adrenaline op tijdens Expeditie Zuid-Limburg. We gaan het avontuur aan met een blok ijs en maken een stevige wandeling in het prachtige heuvelland. 

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 - Op naar Zuid-Limburg
Met eigen vervoer reis je naar Zuid-Limburg, waar de reis gaat beginnen als iedereen om 15:00u bij de accommodatie is. Hier wacht een enthousiaste reisbegeleider jullie op om deze week samen met jullie de prachtige heuvelachtige omgeving te ontdekken. Uiteraard staan er ook genoeg activiteiten op de planning! 's Avonds is er tijd om gezamelijk te koken in de chalets die van alle gemakken zijn voorzien en uitzicht bieden op de heuvels. 

Dag 2 - Crossen door de bossen
Begin de dag met een stevig ontbijt want vandaag is het tijd om het glooiende landschap te verkennen per mountainbike. Tijdens het parcours cross je dwars door de Limburgse bossen en over de prachtige heuvels. Na afloop is er tijd voor ontspanning, als je meer van de omgeving wilt zien zijn er rondom de camping genoeg leuke wandelingen te vinden. Natuurlijk kan je ook lekker op de bank ploffen met een goed boek of het terras op voor een echte Limburgse vlaai.


Dag 3 - Tijd voor een ultieme outdoor uitdaging
Een nieuwe dag is aangebroken en vandaag staat er echte outdoor uitdaging op je te wachten. We vertrekken richting Valkenburg waar we in twee teams tegen elkaar zullen strijden in een expeditie. In de bossen is een parcour uitgezet dat bestaat uit verschillende outdoor opdrachten en spellen. Bundel de krachten van het team want met een combinatie van behendigdheid, samenwerking en uithouding kom je het verst! Welk team gaat voorop in de strijd, heeft als eerste vuur en sleept de winst binnen? Na afloop van de expeditie bezoeken we het historische centrum van Valkenburg en 's avonds proosten we tijdens ons zelf gekookte diner op een wederom mooie dag.

Dag 4 - IJskoud 
Vandaag staat er een winterse acitviteit op de planning, we gaan namelijk een ijsmuseum bezoeken. Hier vind je allerlei ijssculpturen gemaakt uit levensgrote ijsblokken en kom je meer te weten over het productie proces van deze sculpturen. Als je genoeg inspiratie hebt opgedaan is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Met een groot blok ijs en het nodige gereedschap gaan we zelf ondervinden hoe het is om een ijssculptuur te maken. Na het ijsspectacel maken we een hike in de noordoosterlijke punt van Zuid-Limburg, de Schinveldse bossen. Vergeet je camera niet mee te nemen want de hike door deze onontdenkte parel wil je zeker vastleggen!

Dag 5 - Bierbrouwerij Gulpener
We starten de dag lekker rustig op, er staan namelijk nog geen activiteiten gepland deze ochtend, dus zat tijd voor een heerlijk uitgebereid ontbijt. Misschien heb je zin om te heerlijk te relaxen of wellicht is de groep enthousiast om gezamelijk een optionele acitiviteit in de omgeving uit te zoeken, het is allemaal mogelijk! Later deze dag staat er een bezoek aan de bierbrouwerij van Gulpener gepland. Nadat we hebben gezien hoe ze hier de verschillende speciaalbieren brouwen mogen we deze natuurlijk ook proeven.

Dag 6 - Kerstsfeer in Maastricht 
Wat hebben we al prachtige dagen achter de rug en veel gezien van Zuid-Limburg! Iets wat niet kan ontbreken aan de reis is natuurlijk een bezoek aan de hoofdstad van de provincie, de stad die vernoemd is naar de Maas, Maastricht. De stad is al helemaal in kerstsferen, versierd met gezellige lampjes en als we geluk hebben, bedolven onder een laagje sneeuw. Tijdens de lichtjesroute komen we langs verschillende beziendswaardigheden en ontdekken we de vele smalle steegjes en karakteristieke pleinen van Maastricht. We eindigen bij de Dickens bar waar we bij het haardvuur gezamelijk proosten met heerlijke warme glühwein. Als afsluiting wordt de samenwerking van de groep op de proef gesteld in een 60 minuten durende escape room vol puzzels en opdrachten. Zal het lukken om hier optijd uit te komen?

Dag 7 - Kerstwandeling met uitzicht
Merry Christmas! Deze eerste kerstdag breng je gezellig door met je medereizigers die je tot 7 dagen geleden nog helemaal niet kende, hoe leuk is dat! Vanavond staat er een heerlijk kerstdiner op het menu bij een lokaal restaurant, maar eerst staat er nog een wandeling op de planning. Vandaag maken we een hike de Vaalserberg op, een prachtige wandeling naar het hoogste punt van Nederland 322,5 meter boven NAP. Bovenaan kun je genieten van een prachtig weids uitzicht!

Dag 8 - Op naar huis
De laatste dag is aangebroken en daarmee ook de tijd om afscheid te nemen. Hopelijk heb je een te gekke reis gehad!

In verband met de feestdagen kan het zijn dat een activiteit op een andere dag(deel) uitgevoerd wordt.

Naar verblijf
Nederland , Limburg , Gulpen
Naam verblijf
Panorama camping Gulperberg
Type verblijf
Chalet
Zoover score:
7.8

Verblijf Panorama camping Gulperberg

Beschrijving

De Panorama Camping ligt midden in de Limburgse Heuvels. Een kronkelend weggetje leidt je naar een unieke panorama plek op de zuid helling van de Gulperberg. Midden in de natuur maar toch ook vlakbij gezellige dorpen en steden. 

Middenin het Panorama chalet bevindt zich de woonkamer dat bestaat uit een comfortabele bank en een eethoek met vaste bank, eettafel en stoelen. Het chalet heeft een compleet ingerichte open keuken, inclusief magnetron, filter koffiezetapparaat en vaatwasser. Natuurlijk ontbreekt de flatscreen televisie niet.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona-garantie

Corona, natuurlijk houden we er rekening mee en zorgen dat je veilig op reis kunt, maar we laten onze reizen er niet door stoppen :) 

-Je kunt tot 2 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle niet- vliegreizen
-Je kunt tot 8 weken voor vertrek kosteloos annuleren op alle vliegreizen 

We berekenen slechts €30,- boekingskosten, verder niets; Je krijgt direct je geld terug, geen gedoe met vouchers.

Indien het reisadvies verandert vanwege het coronavirus en je reis niet door kan gaan, kijken we samen met jou naar een reisalternatief;
Kunnen we geen geschikte andere reis vinden? Dan krijg je gewoon je geld terug, ook de boekingskosten.
Jij kunt er namelijk niets aan doen dat jouw reis niet door kan gaan.

Verandert het reisadvies tijdens je reis? Dan repatriëren wij indien nodig. Punt uit.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Naar vervoer

Vervoer

Met eigen vervoer

Je reist op eigen gelegenheid naar Limburg. De reisbegeleider staat je op te wachten bij de accomodatie waar we tijdens deze reis verblijven: Panorama Camping Gulperberg.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

 • SGR
 • SCR
 • ANVR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen