Eretria ontdekken met andere singlesOntdek Eretria in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar knus en historisch Eretria

Eretria, op op het prachtige Griekse eiland Evia, is dé toeristenplaats in het hart van de kust van Evia. Vanaf Athene ben je in een uurtje rijden bij Skala Oropos, waar de ferry je snel naar Eretria brengt. En daar kan je vakantie beginnen op 't eiland dat na Kreta het grootste van Griekenland is.

Evia heeft dan ook veel te bieden, maar logeer je in Eretria dan bof je. In Eretria waan je je in het oude Griekenland, dankzij de vele ruïnes uit de Romeinse tijd met een thermen, de gehavende tempel van Apollo en, op het hoogste punt van het eiland, de ruïne van wat ooit de Akropolis is geweest. In Eretria kun je volop genieten van de overblijfselen uit de oude Griekse en Romeinse tijd. Maar Eretria heeft ook een prachtige boulevard vol cafe's en restaurants met hun terrassen aan het water. Hier kun je genieten van de lekkerste Griekse gerechten met verse vis en volop groenten. Dat is toch pas écht vakantie! Ga je ook mee met een van onze single reizen naar Evia?

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Paradijselijk Genieten op Evia

8.9
Negroponte Resort

Evia is een van de prachtige Griekse eilanden die nog niet door de massa is ontdekt. Samen met een leuke groep singles nemen we je mee richting de mooie stranden en de intieme baaitjes. Ook kunnen we naar Athene of het orakel Delphi! We verblijven in een heerlijk 5-sterrenhotel, waar het je aan niets zal ontbreken.

  • 40-55 jaar
  • 50-65 jaar
  • 50-69 jaar
  • 55-69 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Griekenland - Evia - Eretria
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen