50plus reizen in Cote d'Azur met andere singles50plus reizen in Cote d'Azur, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Single reizen 50Plus: fijne vakanties met alleenstaande 50+ers

50plus reizen in Cote d'Azur met andere singles. Beleef Cote d'Azur tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

De Cote d’Azur is ideaal voor een zon, zee en strand vakantie. Maar de Cote d’Azur is meer dan dit. Ook voor wie van cultuur houdt is het hier goed vertoeven. Zeker met een leuke groep singles. Ben je meer een actieve single? Ga dan ook mee, want door het warme klimaat zijn hier de watersporten populaire en je kunt er ook raften, canyoning, klimmen of mountainbiken. Alles is mogelijk tijdens een singlereis aan de Cote d’Azur!

Aan de Cote d"Azur geniet je ook van de mondaine badplaatsen als Monacao, waar jaarlijkse de Formule 1 wordt gehouden, St.Tropez, Nice en Cannes. De rijken der aarden liggen hier 's zomers met hun grote luxe jachten en kijk je je ogen uit als je geniet op een van de ontelbare leuke terrasjes op dito gezellige boulevards en pleintjes. Ga ook mee met een van onze singlereizen naar de mondaine kust van Frankrijk, de Cote d'Azur en geniet van een geweldig fijne vakantie in goed gezelschap.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen