Single reizen - Aanbiedingen Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Finland

Uitgestrekte dennenbossen, duizenden meren en idyllische stadjes. Sprookjesachtig? Zeker, met deze single reis naar Finland waan je jezelf dan ook in een sprookjeswereld. Wandel door de uitgestrekte bossen en loop lbang de meren met wild stromende beken. En voor de avonturiers; ga lekker een dagje kanoën, kajakken of raften in het ruige water. Grote kans dat het wildlife aan je voorbij trekt. Misschien spot jij wel een beer of wolf. Nog iets bijzonders zien? Trek naar het Noorden en ontdek Fins Lapland, met één van de vele Nationale Parken van Finland. Loop over de toendra’s en aanschouw de rondlopende elanden en rendieren. Minstens zo indrukwekkend: het Noorderlicht in de avond. 

“De natuur in Finland is geweldig met het wildlife en ruige wateren. Ook een stad als Helsinki is gaaf om te bezoeken.” - Jack

Groepsreizen naar Finland
Met een reis naar Finland kom je volledig tot rust. Geniet van één van de vele sauna’s in het land. Wil je het stedelijk leven van Finland ontdekken? Bezoek het bruisende Helsinki met het fort Suomenlinna. Weer zo’n parel van de UNESCO werelderfgoedlijst. Ook Turku met de scheepswerven en domkerk, en het moderne Tampere zijn de moeite waard. Voor gezelligheid is dit dé plek. Vermaak jezelf bij de vele cafés, restaurants en het theater. 

Waarom een reis naar Finland zo indrukwekkend is:

  • Wandelen door de uitgestrekte dennenbossen en langs de vele meren
  • Kajakken, kanoën of raften door de wild stromende beken
  • Bezoek de bruisende steden Helsinki, Turku en Tempere
  • Fins Lapland met de toendra’s en het Noorderlicht in de avond
  • Spot het vele wildlife waaronder beren, wolven, elanden en rendieren

Boek jouw single reis naar Finland
Nog een bijzondere belevenis meemaken? in de zomer gaat in het Noorden de zon niet onder. Het is absoluut bijzonder om een nacht te beleven in het daglicht. Klaar voor een reis met natuur, cultuur en onvergetelijke activiteiten?

Boek direct deze single reis naar Finland

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen