Feestdagen met andere singles: € 1001 - € 1500Feestdagen, een groepsreis met andere singles: € 1001 - € 1500

Boek nú, betaal later

Feestdagen met een van onze singlereizen voor € 1001 - € 1500

Feestdagen met andere singles. Ga ook mee en beleef een top vakantie met een leuke groep single leeftijdsgenoten. Bekijk onze singlereizen voor jouw reisbudget van € 1001 - € 1500.

Zin om tijdens de Feestdagen met een leuke groep singles een onvergetelijke singlevakantie te ervaren? De keuze is reuze. Lekker op wintersport naar de mooiste gebieden, genieten van een ontspannen zonvakantie, het prachtige vuurwerk aanschouwen tijdens een gezellig weekendje weg, of een onvergetelijke stedentrip beleven met nieuwe mensen om je heen. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf en boek vandaag nog! 

1. Wintersportreizen tijdens de feestdagen
Haal de ski’s of het snowboard maar uit de kast. Je gaat met een fantastische groep gelijkgestemden op een unieke winterportvakantie. Heerlijk glijden door het magische, witte poeder. Even bijkomen in de liftjes, gezellig praatje maken met je single reisgenoten en fantastisch eten tussen de prachtige bergen. Er zijn veel wintersportvakanties om tijdens de feestdagen naartoe te gaan. We noemen een paar bestemmingen:

  • Singlereis wintersport Flachau
  • Singlereis wintersport (HBO-WO) Sauze d'Oulx, Italië
  • Singlereis wintersport in Pinzolo
  • Singlereis wintersport Lapland

2. Kerst en Oud & Nieuw singlereizen
Tijdens Kerst en Oud & Nieuw een nieuw avontuur beleven? Dat kan! Wij bieden de mooiste en meest veelzijdige groepsreizen voor singles. Denk eens aan die heerlijke Belgische bieren in Antwerpen, een overheerlijke braadworst in Duitsland of de unieke gerechten in Boedapest waar je een aantal fantastische restaurants en mooie bezienswaardigheden hebt. Dit jaar gaan we met de feestdagen naar Antwerpen, naar Dusseldorf en naar Boedapest.

3. Stedentrips als groepsreis tijdens de feestdagen
Ook dit jaar bieden wij weer stedentrips voor singles tijdens de feestdagen. Dit soort stedentrips tijdens de feestdagen zijn erg geliefd, dus ook snel volgeboekt. Zie je iets staat wat bij je past? Aarzel dan niet en boek tijdig. Even wat anders dan de jaarlijkse gebruiken. Ontmoet een grote groep gezellige singles en ga mee op avontuur naar prachtige steden zoals Praag, Berlijn of Antwerpen.

4. 50Plus groepsreizen tijdens de feestdagen|
Voor de 50Plussers hebben wij een fantastisch aanbod. Het is namelijk mogelijk om mee te gaan naar de unieke wintersportgebieden. Lekker wandelen, skiën, snowboarden, langlaufen of een goed boek lezen in een prachtige omgeving. Ook de stedentrips zijn een absolute aanrader. 50+ of niet, ga mee en beleef een onvergetelijke ervaring met een nieuwe groep gelijkgestemden! Tot snel.

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen