Actief in Canada met andere singlesActief in Canada, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Actief in Canada: vakanties met singles van jouw leeftijd

Actief in Canada met andere singles. Beleef Canada tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Natuur ervaren op z’n allermooist? Dan is een single reis naar Canada een bestemming die diepe indruk maakt. Bezoek de vele Nationale Parken die het land rijk is. Pareltjes zijn Jasper en Banff. De bergen zijn indrukwekkend, maar ook de blauwe “spiegelmeren” zijn fotogeniek. Ga op in de natuur en maak een heerlijke wandeling, kano- of rafttocht. Ook de wereldberoemde Niagara Falls zijn een hoogtepunt. Is er meer dan natuur? Zeker, ook de steden in Canada zijn fantastisch. Montreal voor de cultuur met Franse invloeden, Toronto voor de Canadian walk en Vancouver met de 180 stadsparken. De laatste is een heerlijke plek om een drankje of een hapje te nuttigen in één van de gezellige bars.

“De natuur, wildlife en steden: Canada is in één woord indrukwekkend. Het is misschien wel het mooiste land waar ik ooit ben geweest. - Lex”

Groepsreizen naar Canada
Een bruine beer die opzoek is naar voedsel in de bossen? Het kan zomaar vlak naast je gebeuren. Het wildlife is Canada is namelijk geweldig. Naast beren vind je er bevers, kariboes en wolven. Maar het indrukwekkendst? Dat is misschien wel een boottocht over zee met op de achtergrond de dennenbossen. De kans is groot dat je walvissen, orka’s of zeehonden gaat spotten.

De 5 hoogtepunten van Canada

  • De National Parken Banff en Jasper met de spiegelmeren
  • De wereldberoemde Niagara Waterfalls
  • Wandelen, kanoën of raften langs of door schitterende wateren
  • Steden als Vancouver, Montreal en Toronto
  • Wildlife als orka’s, walvissen en beren

Boek jouw single reis naar Canada
Doeners komen in Canada volledig aan hun trekken. Bezoek ook het Pacific Rim National Park op Vancouver Eiland en geniet van het regenwoud en de stranden. Zin in een deze parel van Noord-Amerika?

Boek direct jouw solo reis naar Canada.

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Skisafari Canada In de Rocky Mountains

Diverse hotels Canada

Skiën in Canada, de Rocky Mountains! Heerlijke powder snow, vette skigebieden met supertoffe pistes. Wij maken in deze rondreis een tour langs maar liefst 7 verschillende skigebieden. We pikken alle highlights eruit en reizen steeds verder de Rockies in om elke dag een nieuw avontuur te beleven! Ga je ook mee?

  • 25-65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Canada - Rocky Mountains - Banff National Park
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen