Ontmoeten wij jou ook?HBO+ Genieten op Fuerteventura

Boek nú, betaal later

Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura

H10 Ocean Suites

Fuerteventura beschikt over de mooiste en de langste stranden van de Canarische Eilanden. Wil je tijdens je vakantie nog dingen ondernemen? Dat kan! Er is namelijk genoeg te zien en te doen op dit prachtige eiland. Lekker surfen, het eiland ontdekken, mountainbiken, buggy safari's en natuurlijk genieten van de zon!

Wat kun je verwachten?

  • Stijlvol en gezellig complex
  • Leuk en sportief programma
  • Op loopafstand van Corralejo
  • Heerlijk weer en mooie excursies
  • Verblijf op basis van halfpension
Binnenkort beschikbaar
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura
Spanje - Fuerteventura - Corralejo
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 22-39 jaar
  • 25-50 jaar
  • 30-55 jaar
  • 45-65 jaar
  • 45-70 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt , Halfpension
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis HBO+ Genieten op Fuerteventura

Wat denk je van exotische stranden, een azuur blauwe zee, prachtige zandduinen, wuivende palmbomen en een heerlijk warm zonnetje? Sounds good? Ga dan mee op singlereis naar het prachtige eiland Fuerteventura!

Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland ligt in de Atlantische Oceaan, zo’n 100 kilometer voor de kust van Marokko. Als je van noord naar zuid wilt rijden, ben je ongeveer 2 uur onderweg. Fuerteventura beschikt over de mooiste en de langste stranden van de Canarische Eilanden en is met deze heerlijke stranden een perfecte zon, zee en strand bestemming. Wil je tijdens je vakantie nog dingen ondernemen? Dat kan! Er is namelijk genoeg te zien en te doen op dit prachtige eiland. Lekker surfen, het eiland ontdekken, mountainbiken en natuurlijk bijbruinen op één van de mooie stranden!

Je verblijft tijdens deze singlereis in Corralejo, een populaire badplaats waar je kunt genieten van de heerlijke stranden, leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes en leuke bars! De omgeving van Corralejo heeft heel veel weg van de Sahara en is omgeven door zandduinen die tot aan zee lopen en uiteindelijk overgaan in prachtige zandstranden. Fuerteventura is zonzeker en het is eigenlijk altijd mooi weer. Een perfecte plek om een weekje vitamine D op te doen en te genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke eten!

Let op! Je dient goed ter been te zijn om deel te kunnen nemen aan deze vakantie. Daarnaast vragen we een zekere mate van zelfstandigheid van onze reizigers, aangezien de reis slechts door één reisleider wordt begeleid.

Naar activiteiten

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma van jouw singlereis kan afwijken van het onderstaande. Je krijgt ongeveer een week voor vertrek het definitieve programma.

Boottocht naar Los Lobos
We vertrekken deze ochtend naar de haven van Corralejo en varen naar het onbewoonde eiland Los Lobos. Daar aangekomen kan je een prachtige wandeling maken of gewoon lekker relaxen op het strand. In de middag gaan we weer terug naar Corralejo.
Prijs voor de boottocht is ca. €20 exclusief lunch.

Eilandtour
Fuerteventura is meer dan alleen het prachtige strand van Corralejo en dat gaan we vandaag allemaal ontdekken tijdens de Eiland Tour! We vertrekken in de ochtend met de bus. Een lokale gids gaat ons alle belangrijke bezienswaardigheden van het eiland laten zien. We komen vandaag langs typische Canarische dorpjes, bezoeken de Heilige Berg van Tindaya, proeven kaas bij een kaasproeverij, bezoeken het National Park, de voormalige hoofdstad Betancuria, een aloe vera plantage en nog veel meer! De perfecte manier om het eiland en haar geschiedenis beter te leren kennen dus.
Prijs voor de eilandtour is ca. €45 inclusief lunch.

Surfen
Het strand van Corralejo is de perfecte spot om te surfen, dus dat mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze vakantie! Om 10 uur worden we verwacht op het strand waar professionele instructeurs ons de fijne kneepjes van het vak leren. We krijgen voldoende les en natuurlijk ook genoeg tijd om je kunsten te laten zien. Aan het eind van de dag verwachten we natuurlijk dat iedereen op z’n board kan blijven staan.. no pressure! Na deze surfdag kunnen we nog even op het strand blijven om te relaxen, of we gaan lekker terug naar het hotel om bij te komen van alle inspanning. Vul de rest van de dag in zoals jij zelf wilt, en in de avond staan we weer klaar om jullie mee te nemen naar een leuk restaurantje. Prijs voor het surfen is ca. €60 exclusief lunch.

Jeepsafari
Vandaag wordt ook echt weer een topdag! We springen in de jeeps en gaan nu de ruwe kant van het eiland verkennen. We komen op plaatsen waar je alleen met de jeep kunt komen. Tijdens deze rit komen we door vulkanische landschappen, we gaan zwemmen in de Blue Lagoons, we zullen een heerlijke typische Canarische lunch nuttigen, rijden langs de prachtige kustlijn van Fuerteventura en nog veel meer! Een fantastische dag! Terug aangekomen bij het hotel is er genoeg tijd om het stof van je af te douchen en om je klaar te maken voor het diner!
Prijs voor de jeep safari is ca. €60 inclusief lunch.

Mountainbiken
Zin in een beetje sportiviteit vandaag? Ga dan mee mountainbiken! Fuerteventura is het mountainbike Walhalla, dus dé kans om je mountainbike skills uit de kast te halen! We maken een mooie route in het Zuiden van Fuerteventura van ongeveer 30 km. De route is goed te doen voor elk niveau en er gaat een professionele gids mee. Prachtige vergezichten en een voldaan gevoel zijn gegarandeerd! De rest van de dag kunnen jullie welverdiend relaxen aan het zwembad of lekker op het strand. Vanavond gaan we weer lekker ergens eten. Ga je daarna mee een drankje doen?
Prijs voor de mountainbike tocht is ca. €55 per persoon 

Buggy safari
Fuerteventura is meer dan alleen het prachtige strand van Corralejo en dat ga je allemaal ontdekken tijdens deze buggy safari! Ontdek en verken onbekende gebieden, rij over onverharde wegen in de buurt van oude vulkanen, bewonder en geniet van het geweldige panoramische uitzicht tussen oceaan, zandduinen en kust! Tijdens de tour bezoeken we het natuurpark van de zandduinen van Corralejo, waar je over de gouden zandduinen kan lopen en mooie panoramische foto’s kan maken van deze unieke omgeving. We gaan verder naar het vulkanische gebied van Villaverde, langs landelijke en woestijnachtige gebieden richting Parque Holandes. Hier stoppen we ongeveer 30 minuten bij het restaurant "Don Pepe", om te ontspannen of om wat authentieke lokale tapas te proeven. We volgen de onverharde paden en rijden verder langs oude vulkaankraters waar je een prachtig panoramisch uitzicht hebt op de twee zustereilanden Lobos en Lanzarote. Mis het niet!

De prijs voor de buggy safari is ca. €60 p.p. voor twee personen in een dubbele buggy en €95 p.p. voor een 1-persoon buggy. Deze excursie is exclusief lunch. Je hebt een rijbewijs nodig om in de buggy te mogen rijden. Deze excursie duurt ca. 3 uur.
  

Let op: Alle excursies zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Naar verblijf
Spanje , Fuerteventura , Corralejo
Naam verblijf
H10 Ocean Suites
Type verblijf
Hotel
550 meter
100 meter

Verblijf H10 Ocean Suites

Beschrijving

Voor onze singlereizen zoeken we altijd met grote zorg onze accommodaties uit. Tijdens deze reis verblijf je in het hotel H10 Ocean Suites. Dit hotel is een 4 sterrenaccommodatie. H10 Ocean Suites ligt op 100 meter van het centrum van Corralejo. Op slechts 500 meter lopen vind je het zandstrand en dicht bij het hotel heb je leuke winkels en terrasjes.

H10 Ocean Suites is verdeeld over twee gedeeltes. Er zijn liften aanwezig. In de lobby vind je de receptie die 24 uur geopend is en heb je gratis wifi in de openbare ruimtes. Je verblijft op basis van halfpension. In het restaurant wordt het ontbijt en diner in buffetvorm geserveerd.:

  • Ontbijt in buffetvorm (07.30-10.30 uur)
  • Lunch in buffetvorm (13.00-15.00 uur)
  • Diner in buffetvorm (19.00-22.00 uur)
  • Warme en koude snacks (10.30-18.30 uur

Verfrissende drankjes en snacks zijn (tegen betaling) te verkrijgen bij de snackbar of één van de 4 bars in het hotel. Ook is er een À-la-carterestaurant waar je tegen betaling kan eten.

Het hotel heeft 2 zoutwater buitenzwembaden. De ligbedden en parasols staan voor je klaar op de zonneterrassen. Ligbedden en parasols op het strand zijn tegen betaling te verkrijgen. Het hotel biedt een badhanddoeken service aan met borg. Ben je toe aan een beetje actie dan kun je je uitleven tijdens een potje biljart, tennis, tafeltennis of boccia.

Jouw hotelkamer is modern en ruim ingericht en beschikt over satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, airconditioning en koelkastje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Alle hotelkamers beschikken over een balkon of terras met zitje.

Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik (hiervoor geldt een toeslag). Als je een kamer op indeling kiest kom je samen met iemand van dezelfde leeftijd en hetzelfde geslacht op een kamer. Uiteraard kun je ons ook van tevoren laten weten of jij de kamer met iemand wilt delen die ook deze reis boekt.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO

De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd

Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten

Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding

Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!

Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?

Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Repatriëring Garantie

Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. Wij zullen samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

PCR test

Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest af te laten nemen. Hierover sturen we je ongeveer 2 weken voor een mail met alle informatie.



Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Je vliegt met Transavia van Amsterdam naar Fuerteventura. De vluchttijd bedraagt ongeveer 4 uur en 30 minuten.
Bagage wordt apart bijbetaald en kost € 56 voor 20 kilo. Als je geen bagage bijboekt, mag je alleen met 8 kilo handbagage reizen. Je kunt in het boekingsformulier aangeven of je wel/niet bagage wilt bijboeken.

De vluchttijden
Heenreis: 7 maart 2024
14:45 - 18:15
Amsterdam - Fuerteventura

Terugreis: 14 maart 2024
19:05 - 00:40 (op 15 maart)
Fuerteventura - Amsterdam
* Deze tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Bij vertrek op een andere datum zijn de tijden gelijk aan de bovenstaande.

Let op: al onze reizen worden ingeboekt als groepsboeking. In verband met de privacywetgeving mogen we de gegevens van andere reizigers in de groep niet delen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om online in te checken en zelf een stoel te reserveren.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR
  • VvKR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 1 reviews
7.0
Singlereizen
37 jaar
7

Een leuke vakantie naar fuerteventura. Maar qua eiland de eerste keer en laatste keer qua natuur!!

Ik heb een leuke vakantie gehad. Jullie hebben geen Tenerife in het aanbod. Is qua eiland veel mooier qua natuur!!

Mijn tips

Het is zeker leuk!! de activiteiten zijn leuk.

Reisperiode: 09-10-2022 ~ 16-10-2022 / Buendia Corralejo Nohotel

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen